Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaparsın 5-6 gün sonra ve inşallah bebeğin sana göz kırpar

Test yaparsın 5-6 gün sonra ve inşallah bebeğin sana göz kırpar
Ayyyy inşallah ama 5-6 gün beklicek sabrım yok benim çocuğu nasıl tutcam karnımda 36-40 hafta bilmiyorum çarşamba erken test yapcam 6 gün kalmış oluyo takvime göre, ama daha önce yumurtlamış olabilirim ne kadar doğru sonuç çıkar bilemiyorum ama

Ahh ahh inşallah canım, sanki o çift çizgi çoook uzak bir hayal gibi geliyor adtık, arada hayalini kurup mutlu olduğum sonra şak gerçek dünyaya döndüğüm
Valla Bnde bu moda giriyorum ama sonra hepimiz insan evladıyız herkesin oldu da benim mi olmck olcak ama zamanı var diyip teselli veriyorum kendime geç gelip kıymetli olcak bebişlerimiz

Ahh ahh inşallah canım, sanki o çift çizgi çoook uzak bir hayal gibi geliyor adtık, arada hayalini kurup mutlu olduğum sonra şak gerçek dünyaya döndüğüm

Uzaklığına alıştım sankim yakın olsa bu benim değil nayor nolmaz diyerek ikinci kanı da verirdim ben

Kız napıyon ? Bu ay güzel haberini bekliyorum bak, çalışmaları aksatma İnşallah bu ay kocişkoyla denk gelirsiniz , geçen sefer neydi öyle, sen yumurtluyorsun adam yok, sokağa çıkma yasağı var

Denk geliyoruz yok gelmiyoruz yok
Bu ay öyle böyle denk geldik ki olmazsa yazık onada trabzondaydım eşimle gezdik tozduk kaynama gitmedik hatta öğretmen evini tuttuk oracıklarda değerlendirdim ahh ahh artık yasaklar da kalktı bebiş gelir umuduyla son 2 günüm kaldı bat hayırlısı birşey nasıp olacak hemşo

Benimde bata 1 hafta vardı dün. Sabah mide bulantısıyla kalktım. Kasık ağrım var bir kaç gündür ve beyaz akıntı vardı az. İdrar testi verdim enfeksiyon yok beta da negatif bence şuan çok erken.

Aynen bende öyleydim canm saati saatine resmen. Sen de üzülme canım olur inşallah elbet Allah'ın izniyle zamanı var herşeyin

Kızlar günaydınnn
malesef kaset testim negatif çıktı adetime 2 gün kala
Sanırım gümbür gümbür geliyor adetim bu sefer geçen ayın acısı cıkacak gibi

Kızlar günaydınnn
malesef kaset testim negatif çıktı adetime 2 gün kala
Sanırım gümbür gümbür geliyor adetim bu sefer geçen ayın acısı cıkacak gibi
İğnenin kaçıncı günü bu gün canım belki iğne etkisi tamamen sofırlanmıştır sonradan yükselişe geçer 14. Günde negatif alıp 17. Günde pozitife dönenleri okudum üzülmek yok kırmızılar gelmediyse umut hep vardır Hayırlısı olur inşallah

13.gün canım… bilmiyorum olmazsa da cok üzülmeyeceğim en azından adet oldum derim. 26 günde adet olmak benım icin bir nimet gibi

Kız işin kötü tarafı yola cıktık testleride evde unutmuşum yarın test yapmak icin yol üstünde bi eczane bulmam lazım
Gaza geldim bende yaptım ama tırt yarın erken gebelikten yapmaya başlıyorum 2 gün arayla bugün sabah mucizevi şekilde göğüs acım azaldı aynı geçen ay gibi

13.gün canım… bilmiyorum olmazsa da cok üzülmeyeceğim en azından adet oldum derim. 26 günde adet olmak benım icin bir nimet gibi
Ay sorma bende bu klomen estrofem falan kullandığımda 29 günde oldum ve regl olduğuma sevindim ilk defa bu kadar kısa sürdü döngüm diye düzenli regl olmak bana da nimet gibi geliyor. Birde şey sorucam ben iğne vurulduktan 17 gün sonra regl oldum sen 26 diye hesaplarken iğnenin üstüne 14 ekleyerek mi bat belirledin

Evet benım 16 haziranda 23,5mm yumurtam vardı solda iğne vurdu canım. 17 sinde çatlayacak dedi o günden sayıyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…