Gelmezse perşembe dönünce kan vericem zaten canım. Bakalım kısmetCanım 14. Gün test yapmıştı arkadaş negatifti ertesi gün kanda pozitifi gördü bekle bakalım gelmezse sen de kan verirsin
Benım karnım sabaha karşı baya ağrıyor bide 3 gecedir gece 3 gibi idrara kalkıyorum o kısmı cok ilgincime gidiyor. Ben normalde asla uyanamamBenim sancım bel ağrım göğüs acım 1 gecede yok oldudün gece uykumda psikolojim normale döndü sanırım kızlar
MerhabaHamile olan arkadaşlar belirti olarak rahminizde batma oluyor muydu hiç? Benim birkaç gündür rahimde batmalar oluyor.Hiç böyle olmazdı
@Gunes97 I ipti @esem-15 @PinkMermaid ve diğer arkadaşlar
Üzülme canımmm umutlar adet olana kadarGelmezse perşembe dönünce kan vericem zaten canım. Bakalım kısmetbenım bugün bildigin negatifti yani görünce üzüldüm biraz
Günaydınn canımBenim sancım bel ağrım göğüs acım 1 gecede yok oldudün gece uykumda psikolojim normale döndü sanırım kızlar
Ay valla bende test kalmamış yok yani alıp yapacaktım ama idrarımı tutamadımKızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini
Eki Görüntüle 2879412
Üzülme canımmm umutlar adet olana kadar
Günaydınn canımsenin sonucu merakla bekliyorum
tonti bunu normal lh testi yapar gibi yapıyorsun dimi ilk idrar değil işte en az 2 saat susuz falan yoksa normal gebelik testi gibi mi yapcaz anlamak için ilk idrarla ahahahha kendime son umut bulmacalarKızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini
Eki Görüntüle 2879412
Hahahaha ya çok güldümO zaman sana emre aydından bir şarkı gelsin ahahhahaha
Vazgeçtim bugün her şeyden halsiz şu kalbim
Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Oyyy ya geçti değil mi adetinGünaydın kızlarrr...
Z zahrada canım al benden sana kalbin kadar tertemiz bir test sonucu
Eki Görüntüle 2879425
Beni bu ay iki kez yumurta takibine çağırdı ilk kontrolde estrofem kullanmamı istedi bir hafta sonra gel çatlamadıysa iğne yapalım dedi kontrol gününden önceki 4 günü gün aşırı değerlendirmemi söyledi kontrole gittiğimdede çatlamış yumurtaların yine iki gün daha değerlendir gün aşırı dedi bakalım bekliyoruz 4 gün kaldı bata ama hiçç belirti yok geçen ay yalancı belirtilerden boğulacaktımEvet benım 16 haziranda 23,5mm yumurtam vardı solda iğne vurdu canım. 17 sinde çatlayacak dedi o günden sayıyorum kuzum
Günaydın
aşkım benim çatlama 22siydi ama benim belirtilerim yok olduÇatlamayı 22sinde görenler bugün itibariyle hamileysek belirti hissetme ihtimalimiz olabilecek döneme girmiş bulunmaktayız, hayırlı olsun, delirmeceler başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?