Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sancım bel ağrım göğüs acım 1 gecede yok oldu dün gece uykumda psikolojim normale döndü sanırım kızlar
Benım karnım sabaha karşı baya ağrıyor bide 3 gecedir gece 3 gibi idrara kalkıyorum o kısmı cok ilgincime gidiyor. Ben normalde asla uyanamam

Kızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini

Gelmezse perşembe dönünce kan vericem zaten canım. Bakalım kısmet benım bugün bildigin negatifti yani görünce üzüldüm biraz
Üzülme canımmm umutlar adet olana kadar
Benim sancım bel ağrım göğüs acım 1 gecede yok oldu dün gece uykumda psikolojim normale döndü sanırım kızlar
Günaydınn canım senin sonucu merakla bekliyorum

Kızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini
Eki Görüntüle 2879412
tonti bunu normal lh testi yapar gibi yapıyorsun dimi ilk idrar değil işte en az 2 saat susuz falan yoksa normal gebelik testi gibi mi yapcaz anlamak için ilk idrarla ahahahha kendime son umut bulmacalar

Çatlamayı 22sinde görenler bugün itibariyle hamileysek belirti hissetme ihtimalimiz olabilecek döneme girmiş bulunmaktayız, hayırlı olsun, delirmeceler başlasın

Evet benım 16 haziranda 23,5mm yumurtam vardı solda iğne vurdu canım. 17 sinde çatlayacak dedi o günden sayıyorum kuzum
Beni bu ay iki kez yumurta takibine çağırdı ilk kontrolde estrofem kullanmamı istedi bir hafta sonra gel çatlamadıysa iğne yapalım dedi kontrol gününden önceki 4 günü gün aşırı değerlendirmemi söyledi kontrole gittiğimdede çatlamış yumurtaların yine iki gün daha değerlendir gün aşırı dedi bakalım bekliyoruz 4 gün kaldı bata ama hiçç belirti yok geçen ay yalancı belirtilerden boğulacaktım

Çatlamayı 22sinde görenler bugün itibariyle hamileysek belirti hissetme ihtimalimiz olabilecek döneme girmiş bulunmaktayız, hayırlı olsun, delirmeceler başlasın
aşkım benim çatlama 22siydi ama benim belirtilerim yok oldu bugüne kadar her şey kudurmacaydıı göğüslerim acıyor bir hala ama o da azalmış alt karnım şişti o bile inmiş

Klomen, ovitrelle falan kullanan arkadaslara bi sorum olcak. Şimdi bu ay da olmazsa ben de doktorumdan istemeyi düşünüyorum, ne zaman gitmeliyim iğnelere baslamanin zamani var sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…