- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Kuzum benim hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.. Ay valla bende aynıyım ama bu ay ovulasyon testine asılcam geçen ay yapmadımGünaydın
Malesef canım bu ay da gol değil...
Ama sanırım yine deneyeceğiz..
Bu ay son demiştik ama adetim yine temmuz olacak o yüzden aynı ay sayılır
Bugün adet olmam gerekiyor canım...Oyyy ya geçti değil mi adetin
Bende klomen kullandım ama kullanmama gerek yokmuş 23,5mm olunca 12.günde senın sorunun yumurta büyümemesi değil çatlamaması sanırım dedi igne vurdu işte. Benimde adet belirtilerim gibi suan ama cok daha erken basladı yani normal ritüelden. Tek farklı olan şey gece idrara cok sıkışmış çıkmam dedigim gibi normalde asla uyanmam son 3 gündür bu olay beni biraz şaşırtmıştı ve ümitlendirmişti. İdrarımda da belirgin tortular var. Bakalım göreceğiz çarşamba günü. İnşallah rabbim elimizi boş cıkarmazBeni bu ay iki kez yumurta takibine çağırdı ilk kontrolde estrofem kullanmamı istedi bir hafta sonra gel çatlamadıysa iğne yapalım dedi kontrol gününden önceki 4 günü gün aşırı değerlendirmemi söyledi kontrole gittiğimdede çatlamış yumurtaların yine iki gün daha değerlendir gün aşırı dedi bakalım bekliyoruz 4 gün kaldı bata ama hiçç belirti yok geçen ay yalancı belirtilerden boğulacaktım
Hadi şimdi gazı verdim başlar yeni semptomlarimizaşkım benim çatlama 22siydi ama benim belirtilerim yok oldubugüne kadar her şey kudurmacaydıı göğüslerim acıyor bir hala ama o da azalmış alt karnım şişti o bile inmiş
Canım öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini
Eki Görüntüle 2879412
şimdi yeni şeyler başladı kabızlık uyku hahahahhaHadi şimdi gazı verdim başlar yeni semptomlarimiz
Olsun canım yumurtlama oldu ve çatladı en azındanBugün adet olmam gerekiyor canım...
Yumurtlamada sadece pik gününü değerlendirmiştik biz bu ay belki de orda hata yaptık bilmiyorum.. Çatlama gününde biontech olmuştum hiiçç isteğim yoktu..
Amin canım inşallah güzel haberler verirsin bizede burda biri hamile kaldığında bende çok ümitleniyorum diyorum bak sabretmişler aldılar mükafatınıBende klomen kullandım ama kullanmama gerek yokmuş 23,5mm olunca 12.günde senın sorunun yumurta büyümemesi değil çatlamaması sanırım dedi igne vurdu işte. Benimde adet belirtilerim gibi suan ama cok daha erken basladı yani normal ritüelden. Tek farklı olan şey gece idrara cok sıkışmış çıkmam dedigim gibi normalde asla uyanmam son 3 gündür bu olay beni biraz şaşırtmıştı ve ümitlendirmişti. İdrarımda da belirgin tortular var. Bakalım göreceğiz çarşamba günü. İnşallah rabbim elimizi boş cıkarmaz
kız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor muCanım öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbir şey sormak istiyorum hapşırırken kasıklarında batma oluyor mu? Hiç fark ettin mi? Benim iki gündür hapşırırken oluyor bu sabah bir araştırayım dedim gebelerde oluyormuş başka hiç bir belirtim olmadığı için hamileliğe yoramıyorum bunu da
Sabah 3 ten kalktıysan 5 teki idrarın konsantre değildir kiTalihim yok bahtım kara açtım dinliyorum negatiften sonra
Ya bende burda bi konuya baktım sabah kız bulabilirsem atayım linkini aşırı heyecan yaptım bendekız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor mu
Buldum kızkız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor mu
Evet dimi inşallah öyledir. Hemde 3 te kalktıgımda cok afedersin ama baya sıkışmıştım yanı.. ama 5.30 da geri kalktm yola cıkıcaz diye o zamanda gene sıkışıktım anlamadım neden böyleSabah 3 ten kalktıysan 5 teki idrarın konsantre değildir ki
Şöyle bende öncesinde çok hissetmedim canım ama hamileliği ögrendikten sonra oldu bende hissettimHamile olan arkadaşlar belirti olarak rahminizde batma oluyor muydu hiç? Benim birkaç gündür rahimde batmalar oluyor.Hiç böyle olmazdı
G Gunes97 @ipti @esem-15 @PinkMermaid ve diğer arkadaşlar
Boşuna hapşırma kendinikız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor mu
4 saat sıvı tüketmemen gerekiyor. Bhcg degerin belirgin yüksekse her türlü idrarda çıkar ala o da adet gecikmesin gibi net belirtin varsa olur… Testini al öğlene kadar sıvı tüketmeden tuvalete gitmeden dene istersen..Ben şimdi test alıp gelsem ilk idrar değil ya çıkar mı sizce
İlk olmasada çıkması lazım canım artık..Ben şimdi test alıp gelsem ilk idrar değil ya çıkar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?