Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın
Malesef canım bu ay da gol değil...
Ama sanırım yine deneyeceğiz..
Bu ay son demiştik ama adetim yine temmuz olacak o yüzden aynı ay sayılır
Kuzum benim hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır.. Ay valla bende aynıyım ama bu ay ovulasyon testine asılcam geçen ay yapmadım

Bende klomen kullandım ama kullanmama gerek yokmuş 23,5mm olunca 12.günde senın sorunun yumurta büyümemesi değil çatlamaması sanırım dedi igne vurdu işte. Benimde adet belirtilerim gibi suan ama cok daha erken basladı yani normal ritüelden. Tek farklı olan şey gece idrara cok sıkışmış çıkmam dedigim gibi normalde asla uyanmam son 3 gündür bu olay beni biraz şaşırtmıştı ve ümitlendirmişti. İdrarımda da belirgin tortular var. Bakalım göreceğiz çarşamba günü. İnşallah rabbim elimizi boş cıkarmaz

Kızlar selam
Size de göstereyim diye bu sabah ovulasyonla yaptım daha benim değer düşük ya 100lerde
Pik çıkıyor yani elinde hcg testi kalmayan ovulasyonla yapsın hamilelik testini
Eki Görüntüle 2879412
Canım öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bir şey sormak istiyorum hapşırırken kasıklarında batma oluyor mu? Hiç fark ettin mi? Benim iki gündür hapşırırken oluyor bu sabah bir araştırayım dedim gebelerde oluyormuş başka hiç bir belirtim olmadığı için hamileliğe yoramıyorum bunu da

Amin canım inşallah güzel haberler verirsin bizede burda biri hamile kaldığında bende çok ümitleniyorum diyorum bak sabretmişler aldılar mükafatını o gazla bir ay daha gidiyorum

kız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor mu

kız beni heyecanlandırdın ya hapşırmak için karabiber koklamaya gidiyorum sanırım bakalım batma oluyor mu
Ya bende burda bi konuya baktım sabah kız bulabilirsem atayım linkini aşırı heyecan yaptım bende

Buldum kız

Bilmiyorum böyle mi paylaşılıyor ama inşallah olmuştur

Boşuna hapşırma kendini
O bende ara ara olur.. Ufak doktorun bile önemsemeyeceği kasık yada karın fıtığınız varsa oluyor..
Uzun yürüyüşler ve aşırı kurudurup dans etmelerde de olur.

Ben şimdi test alıp gelsem ilk idrar değil ya çıkar mı sizce
4 saat sıvı tüketmemen gerekiyor. Bhcg degerin belirgin yüksekse her türlü idrarda çıkar ala o da adet gecikmesin gibi net belirtin varsa olur… Testini al öğlene kadar sıvı tüketmeden tuvalete gitmeden dene istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…