Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gün geçti adetim. Dediğiniz gibi yapayım en iyisi

Klomen, ovitrelle falan kullanan arkadaslara bi sorum olcak. Şimdi bu ay da olmazsa ben de doktorumdan istemeyi düşünüyorum, ne zaman gitmeliyim iğnelere baslamanin zamani var sanirsam
Canım reglinin 2 yada 3. Günü git kontrollerini yapsın yumurtalarına bakıyor klomen kullandım ben adetin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım ve ilaç bittikten iki gün sonra tekrar gelmemi istedi doktorum yumurta takibi yaptı geçen ay ilk yumurta takibinde iğne verdi akşam 7de vurul 36 saat sonra ilişki olsun dedi sonrasında gün aşırı değerlendirdik. Malesef negatif sonuçlandı. Bu ay yine 2. Gün gittim aynı şekilde klomen kullandım bu sefer ilaç bittikten sonraki gün çağırdı tatile çıkacakmış çıkmadan gel bi bakayım boyutuna dedi neyse gittim estrofem verdi rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutulması için ortam hazırlıyormuş bir hafta sonra tekrar kontrole gelmemi istedi yumurtan çatladıysa değerlendirmeni istiycem çatlamadıysa iğne yapıcaz dedi. Ha bi de kontrole gitmeden önce cuma ve pazar akşamını değerlendirmemizi söyledi kontrolde de çatladığını gördük. Gün aşırı iki kez daha değerlendirdik şimdi bata 4 gün var bekliyoruz heyecanla hiç belirti yok ama Umut var

selam hanımlar. benim de bat 8 temmuz. 3 senedir bebek bekliyorum doktor takibiyle 7. denememiz. 23ünde ovitrelle vuruldum bakalım her ay yeni umutlar yeni heyecanlar

Günaydınlar kızlar benim erken gebelik testi NEGATİF çıktı yani hayalet gibi birşey görüyorum ama resimde çıkmamış olabilir ama bence negatif olsa çıkardı kesinlikle belirgin adete 5 gün var bu arada hadi inşallah bereketli bir gün olsun

Eklentiler

• IMG_20210629_085000.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 73
Adetin geçtiyse ikinci idrar falan dinlemez cıkar silikte olsa kuzum
Doğru canım biraz bekleyip yapayım olmazsa
Şimdi yapcan diye zorlama biraz tut biriktir öyle yap yine istersen.
Senin adetin geçide ama pozitif çıkma ihtimali yüksek
Ya adetim geçti ama işte tam adet günüm mü emin değilim ki hani kimyasal da var ya geçen aydan acaba sarkıyor mu diye düşündüm

onu bunu boşver iyi ki doğduuuun

Sabah eşimi ikna ettim gibi tekrar denemek için ama nasıl olacak hiç bilmiyorum...
Pazar günü annemlere beraber yazlığa gidiyoruz. Eşim ilk 1hafta bizimle kalacak sonra gidip ara ara gelecek.. Biz kızımla okul açılana kadar orda kalacağız..
Orda fazla oda olmadığından kızımla ay ı odadayız da..
Eskiden tek göz odada çoluk çocuk varken nasıl ilişki oluyormuş diye düşünürdüm şimdi anlayacağım nasıl olduğunu galiba

Canım bende görür gibi oldum ikinci çizgiyi inşallah vardır

hayırlı sonuçlara inşallah. benim doktorum ovitrelleden 24 saat sonra öneriyor ilişkiyi. her doktorun farklı metotu var demek. bu yöntemi son deneyişim olacak. sonra biraz ara verip başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum

artık banyoda manyoda yapcaksın bişeyler tonti kaçmasınn haziran ne kadar negatif doluysa temmuz o kadar pozitif dolcakkkk çok inanıyorummmm

Evet ya bende geçen ay bi çok kişiye sormuştum iğneden sonra her gün önermiş kimileri 12 saat sonra önermiş her doktor farklı öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…