Yumurtlamayı gördükten 14gün sonra adet olman gerekir canım..Doğru canım biraz bekleyip yapayım olmazsa
Ya adetim geçti ama işte tam adet günüm mü emin değilim ki hani kimyasal da var ya geçen aydan acaba sarkıyor mu diye düşündüm
Evet biraz odaklanınca netleşiyordimi sanki fotoyu açınca ilk bişey var sonra baktıkça bulamıyorum
Ovulasyon testi yapmadım ki kuzu ne zaman yumurtladım bilmiyorumYumurtlamayı gördükten 14gün sonra adet olman gerekir canım..
Ben premenapoz dayım yumurtlamayı görünce anlıyorum ki adet olacağım
4aydır şaşmadı.. Ama bugün hiç adet olacak gibi değilim ağrı sızı yok hiç
Kuzu senin yumurta kaç günde çatladı ya benim bu kadar uzun sürmezdi hala koyu renkdimi sanki fotoyu açınca ilk bişey var sonra baktıkça bulamıyorum
yes 3 gün üst üste öneriyor. ovitrellenin ertesi günü mutlaka olsun diyor diğer 2 günü de öneriyorum diyor. ist kurtköydeyim benEvet ya bende geçen ay bi çok kişiye sormuştum iğneden sonra her gün önermiş kimileri 12 saat sonra önermiş her doktor farklı öneriyor
İnşallah canım hepimiz beraberce anneler gru una geçelimartık banyoda manyoda yapcaksın bişeyler tonti kaçmasınn haziran ne kadar negatif doluysa temmuz o kadar pozitif dolcakkkk çok inanıyorummmm
O zaman bat bugün olmayabilir canım..Ovulasyon testi yapmadım ki kuzu ne zaman yumurtladım bilmiyorum
4. gün çatladı zıkkım senin kaç gün olduuKuzu senin yumurta kaç günde çatladı ya benim bu kadar uzun sürmezdi hala koyu renk
hayırlı haberlere inşallah. benim de 7. denemem doktor takibiyle. bat 8 temmuz heyecan ve umutlar hat safhadaHali cim benim batimi 24 temmuza guncelleyebilir misin rica etsem 7.ay denemeye girmis bulunmaktayim
kız koşş emzik biberon al kan man ver bişeyler yapppp tebriklerrrGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
adetim 6 gün geçti pazar günü normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
geç döllenme mi oluyor acaba
pembe kapaklı olan erken gebelik testi
diğerleri ovulasyon testi
Eki Görüntüle 2879432
Bence gebelik var. Kan verin hcg olmasa ikinci çizgi çıkmazdıGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
adetim 6 gün geçti pazar günü normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
Eki Görüntüle 2879432
Olabilir kuzu geç döllenmedir normal kaset test nasıl çıkıyor bilmiyorum yaaaGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 2879432
ay bak bende öyle biliyorum çatlama diyolarYumurtlamayı gördükten 14gün sonra adet olman gerekir canım..
Ben premenapoz dayım yumurtlamayı görünce anlıyorum ki adet olacağım
4aydır şaşmadı.. Ama bugün hiç adet olacak gibi değilim ağrı sızı yok hiç
Kız bariz hamilesin git kan testi ver hayırlı olsunGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 2879432
yaaa çok teşekkür ederim :) hemen heveslenmek istemiyorum çünkü hiç bir belirtim yok kan vermek için erken mi acaba dahakız koşş emzik biberon al kan man ver bişeyler yapppp tebriklerrr
Yaaa sen yokmusun bugün benim için önemli çünkü sabah sıralarında pembe leke geldi peçete ile sildiğimde bende adet oldum sandım ped koydum suan. Küçük küçük lekeler var sadece midem agriyor ;/ bugünü atlatılır mi ki acaba yaaaa normal bugün 3, günüm du reglimin beklemedeyim suan bu durum beni üzdü gerçekten o yüzden bugünü atlatmayı temenni ediyorum yaaakız koşş emzik biberon al kan man ver bişeyler yapppp tebriklerrr
Geç döllenme olmuş muhtemelen tebriklerrGünaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
Eki Görüntüle 2879432
bat 6 gün geçti yazdın dimi yanlış anlamadıım çocuğun okula gitmesini beklemek istiyosan bilmem ama bence git hemen sağlık ocağınayaaa çok teşekkür ederim :) hemen heveslenmek istemiyorum çünkü hiç bir belirtim yok kan vermek için erken mi acaba daha
ay allahım devamı gelmesin ama bundan diyorum gidin bir kan verin diye belki tutmuştu doktor tutunmasını güçlendirecek bişeyler vercekti 3 gün geçti batın ve ovulasyon takip ettin kuzum kimyasala falan dönmemiştir inşallah çok amin yerleşme lekeleri olarak kalır senin kaset testte pozitifti çünküYaaa sen yokmusun bugün benim için önemli çünkü sabah sıralarında pembe leke geldi peçete ile sildiğimde bende adet oldum sandım ped koydum suan. Küçük küçük lekeler var sadece midem agriyor ;/ bugünü atlatılır mi ki acaba yaaaa normal bugün 3, günüm du reglimin beklemedeyim suan bu durum beni üzdü gerçekten o yüzden bugünü atlatmayı temenni ediyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?