Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canim detaylı anlatmissin hadi insallah senim de bu ay son olur cok az kalmis belirti zaten bazi insanlarda oluyo, bazisinda hic olmuyo cok takilmamak lazim

Evet o yüzden yaaa ama dün çok yürüdüm mesela ben dün olurum diye bekliyordum o kadar yürümeye gelir diye karnım falan agridi gelmedi sabahleyin gelmişti bakalım yaaa bekleme modu bugünü atlatim de bir yarın acile giderim olmadı en kötüsü suan sadece midem agriyor yaaa ;( herseyin hayırlısı artık yaaa

Ay maşallah hayırlı olsun tebrik ederim..

ah kuzuum öyle tabiiii belki yoruldun ettin ondan allahım nolur sökülmesin çok dua ediyorum bütün enerjileri yolluyorum sana şu ann

Çok teşekkür ederim canim detaylı anlatmissin hadi insallah senim de bu ay son olur cok az kalmis belirti zaten bazi insanlarda oluyo, bazisinda hic olmuyo cok takilmamak lazim
Amin canım ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin hepimizin bebikleri tedavi öncesinde biraz bilgili olmakda fayda var canım kendimden biliyorum pek araştırma yapmadan gitmiştim

Kız ben cumartesi akşam üstü gördüm pik bu sabah hala eşit çizgi korkmaya başladım niye böyle oldu ilk defa. Havuç yicem 5 tane bugünde catlasın artık
benim hatta 4. gün sabahında daha koyuydu tövbe tövbe dedim akşam bir daha yaptım çatlamıştııı akşama yap yineee ben şey de yapmıştım acaba hamile miyim önceden yumurtladım da diye gebelik testi de yapmıştım ahhaha sende yapsanaaa <3

Yaşasın bnm ovulasyon hala pik bi şansım olabilir artık demi bu akşam degerlendirirsem

Eklentiler

• SmartSelect_20210629-092901_Gallery.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 81
hayırlı haberlere inşallah. benim de 7. denemem doktor takibiyle. bat 8 temmuz heyecan ve umutlar hat safhada
Amiiin Allahim kavustursun her birimizi bir an once Birbirimize duamiz kabul olsun insallah.. 1 sene olmadan mi gittiniz doktora acaba? Ben ovulasyon testi dahi kullanmiyorum 12 ay dolmadan o strese girmek istemedim insallah gerekte kalmaz Ama nasip olmazsa ocak ayinda gidicem bakalim ne gibi seylere bakiyolar ?

Hayırlısı cnm bende hamilelik tedavisine baslayacaktik kist olduğunu öğrendik bide regl düzensiz kullanacağız bakalm sonuç ne olacak kismet
Hayırlısı olsun cnm sen yeterki kafana takma herşey geciyo valla insAllah en kısa zamanda hamile haberini alırız cnm benim

Bebişleri gelenler sağlıkla kucaklarına alsın inşallah Darısı bizim başımıza
Bu aydan umudum yavaş yavaş gidiyor sabah bir göğüs dolgunluğu ile uyandım şimdi hafifledi. Normaldede adetten 10 gün önce hassaslaşmaya şişmeye başlar bugünde 10 gün var bat a.çatlıcam ya meraktan

ekim de 3 sene oluyor evleneli, hep denedik hiç korunmadık. yani 2 sene boyunca akışına bıraktım. ama 2 sene sonunda çok istediğimi fark ettm ertesi günü doktora gittim, her şeye bakıldı hiçbir problem görünmedi. hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…