Kız ben cumartesi akşam üstü gördüm pik bu sabah hala eşit çizgi korkmaya başladım4. gün çatladı zıkkım senin kaç gün olduu
Çok teşekkür ederim canim detaylı anlatmissinCanım reglinin 2 yada 3. Günü git kontrollerini yapsın yumurtalarına bakıyor klomen kullandım ben adetin 5. Günü başladım 5 gün sabah akşam kullandım ve ilaç bittikten iki gün sonra tekrar gelmemi istedi doktorum yumurta takibi yaptı geçen ay ilk yumurta takibinde iğne verdi akşam 7de vurul 36 saat sonra ilişki olsun dedi sonrasında gün aşırı değerlendirdik. Malesef negatif sonuçlandı. Bu ay yine 2. Gün gittim aynı şekilde klomen kullandım bu sefer ilaç bittikten sonraki gün çağırdı tatile çıkacakmış çıkmadan gel bi bakayım boyutuna dedi neyse gittim estrofem verdi rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutulması için ortam hazırlıyormuş bir hafta sonra tekrar kontrole gelmemi istedi yumurtan çatladıysa değerlendirmeni istiycem çatlamadıysa iğne yapıcaz dedi. Ha bi de kontrole gitmeden önce cuma ve pazar akşamını değerlendirmemizi söyledi kontrolde de çatladığını gördük. Gün aşırı iki kez daha değerlendirdik şimdi bata 4 gün var bekliyoruz heyecanla hiç belirti yok amaUmut var
Evet o yüzden yaaa ama dün çok yürüdüm mesela ben dün olurum diye bekliyordum o kadar yürümeye gelir diye karnım falan agridi gelmedi sabahleyin gelmişti bakalım yaaa bekleme modu bugünü atlatim de bir yarın acile giderim olmadı en kötüsü suan sadece midem agriyor yaaa ;( herseyin hayırlısı artık yaaaay allahım devamı gelmesin ama bundan diyorum gidin bir kan verin diye belki tutmuştu doktor tutunmasını güçlendirecek bişeyler vercekti 3 gün geçti batın ve ovulasyon takip ettin kuzum kimyasala falan dönmemiştir inşallah çok amin yerleşme lekeleri olarak kalır senin kaset testte pozitifti çünkü
Ay maşallah hayırlı olsun tebrik ederim..Günaydın rica etsem benim testime de bakar mısınız
adetim 6 gün geçti pazar günü normal gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı
geç döllenme mi oluyor acaba
pembe kapaklı olan erken gebelik testi
diğerleri ovulasyon testi
Eki Görüntüle 2879432
ah kuzuum öyle tabiiii belki yoruldun ettin ondan allahım nolur sökülmesin çok dua ediyorum bütün enerjileri yolluyorum sana şu annEvet o yüzden yaaa ama dün çok yürüdüm mesela ben dün olurum diye bekliyordum o kadar yürümeye gelir diye karnım falan agridi gelmedi sabahleyin gelmişti bakalım yaaa bekleme modu bugünü atlatim de bir yarın acile giderim olmadı en kötüsü suan sadece midem agriyor yaaa ;( herseyin hayırlısı artık yaaa
Amin canım ne zaman hayırlısıysa o zaman gelsin hepimizin bebikleriÇok teşekkür ederim canim detaylı anlatmissinhadi insallah senim de bu ay son olur cok az kalmis belirti zaten bazi insanlarda oluyo, bazisinda hic olmuyo cok takilmamak lazim
benim hatta 4. gün sabahında daha koyuydu tövbe tövbe dedim akşam bir daha yaptım çatlamıştııı akşama yap yineee ben şey de yapmıştım acaba hamile miyim önceden yumurtladım da diye gebelik testi de yapmıştım ahhaha sende yapsanaaa <3Kız ben cumartesi akşam üstü gördüm pik bu sabah hala eşit çizgi korkmaya başladımniye böyle oldu ilk defa. Havuç yicem 5 tane bugünde catlasın artık
ayy güldürdünüz beni sabah sabah harikasınız :) yarın kan verebilirm artık yada akşam acile gidipbat 6 gün geçti yazdın dimi yanlış anlamadıım çocuğun okula gitmesini beklemek istiyosan bilmem ama bence git hemen sağlık ocağına
teşekkür ederim :)Ay maşallah hayırlı olsun tebrik ederim..
Amiiin Allahim kavustursun her birimizi bir an oncehayırlı haberlere inşallah. benim de 7. denemem doktor takibiyle. bat 8 temmuz heyecan ve umutlar hat safhada
pik ve ötesiiiYaşasın bnm ovulasyon hala pik bi şansım olabilir artık demi bu akşam degerlendirirsem
Daha çatlamamış değerlendir bence deYaşasın bnm ovulasyon hala pik bi şansım olabilir artık demi bu akşam degerlendirirsem
Saol kuzum inslalah hayırlısıysa tutunur diye düşünüyorum artık yaaa ;/ bakalımah kuzuum öyle tabiiii belki yoruldun ettin ondan allahım nolur sökülmesin çok dua ediyorum bütün enerjileri yolluyorum sana şu ann
Hayırlısı olsun cnm sen yeterki kafana takma herşey geciyo valla insAllah en kısa zamanda hamile haberini alırız cnm benimHayırlısı cnm bende hamilelik tedavisine baslayacaktik kist olduğunu öğrendik bide regl düzensiz kullanacağız bakalm sonuç ne olacak kismet
ekim de 3 sene oluyor evleneli, hep denedik hiç korunmadık. yani 2 sene boyunca akışına bıraktım. ama 2 sene sonunda çok istediğimi fark ettm ertesi günü doktora gittim, her şeye bakıldı hiçbir problem görünmedi. hayırlısı AllahtanAmiiin Allahim kavustursun her birimizi bir an onceBirbirimize duamiz kabul olsun insallah.. 1 sene olmadan mi gittiniz doktora acaba? Ben ovulasyon testi dahi kullanmiyorum 12 ay dolmadan o strese girmek istemedim insallah gerekte kalmaz Ama nasip olmazsa ocak ayinda gidicem bakalim ne gibi seylere bakiyolar ?
İdrar yopğun olmadığından çıkmamış olabilir benceNegatif kızlar test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?