Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi çizgi görüyorum ama inşallah vardir

Kızlarrr çok hareketlenmiş buralar o yüzden toplu yazıyım pozitifleri tebrik ediyorum negatifler de üzülmesin az önceki arkadaş gibi 4. Gün gecikmede çıkmayıp 6.gün gecikmede çıkmış bu işler biraz karışık kimi 4-5 gün önce öğreniyo kimi 4-5 gün sonra kimi tam gününde. O yüzden şimdiden umutsuzluğa düşmeyin

Bende bu ay kullandım sizin gibi kısmet bana da olmayacak gibi hissediyorm
Hayirlisi cnm ben mayısın 24 dünde gittim doktor bana iki yumurtan çatlamış güzel dedi ve benim belirtilerim hepsi vardı 2 hafta günüm geçti tam 14. Gün adet oldum kısmet olmayınca olmuyo cnm herşeyin bir vakti zamanı varama insAllah sen hamilesindir cnm benim Rabbim gönlüne göre versin isteyen herkese nasip etsin ilk öncede hiç evladı olmayan arkadaşlara nasip etsin cnm

Sevindim tedavi aratmamis Rabbim insallah bebeginide aratmaz daha fazla ❤

Kız ne hamilesi daha adetimin 15 günündeyim yok anam doktor bile şu durumda hamilesin dese inanmam heralde

Ama hiç iyi değilmiş çocuk uyusa bile o yüzden anneanneye şutla derim

Aynen bende öyleydim canm saati saatine resmen. Sen de üzülme canım olur inşallah elbet Allah'ın izniyle zamanı var herşeyin
Aynen öyle cnm üzülmüyorum sadece insan kafasına taktımı bütün vücudun tepki gösteriyo cnm herşeyden önce rahat kafa gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…