- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Olabilir canım da ben de negatif bekliyordum zaten hayırlısı bakalımİdrar yopğun olmadığından çıkmamış olabilir bence
kan görene kadar devamNegatif kızlar test
Kızım sen bana demedin mi adet olana kadar umut var diye bekliyoruz daha hadiOlabilir canım da ben de negatif bekliyordum zaten hayırlısı bakalım
Ben bi çizgi görüyorum ama inşallah vardirGünaydınlarkızlar benim erken gebelik testi NEGATİF çıktı yani hayalet gibi birşey görüyorum ama resimde çıkmamış olabilir ama bence negatif olsa çıkardı kesinlikle belirgin adete 5 gün var bu arada hadi inşallah bereketli bir gün olsun
Devam be umut her daim varkan görene kadar devam
Tabiki bekliyoruz umudumuz hep varKızım sen bana demedin mi adet olana kadar umut var diye bekliyoruz daha hadi
Canım ağzın bal yesinCanım bende görür gibi oldum ikinci çizgiyi inşallah vardır
CanımsınBen bi çizgi görüyorum ama inşallah vardir
Hayirlisi cnm ben mayısın 24 dünde gittim doktor bana iki yumurtan çatlamış güzel dedi ve benim belirtilerim hepsi vardı 2 hafta günüm geçti tam 14. Gün adet oldum kısmet olmayınca olmuyo cnm herşeyin bir vakti zamanı varBende bu ay kullandım sizin gibi kısmet bana da olmayacak gibi hissediyorm
Canım senin test noldu kaçırdım mi ben?ah kuzuum öyle tabiiii belki yoruldun ettin ondan allahım nolur sökülmesin çok dua ediyorum bütün enerjileri yolluyorum sana şu ann
Bilmiyorum cnm o zaman doktor bana kıstın var dedi yasemin doğum kontrol hapını verdi bir ay kullandım gectiSeninki ne kisti cnm
biz yarın sabah erken gebelik yapcaz sabah kaset yaptım cortingenCanım senin test noldu kaçırdım mi ben?
Sevindim tedavi aratmamis Rabbim insallah bebeginide aratmaz daha fazla ❤ekim de 3 sene oluyor evleneli, hep denedik hiç korunmadık. yani 2 sene boyunca akışına bıraktım. ama 2 sene sonunda çok istediğimi fark ettm ertesi günü doktora gittim, her şeye bakıldı hiçbir problem görünmedi. hayırlısı Allahtan
Kız ne hamilesi daha adetimin 15 günündeyimbenim hatta 4. gün sabahında daha koyuydu tövbe tövbe dedim akşam bir daha yaptım çatlamıştııı akşama yap yineee ben şey de yapmıştım acaba hamile miyim önceden yumurtladım da diye gebelik testi de yapmıştım ahhaha sende yapsanaaa <3
Ama hiç iyi değilmiş çocuk uyusa bile o yüzden anneanneye şutla derimSabah eşimi ikna ettim gibi tekrar denemek için ama nasıl olacak hiç bilmiyorum...
Pazar günü annemlere beraber yazlığa gidiyoruz. Eşim ilk 1hafta bizimle kalacak sonra gidip ara ara gelecek.. Biz kızımla okul açılana kadar orda kalacağız..
Orda fazla oda olmadığından kızımla ay ı odadayız da..
Eskiden tek göz odada çoluk çocuk varken nasıl ilişki oluyormuş diye düşünürdüm şimdi anlayacağım nasıl olduğunu galiba
Senin durumlar nasılKızım sen bana demedin mi adet olana kadar umut var diye bekliyoruz daha hadi
Aynen öyle cnm üzülmüyorumAynen bende öyleydim canm saati saatine resmen. Sen de üzülme canım olur inşallah elbet Allah'ın izniyle zamanı var herşeyin
Kaset testim sabah negatif cıktı kuzum 13.günümde. Adet belirtilerim baya var tek fark üc gündür gece idrara kalkıyorum sıkışık bir şekilde. Burda bi arkadaş 14.günde negatif görüp 17.gününde pozitifi görmüs. Tek umudum o kaldıSenin durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?