- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Yeter ki gözün dönsün herşey yapılır hele kiiiiii söz konusu hamilelik oluncaKızlar bunların icini nasıl açmayı beceriyosınuz yav
Kız ne çabukBata son 8 gün
Erken gebelikte hadi oluyorda kasette hamile olmasan hayalet çizgi olmaz bence inşallah vardır canımKızlar sabahki testimi atacaktım bir baktım hayalet çizgi var..
5dkdan sonra çıkanlar doğru değil diyorlar ama kuzenim oğluna hamile olduğunu bu şekilde öğrendi..
Sizce olabilir mi
Eki Görüntüle 2879686
İnşallah canım, adet düzenimde bozuldu herhalde kimyasal sürecindeHamile değilsen de bir an önce sökülsen keşke canım..
Çok iyi i bu programın adı ne acaba
Benimde öyle ya bildiğin adet ağrım varYa karnım ağrıyor her an adet gelicek sanıp tetikte geziyorum resmen
Umutlandırmak istemem ama oğlumda regl gününde negatif gördüm 3 gün geçti yenıden bir deneyim dedim 2.çizgi belirdi belli olmazDaha adet belirtim de yok hiç...
Hamile olsam aslın baya baya çıkması lazımdı sanki..
Benim erken gebelik testimde böyle oldu kuruyunca bilmiyorum bakalım yarın tekrar yapacamBenim sabah yaptığım duruyodu böyle çizgi mizgi beliren bişey yokk valla sende neden var sonuçtaa
Benim sabah yaptığım duruyodu böyle çizgi mizgi beliren bişey yokk valla sende neden var sonuçtaa
Ben burada bir arkadaşın böyle testini görmüştüm o da gezmeye gitmiş geri gelmişti test böyleydi sonra test yaptı hamişti. Neden olmasın tekrarla derim yarın sabah
Erken gebelikte hadi oluyorda kasette hamile olmasan hayalet çizgi olmaz bence inşallah vardır canım
Teşekkürler kızlar..Umutlandırmak istemem ama oğlumda regl gününde negatif gördüm 3 gün geçti yenıden bir deneyim dedim 2.çizgi belirdi belli olmaz
Zaten yazmisim çoktan dun yazmıştım listeye bakar mısın canim geçende böyle oldu yazmıştım tekrar yazmami istedinCanısıHali beni 27 temmuz olarak değiştirirmisin :) erken oldum bu ay hsgnin etkisinden
Ben zaten biyologum kendim bakiyorum yumurtlamis miyim diye de her ay da bakmıyorum zaten damarlarım iyi değil ince kan vermiyorum pekCanım progosteron tahlilini kendin mi talep ediyorsun Dr mi baktirmani soyledi . Benim gittiğim ozeldeki Dr hiç bu konuda bişey söylemedi.
Yusra-61 canım sende baktirmistin sonuç ciktimi
oh oh yarın sabahın testçileri arttı
baktın mı hali kaç progesteronun?Ben zaten biyologum kendim bakiyorum yumurtlamis miyim diye de her ay da bakmıyorum zaten damarlarım iyi değil ince kan vermiyorum pek
Yarin yarın =) bugün 20ydi de aslında yaklaşık bisi çıkardı 21 de bakim dedim bi kez baktım 15 kusurdu doktor dedi hamile bile olablrsin falan tirt cikti=)baktın mı hali kaç progesteronun?
Bende pms hep oluyor o yüzden belirtileri hiç önemsemiyorum. Dün gece uyurken dışarıdan ses gelince bi ara uyandım sağ kasığımda baya ağrı gibi bir şeyler vardı gün içinde de ara ara oluyor ama adet öncesi olağan şeylerdir deyip kendimi inandırıp dinlememeye çalışıyorumKız ne çabukhadi bakalım var mı biseyler
Bata kaç gün kaldıBen bugün çok sinirliyim kesin yine hamile değilim regl geliyor regl siniri bu
Yarin yarın =) bugün 20ydi de aslında yaklaşık bisi çıkardı 21 de bakim dedim bi kez baktım 15 kusurdu doktor dedi hamile bile olablrsin falan tirt cikti=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?