Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelikte hadi oluyorda kasette hamile olmasan hayalet çizgi olmaz bence inşallah vardır canım

Benim sabah yaptığım duruyodu böyle çizgi mizgi beliren bişey yokk valla sende neden var sonuçtaa

Ben burada bir arkadaşın böyle testini görmüştüm o da gezmeye gitmiş geri gelmişti test böyleydi sonra test yaptı hamişti. Neden olmasın tekrarla derim yarın sabah

Erken gebelikte hadi oluyorda kasette hamile olmasan hayalet çizgi olmaz bence inşallah vardır canım

Umutlandırmak istemem ama oğlumda regl gününde negatif gördüm 3 gün geçti yenıden bir deneyim dedim 2.çizgi belirdi belli olmaz
Teşekkürler kızlar..
Yarın sabah bir daha yapacağım bakalım ne çıkacak..

Canım progosteron tahlilini kendin mi talep ediyorsun Dr mi baktirmani soyledi . Benim gittiğim ozeldeki Dr hiç bu konuda bişey söylemedi.
Yusra-61 canım sende baktirmistin sonuç ciktimi
Ben zaten biyologum kendim bakiyorum yumurtlamis miyim diye de her ay da bakmıyorum zaten damarlarım iyi değil ince kan vermiyorum pek

Kız ne çabuk hadi bakalım var mı biseyler
Bende pms hep oluyor o yüzden belirtileri hiç önemsemiyorum. Dün gece uyurken dışarıdan ses gelince bi ara uyandım sağ kasığımda baya ağrı gibi bir şeyler vardı gün içinde de ara ara oluyor ama adet öncesi olağan şeylerdir deyip kendimi inandırıp dinlememeye çalışıyorum

Sende var mı bi belirti filan bana gün içinde aşırı sıcak basıyor yazlık yerde oturuyorum havada biraz esiyor ama evde soracağım kimse de yok bi ben mi yanıyorum acaba

Yarin yarın =) bugün 20ydi de aslında yaklaşık bisi çıkardı 21 de bakim dedim bi kez baktım 15 kusurdu doktor dedi hamile bile olablrsin falan tirt cikti=)

Çok msjlar okudum bunun için daha düşük olanlar hamile bile var 30 larda olup adet görende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…