Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın bat 6 kalıyor çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberler almak nasip olurcuma günü erken regl olmaz isem test yapacağım mübarek günün yüzü suyu hürmetine erken öğrenen hamişler nasıl anladılar önerilerini yazsalar keşke ortadan hemen kayboluyorlar

Yine belirtisi olmayanlar hamile çıktı

Yok kuzum ben daha yeni yumurtlama dönemindeyim daha değerlendirmeler bitmedi. Aşırı sıcak var ben bursadaym yanıyorum resmen. Sen neresi deniz vardır en azından yakinsan denize havası güzel olur. Aynen hiç dinleme kendini yoksa geçmiyor saatler

Ay L Larissa ile hangimizinki daha beyaz diye bakıyoduk siz açma taktiğini gösterince açıp baktım o da ss atmış bana hssjjsks biz şizo muyuz sizce ama tee sabah yapmıştım yani

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-29-20-19-25-324_com.android.chrome.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2021-06-29-20-19-45-783_com.android.chrome.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2021-06-29-20-08-14-156_com.miui.gallery.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 68
sweetdreams1985
Canım sen vitamin olarak ınfoli kullanmismiydin sanki öyle hatırladım.benim kullandığım vitamin bitmek üzere ondan alayım diyorum biraz baktim pko olanlar için mi acaba bu vitamin bende öyle birşey yok

Çok msjlar okudum bunun için daha düşük olanlar hamile bile var 30 larda olup adet görende.
Benimde amh testim düşük cikdi, doktor 1 in altindaki değerleri tüp bebeğe yonlendiriyoruz dedi.o gün progesteron bakmisdi 17.70 cikdi.amh düşük olup 2 sene hamilelik geçirmeyince kalitesiz demekki yumurtalarim dedim.bugunde progesteron sonucumu 17.70 gördüm ben hiç bişey anlamadım kafam çorba oldu

Şehir belirtmeyeyim de bizim ev denize sıfır arada yandıkça balkona çıkıyorum aslında hava da esiyor. Acaba bu sıcak basması belirti mi diye 2 sn düşünüp yok yok değildir regl olcam zaten diyip duruyorum kendi kendime

Canım sana şöyle desem daha iyi olur bizlerin yumurtaları kaliteli olup olmadığı asla anlaşılmadığı için bir takim ölçümlerle ancak birşeyler söyleniyor. Erkeklerin durumu daha iyi burada spremler kaliteli kalitesiz anlaşılıyor çok şanslılar. İşte kalitesiz olduğunu bilemeyeceğimiz için gözle incelenen birşey değil kalite arttırıcı şeyler yememiz çok daha iyi. Ben böyle düşünüyorm. Yumrtlama güzel ama kalite bilinmiyor progesteronda çok anlamlı birşey değil benim için. Senin imkanın var ise yaptır tüp bebeğini biraz bunları kabullenmek zaman alacaktır kafan çok şeye gidip gelecektir oturana kadar. Amh çok takılma 1 altında çok kadın hamiş kalıyor bazen mucize bize ne zaman gelir asla bilinmez inşallah kafanın karışıklığı gider en yakın zamanda.

Kızlar amh testi nasıl ve ne zaman yapılıyor ben hiç yaptırmadım bir kuralı var mı adetli veya adetsiz diye

Yok ben zaten yoluna girdim o konuda kafamda bir soru işareti yok randevumu falan aldım rapor için işlemlere baslayacagim, dediğim gibi herşey çok çok normal çıkıyor tek bir hormunum da sorun çıkmıyor amh düşük anlayamadım hiç yani.onunla bağlantılı başka şeyler olması gerekmezmiydi ne bilim alttan muayene yapdi mesela folikul sayısı yazdı etti her şey normal dedi.doktor bile senin mi amh sonucun 0.90 cikdi diye şaşkınlıkla baktı yüzüme.kafam karışıyor böyle olunca amh sonucuna güvenemiyorum.bilmiyorum anlatabildim mi hissettiklerimi.

Kızlar amh testi nasıl ve ne zaman yapılıyor ben hiç yaptırmadım bir kuralı var mı adetli veya adetsiz diye
Yok canım adetli olman gerekmiyor aç yok fark etmiyor.ama her yer bakmıyor benimki tamamen şans eseri iyi bir doktora denk gelmem le oldu iyikide olmuş düşük cikdi.

Hatırlıyor musun ben burada okudun mu bilemiyorum bir arkadaş paylaştım mayıs kendi grubumda aşılamada bir arkadaşın yazısını o amh yükselttim filan demişti yok artık demiştim bende o demişti ki bir yerde yapılan amhyı dikkate almayın başka yere de yaptırın demişti. Ben sana onu bulayım o çok güzel anlatmıştı durumunu.

Ay valla bulursan çok sevinirim canım, kafam bu konuda gercekden karışık 2 yerde yaptırmadan emin olamicam herhalde.en güzeli öyle yapmak.

Yok canım adetli olman gerekmiyor aç yok fark etmiyor.ama her yer bakmıyor benimki tamamen şans eseri iyi bir doktora denk gelmem le oldu iyikide olmuş düşük cikdi.
Tamam kuzum teşekkür ederim temmuz sonu bahçeci ye randevu aldım orda söylim de baksınlar o zaman elim mahkum yine tüp bebek tedavisi ne başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…