Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum teşekkür ederim temmuz sonu bahçeci ye randevu aldım orda söylim de baksınlar o zaman elim mahkum yine tüp bebek tedavisi ne başlamayı düşünüyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, benimde öyle bu adetimde covid aslını olucam.agustosa randevu aldık o zaman da rapor için ugrasicam Eylül ekimi bulur tahminim benimde.

Evet bende seyrettim birde saraçoğlu 0,7 altına düşük diyor
Düşük de olsa önce kürlerle deneme yapmalı ama bilinçli bir şekilde adamı dikkatli dinlemek lazım..
Ben 0.5 ile kızıma 2. Ayımda hamile kaldım..

Bende artmaz biliyordum ama İbrahim saraçoğlu un bir videosunda izledim artıyormuş.. İzleyin kızlar

Biliyorsun hatta bir arkadaşımız arttığını savunmuştu sen kim o büyücü demiştin bende inanamıyorum ama bu hayatta herşey olablr yaani

Aynen bu konuda bende senin gibi düşünüyorum bana dr aratmaz amh dedi ama burda okudum artan varmış
Evet arttiranlari duydum, hatta Saraçoğlu videoda kızıyor bile doktorlar artmaz diyor ama artar diye söyleniyordu.bilemiyoriz tabiki ne kadar doğru hangisi doğru ama burda gerçekden arttirabilenleri okuyunca demekki artiyormus demiyor değilim yani de benim zamanım yok yani yaşım gidiyor eğer sorunum buysa ve ben bu kurlerle ugrasayim derken o elimdeki şansımıda kaybedersem diye çekiniyorum.o yüzden tüpü deneyeceğim.ama bunlarıda arastiracagim tabiki.

Filtre de de göremedim astigmat gözlerimden olmasın
işin garibi çıplak gözle de görülmüyo ahdsajhdajk telden çekince görünüyo çok ilginç sabaha erken gebelik testiyle tam belli olur ne halt olduğu ama ben 2 saate bi kaset daha yaparım çok hoşuma gitti lari dedektifine atcam direktt

Kizlar bugun okulda bir hocayla konustm. 4 ay once hastaneye gitmisti senin cocugun normal yolla olmaz ilk cocugu nasl yaptn dogal yollarla die bunun da kac aydr morali bozuk menopaza gireck gibi degerleri falan 3 aydr regl olmuyor napiyordm gitmiodu hastaneye iste kanser cikar menopoz derlee die. İsrarlarima dayanamdi gitti 13 haftalik hamileymis

ay tövbeler olsun ibretlik hikaye biz şurada 1 saat bekleyemiyoruz 13 hafta aklına gelmemesii pess

Canim ben 0,59 amh ile 39 yasinda hamile kaldim. Dis gebelik yasadim ama amh olcu degil bana gore tamam doktorlar da riske atmak istemiyor tup bebege yonlendiriyorlar ben de sonbahara dogru gebelik gerceklesmemis olursa tup denicem artik ama amh dusuk diye uzme kendini stres etkiledi belki bu arada 30 yasinda iken arkadasim tum tahlillerini yaptirip son care simdiki doktoruna gidiyor 0,03 amh ve miyomu vardi doktor amh yazili oldugu kagidi alip yirtmis once bi miyomunu halledelim sonra hamile klacaksin diyor ameliyat oldu kisa bir sure sonra dogal yoldan hamile kaldi darisi tez zamanda basimiza olsun insallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…