Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beni listeden siler misiniz sanırım bana kısmet olmuycak başka sorunlardan

Genelde diğer hormonlara aynı zamanda istedi bende doktor o yüzden adetin 2-3 günü yaptırdım.. Ama sadece anh için öyle bir kural var mı bilmiyorum
Ben evlendiğimde baktırmıştım. Adetken gelseydin demişti. Gerekli mi diye sorduğumda.. gerekli değil ama bütün değerlerini karşılaştırarak daha doğru cevap verebilirim demişti. Ama tabi o zmn 28 yaşında olduğum için değerlerin güzel deyip irdelememiştik

Biliyorsun hatta bir arkadaşımız arttığını savunmuştu sen kim o büyücü demiştin bende inanamıyorum ama bu hayatta herşey olablr yaani
Aynen aynen öyle demiştim
Kadın Doğum uzmanları hep doğduğumuzdan itibaren yumurta sayımız bellidir der..
Ama artabiliyormuş cidden

Canım ek ücret isterlerse devlette yaptir bence.özelde falan biraz pahalı haberin olsun
Evet haklısın kuzum ama her hastane yapmıyor bu testi galiba zaten şehir dışından gidecem Ankara ya da mecburen yaptırırım bir an önce sonuç çıksın diye işten de izin alamıyorum her zaman

At bana bebitom elf gözlerim ve ben Tüm çizgileri görürüz

Yok canım ben PROWOMEN kullanıyorum.. infolic bir arkadaşım kullandı bu ay hamile kaldi ama dış gebelik oldu ben prowomen a devam edip bitircem yinede olmazsa o zaman İNFOLİC kullanacam..

Yok canım ben PROWOMEN kullanıyorum.. infolic bir arkadaşım kullandı bu ay hamile kaldi ama dış gebelik oldu ben prowomen a devam edip bitircem yinede olmazsa o zaman İNFOLİC kullanacam..
Biraz araştırdım da cogunluk pko olanla kullanmış .bende pko yok ters etki yapmasa bende yarın eşime aldiriyim.

At bana bebitom elf gözlerim ve ben Tüm çizgileri görürüz
Al annem filtresiz 5. Dk taze çıktı eşimin gözüne soktum boş bi tane açtırdı karşılaştırdı bişey var sanki dedi ama yarın sabah predictor heralde doğrusunu söyler bu dandik

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-29-22-13-02-479_com.miui.gallery.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_2021-06-29-22-13-11-585_com.miui.gallery.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2021-06-29-22-12-56-280_com.miui.gallery.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…