O zamanno da yalan olduBöyle beyaz krem gibi bi akıntı mı şuan o bende de var
Zuhahahaha sen de varsa suphelenekben birazdan yine kaset yapcam sabahta predictor yapcam
Evet =)yarın kan vercek misiiin
Tamam canim birazdan düzenlerken silerimKızlar beni listeden siler misiniz sanırım bana kısmet olmuycak başka sorunlardan
Ben evlendiğimde baktırmıştım. Adetken gelseydin demişti. Gerekli mi diye sorduğumda.. gerekli değil ama bütün değerlerini karşılaştırarak daha doğru cevap verebilirim demişti. Ama tabi o zmn 28 yaşında olduğum için değerlerin güzel deyip irdelememiştikGenelde diğer hormonlara aynı zamanda istedi bende doktor o yüzden adetin 2-3 günü yaptırdım.. Ama sadece anh için öyle bir kural var mı bilmiyorum
Aynen aynen öyle demiştimBiliyorsun hatta bir arkadaşımız arttığını savunmuştu sen kim o büyücü demiştinbende inanamıyorum ama bu hayatta herşey olablr yaani
Evet haklısın kuzum ama her hastane yapmıyor bu testi galiba zaten şehir dışından gidecem Ankara ya da mecburen yaptırırım bir an önce sonuç çıksın diye işten de izin alamıyorum her zamanCanım ek ücret isterlerse devlette yaptir bence.özelde falan biraz pahalı haberin olsun
??Durumlar
At bana bebitom elf gözlerim ve benişin garibi çıplak gözle de görülmüyo ahdsajhdajk telden çekince görünüyo çok ilginç sabaha erken gebelik testiyle tam belli olur ne halt olduğu ama ben 2 saate bi kaset daha yaparım çok hoşuma gittilari dedektifine atcam direktt
Bende ya adet olmadan önce hep bu ağrıyı çekerim şaşmaz bende yarattığı hiss ..Belim ağrımaya başladı az az acaba adet mi olcam
Yok canım ben PROWOMEN kullanıyorum.. infolic bir arkadaşım kullandı bu ay hamile kaldi ama dış gebelik oldusweetdreams1985
Canım sen vitamin olarak ınfoli kullanmismiydin sanki öyle hatırladım.benim kullandığım vitamin bitmek üzere ondan alayım diyorum biraz baktim pko olanlar için mi acaba bu vitamin bende öyle birşey yok
Biraz araştırdım da cogunluk pko olanla kullanmış .bende pko yok ters etki yapmasa bende yarın eşime aldiriyim.Yok canım ben PROWOMEN kullanıyorum.. infolic bir arkadaşım kullandı bu ay hamile kaldi ama dış gebelik olduben prowomen a devam edip bitircem yinede olmazsa o zaman İNFOLİC kullanacam..
Testin orijinal hâlini atsana canımHala görüyorum tam yakınlaştırınca çok ince ip gibi bi kırmızı çizgi lütfen şizofren olmuş olmayalım
Al annem filtresiz 5. Dk taze çıktıAt bana bebitom elf gözlerim ve benTüm çizgileri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?