Oyy insallah sagliklica ilerler tontisAğlayayım bari dedim oturdun ağladım eşimi uyandırdım tek gözüyle kesin mi yani dedişimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum nerde kan vereyim
Günaydın..Gunaydinnnnn
İnşallah canımKuzum inanamıyorum cok üzüldüm İnşallah bi sorun olmadan kurtulırsun
Yine olmucak diye dusundum:/Günaydın..
Daha 6gün varken kaset testte negatif görmen çok normal canım sen niye moralini bozuyorsun durduk yere.
İnşallah canım..Bugün gideceğim canım
3 gündür sabit muhtemelen dış gebelikmis
İnşallah yumurtaya zarar vermemiştir alınır
Canin üzülme hayirlisi olsun ne zor işler yaİnşallah canım
Ay ben ya bunu bekliyormusum ya da şokunu atlatamadım hissizlik bastı beni
Kendi testim silik çıkmış kadar sevindim tebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olurGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Üzülme adet olsanda yaşın genç denemeye devam.. Burda 3yıldır bekleyenler var..moralini bozma canım.. En önemlisi moralBenımde bugün bat günüm.. karnım belim agrıyor ben kesin adet olacagımmalesef cok üzgünüm kızlar..
İnş yükselir stres yapma, sakin kalmaya çalış vücut daha çok baskı altında hissetmesinKızlar günaydın
Gebeliğim ilerlemiyor ne yazık ki
Geçen hafta değerim düzgün yükselmişti ama dün tekrar kan vermiştim sabit kalmış maalesef.
İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı gebelikleri olur
takvimini bi daha atsana canimAkşama eşim götürcek öf 2 gün oldu arabayı satalı hep böyle zamanlarda denk gelir he
Kayip kayiptir ne olursa olsun kendini sıkma tutma ne istiyosan o.. Senin sagligin kiymetli sen iyi ol ki evladin da iyi olsun. Bazi seyleri biz idrak edemiyoruz kotu gibi geliyor ama hakkimizda hayirlisini veriyor Allah adim gibi eminim. Saglicakla sevincle bebegine kavusman dilegim ❤Iyiyim canım çok teşekkür ederim
Açıkçası yıkılırım falan diye düşünüyordum ama gözümden 1 damla yaş gelmedi
Oturdum 20 gündür içmediğim sabah kahvemi içiyorum vardır bir hikmeti
Kuzum her şerde hayır vardır bir hayır aşırı aşırı üzüldüm benim hakkım sana verilse keşke de devam etse minnağına sağlıcakla kavuşsanIyiyim canım çok teşekkür ederim
Açıkçası yıkılırım falan diye düşünüyordum ama gözümden 1 damla yaş gelmedi
Oturdum 20 gündür içmediğim sabah kahvemi içiyorum vardır bir hikmeti
Kuzu böyleydi o günden beri de ilişki yaşamadıktakvimini bi daha atsana canim
Hayırlı olsunn çok sevindimmVar galiba eşimi uyandırayım
Ben bunda da görüyorum veya larissa sağolsun manyak oldum ama ipince biley var sanki ilk dün benim de böyleydi sonra akşam yaptım yine böyle ip ince hayaletimsi bile değil sonra sabah predictor daha net çıkardıHayırlı olsunn çok sevindimm
Kalbim kadar temiz testimle geldim
Acıkcası geçen ay bu kadar takmamıştım diyebilirimÜzülme adet olsanda yaşın genç denemeye devam.. Burda 3yıldır bekleyenler var..moralini bozma canım.. En önemlisi moral
Flaşla baktım iyice kuzu hiç bisey yokBen bunda da görüyorum veya larissa sağolsun manyak oldum ama ipince biley var sanki ilk dün benim de böyleydi sonra akşam yaptım yine böyle ip ince hayaletimsi bile değil sonra sabah predictor daha net çıkardı
Canim daha gelen giden bir sey yoksa erkenden uzulme belki adet olmayacaksın hayırlısı olsun bu ay olmaz diğer ay olur baksana zaman ne kadar cabuk geçiyorAcıkcası geçen ay bu kadar takmamıştım diyebilirimama şuan oturup ağlayasım var neden olmadı sorun neydi diye düsnüp duruyorum
22 bat 5 temmuz 11 aydir deniyoruzYaş bat deneme suresinyazar misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?