Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde bugün bat günüm.. karnım belim agrıyor ben kesin adet olacagım malesef cok üzgünüm kızlar..
Üzülme adet olsanda yaşın genç denemeye devam.. Burda 3yıldır bekleyenler var..moralini bozma canım.. En önemlisi moral

İnş yükselir stres yapma, sakin kalmaya çalış vücut daha çok baskı altında hissetmesin Bir de doktor progesteron falan yazsa işe yaramaz mı? Eğer bebek sağlıksız olacaksa dışardan mudahale de kötü ama ne bileyim

Kayip kayiptir ne olursa olsun kendini sıkma tutma ne istiyosan o.. Senin sagligin kiymetli sen iyi ol ki evladin da iyi olsun. Bazi seyleri biz idrak edemiyoruz kotu gibi geliyor ama hakkimizda hayirlisini veriyor Allah adim gibi eminim. Saglicakla sevincle bebegine kavusman dilegim ❤

Kuzum her şerde hayır vardır bir hayır aşırı aşırı üzüldüm benim hakkım sana verilse keşke de devam etse minnağına sağlıcakla kavuşsan

Hayırlı olsunn çok sevindimm

Kalbim kadar temiz testimle geldim
Ben bunda da görüyorum veya larissa sağolsun manyak oldum ama ipince biley var sanki ilk dün benim de böyleydi sonra akşam yaptım yine böyle ip ince hayaletimsi bile değil sonra sabah predictor daha net çıkardı

Üzülme adet olsanda yaşın genç denemeye devam.. Burda 3yıldır bekleyenler var..moralini bozma canım.. En önemlisi moral
Acıkcası geçen ay bu kadar takmamıştım diyebilirim ama şuan oturup ağlayasım var neden olmadı sorun neydi diye düsnüp duruyorum

Ben bunda da görüyorum veya larissa sağolsun manyak oldum ama ipince biley var sanki ilk dün benim de böyleydi sonra akşam yaptım yine böyle ip ince hayaletimsi bile değil sonra sabah predictor daha net çıkardı
Flaşla baktım iyice kuzu hiç bisey yok
Bat 4 temmuz o zamana kadar bı umut bekleriim

Eklentiler

• IMG_20210630_072459.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210630_072437.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20210630_072430.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 56
Acıkcası geçen ay bu kadar takmamıştım diyebilirim ama şuan oturup ağlayasım var neden olmadı sorun neydi diye düsnüp duruyorum
Canim daha gelen giden bir sey yoksa erkenden uzulme belki adet olmayacaksın hayırlısı olsun bu ay olmaz diğer ay olur baksana zaman ne kadar cabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…