Ama testim negatifCanim daha gelen giden bir sey yoksa erkenden uzulme belki adet olmayacaksın hayırlısı olsun bu ay olmaz diğer ay olur baksana zaman ne kadar cabuk geçiyor
Belki geç döllenmedir hemen olumsuz düşünmeAma testim negatif
Bugün bat günüm geç döllenme olunca daha mı sonra cıkıyorBelki geç döllenmedir hemen olumsuz düşünme
Geç dollenme olabilir bekle uzulme kuzum Allah büyük görsün çabanı inşallah millet yıllardır deniyor valla kuzenimin esi 6.yilinda kaldi her sey nasipAma testim negatif
Şuan yazdıklarını okurken kendimi gördüm ben de öyleydim tepkisizdim sanki ben yaşamıyorum bı başkası yaşıyor gibi sonradan baya psikolojik vurdu beni ama sonra diyorsun ki hayırlısı budur dünyanın sonu değil sana burdan kocaman sarılıyorum duygularını yasa sonra devamİnşallah canım
Ay ben ya bunu bekliyormusum ya da şokunu atlatamadım hissizlik bastı beni
Adet ile yumurtlama arasında yaklaşık 14 gün bulunur, ancak geç döllenmede bu süre 2 haftadan yaklaşık 3 haftaya kadar uzar.Bugün bat günüm geç döllenme olunca daha mı sonra cıkıyor
Günaydın kuzumm ikisinde de görüyorum oleyyyyy bebiş geliyo inşallahhhGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Sağolu bugün ve yarın adet olmazsam eğer bununla ilgili bir umudum olabilir belki:))Adet ile yumurtlama arasında yaklaşık 14 gün bulunur, ancak geç döllenmede bu süre 2 haftadan yaklaşık 3 haftaya kadar uzar.
Netten baktım şimdi 1 hafta daha süresi var o yüzden kendini üzme
Çok üzüldüm cnm bende geçirdim. Değerin kaç şu an cnm? Ve kasığında tek taraflı sancı şiddetli gaz sancısı gibi belirtilerin var mı? Benim dış gebeliğim 2 tane 75 lik metotrexat iğne ile sonlandırıldı. Belki sana da iğne yeterli olur. Kendini sakın üzme çok fazla yaşayan varBugün gideceğim canım
3 gündür sabit muhtemelen dış gebelikmis
İnşallah yumurtaya zarar vermemiştir alınır
Günaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Maşallah kuzum hamilesin ben ikisinde de gördüm ne zaman kan vericeksin inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin bizlerede dua etGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Yaa çok geçmiş olsun canımİnşallah canım
Ay ben ya bunu bekliyormusum ya da şokunu atlatamadım hissizlik bastı beni
Çok az kaldı cümleten paranoyak olacağız ama gerçekten bende görüyorumfoto da koyayım efektsizken göremedim efektlide beyin yanılgısı değilse gördüm çok silik
Evet bende gördümfoto da koyayım efektsizken göremedim efektlide beyin yanılgısı değilse gördüm çok silik
aynen valla testin içini açıp fotoğraf çekip filtre yaptığımızı bu gruptan başka yerde söyleyemeyiz deli derlerÇok az kaldı cümleten paranoyak olacağız ama gerçekten bende görüyorum
Ben sana demedim miGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?