Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım
Ay ben ya bunu bekliyormusum ya da şokunu atlatamadım hissizlik bastı beni
Şuan yazdıklarını okurken kendimi gördüm ben de öyleydim tepkisizdim sanki ben yaşamıyorum bı başkası yaşıyor gibi sonradan baya psikolojik vurdu beni ama sonra diyorsun ki hayırlısı budur dünyanın sonu değil sana burdan kocaman sarılıyorum duygularını yasa sonra devam

Adet ile yumurtlama arasında yaklaşık 14 gün bulunur, ancak geç döllenmede bu süre 2 haftadan yaklaşık 3 haftaya kadar uzar.
Netten baktım şimdi 1 hafta daha süresi var o yüzden kendini üzme
Sağolu bugün ve yarın adet olmazsam eğer bununla ilgili bir umudum olabilir belki:))

Bugün gideceğim canım
3 gündür sabit muhtemelen dış gebelikmis

İnşallah yumurtaya zarar vermemiştir alınır
Çok üzüldüm cnm bende geçirdim. Değerin kaç şu an cnm? Ve kasığında tek taraflı sancı şiddetli gaz sancısı gibi belirtilerin var mı? Benim dış gebeliğim 2 tane 75 lik metotrexat iğne ile sonlandırıldı. Belki sana da iğne yeterli olur. Kendini sakın üzme çok fazla yaşayan var

Flaşla baktım iyice kuzu hiç bisey yok
Bat 4 temmuz o zamana kadar bı umut bekleriim
Benim de sabahki böyle tertemiz çıktı, içini açıp efekt basa basa deneyince belli belirsiz bi gölge beliriyo ama bana o hapsinde vardır gibi geldi Z zahrada zaten hamileymis erken test yapmasina vesile oldu ama

foto da koyayım efektsizken göremedim efektlide beyin yanılgısı değilse gördüm çok silik

Eklentiler

• 20210630_073643_mfnr.webp
    13 KB · Görüntüleme: 112
  • 20210630_074157.webp
    8 KB · Görüntüleme: 110
Z zahrada ya kuzuuuum inanılmaz sevindimm çok çok mutlu oldum inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin hayırlı olsun bende gördüm vallah çizgiyi
- Janna - kuzucum adet olmadım ben henüz gelen giden yok beklemedeyim.. Üzülme sakın sende adet olmadın daha geç döllenme olabilir öyle düşünelim..
I ipti geçmiş olsun kuzum, inşallah overlerine zarar vermemiştir dış gebelik ise sorun yoksa değerini paylaşır mısın..
Böyle olması daha hayırlı belki geçen ay da ben kendimi ilerleyip de ilerde kaybetseydim daha kötü olurdum vardır bunda da bir hayır diyerek teselli etmiştim tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…