Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acıkcası geçen ay bu kadar takmamıştım diyebilirim ama şuan oturup ağlayasım var neden olmadı sorun neydi diye düsnüp duruyorum
Bu doktor kontrollüydün VS. Ondan daha umutlandın tabi..
Ama daha adet olmadın daha hala umut var canım..
Geç döllenme dedikleri şey aslında geç yumurtlama o da bizim gibi lh takibi yapanlar için geçerli değil canım.. Telefon uygulamasına göre tahminle işi yürütenler için geçerdi..
Biz tam yumurtlama gününüzü biliyoruz. Yumurta da 24 saat canlı kalıyor. 24saat içinde döllenme olmazsa vücuttan atılıyor..

Adet olsan da olursun lütfen kafana takma. Daha iki ay oldu.. Hayırlısı böyleymiş de önümüzdeki aya odaklan..

Bak ben 37 yaşındayım amh 0.1 adet oldum bu ayda.. Kendini üzüp stres yapman bu işleri daha çok uzatır..

Kalbim kadar temiz bir testten herkese günaydın yazılanları şimdi okuycam inşallah çok pozitif vardır

Eklentiler

• 236A514D-27B5-4C2A-8223-5299FADD6351.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 90
  • 88281DC5-0AD0-444B-B388-46B0C11250CA.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 69
Haklıısın canım bende geç döllenmeyi bebeğim gerçekten geç döllenmesi diye sanıyordum. Yanı atıyorum 6 günde rahme yerlesmedi de 12.günde yerleşti gibi.. demek ki yanlış biliyormuşum.
Hayırlısıyla eğer bebek yoksa şöyle okkalısından bi adeti alırım cünkü geçen ay buna hasret kaldım şişlerim insin

Çok üzgünümmm çook geçmiş olsun canım..
Günaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
ahhhhh bu nedir çıldırmalıkk
Benımde bugün bat günüm.. karnım belim agrıyor ben kesin adet olacagım malesef cok üzgünüm kızlar..
canım regl olana kadar umudu kesmek yok inşallah pozitife dönerr
foto da koyayım efektsizken göremedim efektlide beyin yanılgısı değilse gördüm çok silik
evettt öyle yapınca görünmüş sankii
Yine yangınlar yine ben bunu gördüğüme göre rahatça yatabilirim
ayyyynı benimki rezillik bugünü hiç yaşanmamış sayalım bu testi hiç yapmadık

Benimki de kalbim kadar tertemiz bir negatif ama galiba hissizlestim üzülmedim nedense artık ne kadar umudu kestiysem kendimden

Eklentiler

• IMG_20210630_084859.webp
    17 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar günaydınnn - Janna - etiketle demiştin beni kuzuu
Kan değerim 0,3 malesef negatif
Ancak reglim hala gelmedi
Bu iğne umarım kist yapmamıştır bende
Yarın doktora gidicem

Off canım çok üzüldüm.. allahım biran önce sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar.

Aynen öyle canım, en kötüsünü düşünüyor insan ister istemez.ben bu ay rahim filminde baktırdım oda temiz çok şükür.bal tarçın çörek otu 1 ay denemisdim ama çok oldu o ay kist yapdi bende yumurtam catlayamadi kist oldu hemde 5 cm lik di.ondan sonra korkdum kurlerden sadece 1 kere bal polen arı sütü propolis karisimi alıp kullandım onuda korkumdan kaşığın ucuyla kullandım daha da bişey almadım açıkçası.amin canım Rabbime inancımız tam inşallah olcak

Kızlar çatlamış mı bugün 17Si test olan. Çatlamış mı dersiniz 4 gündür pik gördüm bu çatlama gibi geldi bana napiim

Eklentiler

• 20210630_091130.webp
    22 KB · Görüntüleme: 57
Bişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
Kuzucum çok ama çok sevindim inşallah güzel bi hamilelik olur

I ipti Canim çok üzüldüm ama bazı şeyleri hamileliğin başında yaşamak daha iyi emin ol jeske olmasaydi ama demek ki onun nasibi buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…