Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzüldüm negatif çıkmasına ama dedikleri gibi arkadaşların adete kadar bekle .demek o çizgiler iğne etkisiymis adet olsanda üzülme bir güzel temizlenir bidahaki aya devam et moralini bozma

Ay o ari sütü bal polen aldım bende 3lü karışım benim yumurta acayip pik oldu çokmu besledi nedir korktum icmicem bidaha çatlayana kadar canım cıktı çok etkili bence o

bugün ters dene kan sonucum da doğrularsa nasıl ilişki oldu yazcamm işe yaramış demek ki diye ajkdhsak
Evet kuzu doggy yapıcam bugün. Hadi inşallah pozitifle gel bizee. Seninde bu ay yumurtlama uzun sürmüştü tutma ihtimali çok yüksek demekki inşallah benimde tutar

Ay o ari sütü bal polen aldım bende 3lü karışım benim yumurta acayip pik oldu çokmu besledi nedir korktum icmicem bidaha çatlayana kadar canım cıktı çok etkili bence o
Ben onu işte bal çörek otu tarcinda yaşadığım için bunu alınması gerekene göre yarısı kadar aldım veya bir gün aldım bir gün almadım.o şekilde kullandım sonrada bir daha kullanmadım korkumdan kiste yapar diye.

Kızlar merhaba baya tecrübesizim öncelikle cevabınıza ihtiyacım var kontrole gittim bir hafta önce bebek düşündüğüm için doktor alttan muayene etti bir problem yok çatlama dönemin şu an birer gün arayla yapın dedi öncesinde adet bitimimi sormuştu sizce alttan muayene de gördüğü için mi söylemiştir yoksa adet dönemime göre hesaplayıp mı önceki ay adetim düzensizdi emin olamadım?

görmüştür de söylemiştir bence yumurtanın olgunlaştığını

Alttan baktıysa çatlama yumurtlama görüyor canım doktor. Bende adetken gitmiştim yumurtaları görmüştü

bugün ters dene kan sonucum da doğrularsa nasıl ilişki oldu yazcamm işe yaramış demek ki diye ajkdhsak
Öncelikle tebrik ederim canım :) dün ters dogyy pozisyonunda denedik ama çoğu sperm dışarı aktı benim sizdede öyle oldu mu normalmi acaba bu merak ettim

Ben de kan verdim=) ama daha çok vit ve progesteron bakmak için verdim

Öncelikle tebrik ederim canım :) dün ters biz dogyy pozisyonunda denedik ama çoğu sperm dışarı aktı benim sizdede öyle oldu mu normalmi acaba bu merak ettim
ben valla eşim gelmiyor sanıyordum çünkü ya dışarıdaydı ya bişey hissetmiyodum falan ahdgsad soruyodum sürekli.
ama araştırmalarıma göre o çıkan sıvı fazla olanmış içeri yeteri kadar giriyomuş fazlası da biyerden salgılanan dışarı atılıyomuşş

Nasıl üslubumu bozmadan anlatırım bilmiyorum ama biranda hızlıca çıkardı sonra akmaya başladı dedim acaba hızlı çıkarıncamı dışarı aktı diz dirsek pozisyonundamı duruyorsunuz yatarakmı :)))

ben yüz üstü yattım yumurtlamanın son günü 10 dk bekledimm en pik günü üstteydim skadhask

19-20-21 yumurtlama 22 çatlamaydı benim 19-20-21 ve 23 ü değerlendirdiim aslında 19u da şöyle oldu gece 3 e geliyordu 20si sayılırdı yani. 20si de bordoydu ovulasyon olduysa o gün olmuştur
Burda önemli olan çatlama mı yumurtlamamı 3 aydır sadece yumurtlama değerlendirdim tutmadı bu ay yumurtlama ve çatlamayı değerlendireyim diyorum

Canım üzüldüm negatif çıkmasına ama dedikleri gibi arkadaşların adete kadar bekle .demek o çizgiler iğne etkisiymis adet olsanda üzülme bir güzel temizlenir bidahaki aya devam et moralini bozma
Evet öyleymiş gerçekten bugün 14.güm tertemiz cıktı predictor early yaptım sabah hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…