Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım o biranda çıkmasından kaynaklı. Biraz beklese çıkmaz. Bizde doggyde çıkmıyor pek

Evet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım
Ben de aynı moddayım Ovülasyonu görünce halay çekicem yemin ederim o değil de sürekli eczaneye gidip test alıyorum ordakiler de diyecek napıyor bu diye Bugün 19. gün bakalım birkaç güne en geç bekliyorum yumurtlamayı ama testi yanlış mı yapıyorum algısı oluşmaya başladı çünkü ara ara şeffaf beyaz akıntılarım geldi. Ben de riske atmamak için gün aşırı korunmasız yaptım. Hayırlısı artık

Teşekkür ederim cevabın için canım sevindim.
İlk denemem çoook heyecanlıyım :)
Ahh ilk deneme hep öyle oluyo :) inşallah olur hemen.. ama olmama ihtimalide yüksek ve bu bi problem değil sakın kendini yıpratma ilkte insanın duyguları daha yoğun oluyo. Inşallah tutar bebisin

Benim prgesteron 8.5 cikti ilk kez yumurtladigim bile şüpheli hep 12 15 cikardi negatif zatn hcg moral sıfır bi doktora gidicem cikista

Kegel egzersizi oneririm mutlaka herkese hemde. Bir arastirin faydasi cok bu konuda da yardimi olucaktir

Benim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgiler lanet testler de kafayı yedi
sen kanda görsen de inanmıcaksın sankiii bak şüpheye düştüm hee benimki de yalancıdır belkiii

Yaa gerçektenmi hayirlisi olsun ınş cnm bundan sonra sağlıklı olur inş

sen kanda görsen de inanmıcaksın sankiii bak şüpheye düştüm hee benimki de yalancıdır belkiii

Sen olsan inanır mısın saçma sapan şeyler yapıyor bu bende bazen çıkar kanda görsem inanırım

Eklentiler

• DSC_0580.webp
    6 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…