Teşekkür ederim cevabın için canım sevindim.görmüştür de söylemiştir bence yumurtanın olgunlaştığını
Çok teşekkür ederim canım :)Alttan baktıysa çatlama yumurtlama görüyor canım doktor. Bende adetken gitmiştim yumurtaları görmüştü
hadi inşallah ilk ayda olurTeşekkür ederim cevabın için canım sevindim.
İlk denemem çoook heyecanlıyım :)
hadi guzel haber gelsinnSon 6 dakika
Evet canım o biranda çıkmasından kaynaklı. Biraz beklese çıkmaz. Bizde doggyde çıkmıyor pekNasıl üslubumu bozmadan anlatırım bilmiyorum ama biranda hızlıca çıkardı sonra akmaya başladı dedim acaba hızlı çıkarıncamı dışarı aktı diz dirsek pozisyonundamı duruyorsunuz yatarakmı :)))
Ben de aynı moddayımEvet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyimyumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım
Ahh ilk deneme hep öyle oluyo :) inşallah olur hemen.. ama olmama ihtimalide yüksek ve bu bi problem değil sakın kendini yıpratma ilkte insanın duyguları daha yoğun oluyo. Inşallah tutar bebisinTeşekkür ederim cevabın için canım sevindim.
İlk denemem çoook heyecanlıyım :)
Kegel egzersizi oneririm mutlaka herkese hemde. Bir arastirin faydasi cok bu konuda da yardimi olucaktirNasıl üslubumu bozmadan anlatırım bilmiyorum ama biranda hızlıca çıkardı sonra akmaya başladı dedim acaba hızlı çıkarıncamı dışarı aktı diz dirsek pozisyonundamı duruyorsunuz yatarakmı :)))
sen kanda görsen de inanmıcaksın sankiii bak şüpheye düştüm hee benimki de yalancıdır belkiiiBenim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgilerlanet testler de kafayı yedi
Cnm çok güzel bariz belli hadi inş kan sonucunu bekliyozGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Hala çıkmadı zıkkımm 1.5 saat oldu halbuki f5 yapmaya devamCnm çok güzel bariz belli hadi inş kan sonucunu bekliyoz
Yaa gerçektenmiKızlar günaydın
Gebeliğim ilerlemiyor ne yazık ki
Geçen hafta değerim düzgün yükselmişti ama dün tekrar kan vermiştim sabit kalmış maalesef.
İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı gebelikleri olur
Ay bu kaç saatte çıkıyo be hamile kalsakta kaç saat öğrenimicez demekkiHala çıkmadı zıkkımm 1.5 saat oldu halbuki f5 yapmaya devam
sen kanda görsen de inanmıcaksın sankiii bak şüpheye düştüm hee benimki de yalancıdır belkiii
ben buna inanıp sabah predictor yaptım ajsdhasjkhda böyleydi işteeeeeSen olsan inanır mısın saçma sapan şeyler yapıyorbu bende bazen çıkar kanda görsem inanırım
Günaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Aynen yaa aaaValla ya üzgün suratlar gitmiş beb hamiş değilsem yalnız olmadığımı ne kadar fazla olduğumuzu görüp enerji alıp alıp gaza gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?