Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Tebrik ederim canım merakla açıp güzel haberler varmı diye baktımbu hafta inşallah güzel haberler alırız benim 5 kaldı ama nedense umutsuz hissediyorum

16 haziran ve 26 haziran pik olmuş . Hormonlarına baktırdıysan kist vs yoksa iki kez yumurtlama olmuş olabilir
Yumurtalıklarıma baktırmıştım da herhangi bir şey görünmemişti hormon testi yaptırmamıştım bakar mısın 28-29 da öyle pik değil mi

Eklentiler

• C860CA25-53FA-4060-AC7B-282A0BD10DD8.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 8ABCD2A9-B52F-48F3-8837-5B545DCAAA90.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
  • B077D8B4-9A3C-47E7-AE1D-5FD5FA2FDDD8.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 36
Tebrik ederim canım merakla açıp güzel haberler varmı diye baktımbu hafta inşallah güzel haberler alırız benim 5 kaldı ama nedense umutsuz hissediyorum
dün akşama kadar ben ped siparişlerimi vermiştim aylık öyle söyleyeyim çok regl sancısı çekiyordum çok teşekkür ederiiim benim bugn yumurtlamaya göre 2 çatlamaya göre 5 kaldı kasette kör olur gibi bakarken görünüyor erken gebelikte çıktı ama bir bak istersen sende yarııın

Valla bana sorarsan 16 da ki pikinde hamile kaldıysan 26sindaki pikin gebelik belirtisi olabilir en iyisi gebelik testi yap bi ama bence hamilesin değilsen çok şaşırırım
Yaaaa keşkeeee o kadar çok istiyorum ki tabi ki herkes gibi
Hamile olunca mı böyle oluuor ki
Bakar mısın dün ve önceki gün de pik değil mi

Eklentiler

• 34996310-59EC-4277-A47D-B3BAB602DB6C.webp
    43 KB · Görüntüleme: 38
  • 589B6ED9-12D6-465D-88AA-54EC00EDFAC2.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 2414B192-851C-45E8-8EDD-781E0C134309.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 70
gebelik testi yapmak istemez misin regl öncesi böyle koyuluk görenler genelde hamiş çkıyor da
Gebelik yapsam görünür mü bilemedim diye heveslenmek de istemedim normalde 1 Temmuz batım şu an regl sancısı gibi de sancım var baya
tiroid ilacı kullanıyorum bide folik asit acaba ilaçlar etkisi mi diyorum da olmaz da böyle belirti ne bilim

erken testte çıkar artık hatta 1 gün kala kaset testte de çıkabilir en kötü bizim gibi içini açıp siyah beyaz yaparsın :))

Onun da böyle yumurtlama mı olmuştu yoksa gebe miydi
Kader test mi yapayım kan testi mi
Ya hayal kırıklığı olur diye de yapmak istemiyorum ama korkuyorum
Da
Ya regl sancım var sabahtan beri her an olabilirim gibime de geliyo
Ctesi günü gelen leke de kafamı karıştırıyor ama ilişki anımızda da zorlanmıştım ondan da olabilir mi diye düşünüyorum

ben buna inanıp sabah predictor yaptım ajsdhasjkhda böyleydi işteeeee

Hahahahah valla mı bu bende bir kere daha olmuştu inanmam buna yarın bat ak kara çıkacak hatta bende gider öğlenden sonra kan veririm gerekirse az karnımı doyurayım. Valla ben test yapmamakta çok haklıyım manyak şeyler çıkıyor

Benim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgiler lanet testler de kafayı yedi
Kızz cizgi boş yere cıkmaz vardır bir seyler

Hastaneyi darlıyorummmm daha tık yokk

Bugün 8:50 saatinde gebelik testi yaptırdım 1.5 saatte çıkacağı söylendi.
Sistemde göremiyorum henüz çıktı ise mail atar mısınız?
Veya en zaman çıkacak bilgi verir misiniz? Hızlı sonuç almak için özelde test yaptırıyoruz 2-3 saat süreceğini söyleseydiniz ona göre başka yerde yaptırırdık.

Ben kara koyun cıkıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…