Tebrik ederim canımGünaydın kuzularım uyku tutmadı ve yaptım 3 dk da bu çıktı kasette yaptım
Yumurtalıklarıma baktırmıştım da herhangi bir şey görünmemişti hormon testi yaptırmamıştım bakar mısın 28-29 da öyle pik değil mi16 haziran ve 26 haziran pik olmuş . Hormonlarına baktırdıysan kist vs yoksa iki kez yumurtlama olmuş olabilir
Hayırlı olsun canım benim gözünüz aydın olsunVar galiba eşimi uyandırayım
dün akşama kadar ben ped siparişlerimi vermiştim aylık öyle söyleyeyim çok regl sancısı çekiyordum çok teşekkür ederiiim benim bugn yumurtlamaya göre 2 çatlamaya göre 5 kaldı kasette kör olur gibi bakarken görünüyor erken gebelikte çıktı ama bir bak istersen sende yarııınTebrik ederim canımmerakla açıp güzel haberler varmı diye baktım bu hafta inşallah güzel haberler alırız benim 5 kaldı ama nedense umutsuz hissediyorum
Yaaaa keşkeeeeValla bana sorarsan 16 da ki pikinde hamile kaldıysan 26sindaki pikin gebelik belirtisi olabilir en iyisi gebelik testi yap bi ama bence hamilesin değilsen çok şaşırırım
çokzel piiik havuç yee çatlatt tekrar değerlendiiirYaaaa keşkeeeeo kadar çok istiyorum ki tabi ki herkes gibi
Hamile olunca mı böyle oluuor ki
Bakar mısın dün ve önceki gün de pik değil mi
Gebelik yapsam görünür mü bilemedim diye heveslenmek de istemedim normalde 1 Temmuz batım şu an regl sancısı gibi de sancım var bayagebelik testi yapmak istemez misin regl öncesi böyle koyuluk görenler genelde hamiş çkıyor da
erken testte çıkar artık hatta 1 gün kala kaset testte de çıkabilir en kötü bizim gibi içini açıp siyah beyaz yaparsın :))Gebelik yapsam görünür mü bilemedim diye heveslenmek de istemedim normalde 1 Temmuz batım şu an regl sancısı gibi de sancım var baya
tiroid ilacı kullanıyorum bide folik asit acaba ilaçlar etkisi mi diyorum da olmaz da böyle belirti ne bilim
Onun da böyle yumurtlama mı olmuştu yoksa gebe miydiBurda birisi daha aynı bu durumdaydı kızlar hatırlıyo musunuz 3. Kez yumurtlama olur mu falan diye soruyodu kimdi yaa hatırlayamadım? Kendini bi hatırlatırsa iyi oluraynı durum çünkü. Ama ben olsam gebelik testi yaparım
ben buna inanıp sabah predictor yaptım ajsdhasjkhda böyleydi işteeeee
Yarını da bekleyeyim de öyle yapayım diyorum normalde yarın batım 1 Temmuz eğer olmazsa 7 Temmuz bat bekleyemem o kadar gibi duruyorBence erken gebelik testi yaptır. Döllenme gibi duruyor :)
Ay alemsiniz kızlarHayırlı olsunn çok sevindimm
Kalbim kadar temiz testimle geldim
Dün testi yapmıştım da dün değerlendiremedik bugün değerlendirsem yakalarım inşallahçokzel piiik havuç yee çatlatt tekrar değerlendiiir
Siyah beyaz nasıl anlamadımerken testte çıkar artık hatta 1 gün kala kaset testte de çıkabilir en kötü bizim gibi içini açıp siyah beyaz yaparsın :))
fotoğrafı siyah beyaz yapıp kontrasta falan oynayınca normade görünmeyen çizgi görünmeye başlıyo umut çizgisiSiyah beyaz nasıl anlamadım
Yaaafotoğrafı siyah beyaz yapıp kontrasta falan oynayınca normade görünmeyen çizgi görünmeye başlıyo umut çizgisi
Kızz cizgi boş yere cıkmaz vardır bir seylerBenim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgilerlanet testler de kafayı yedi
Ben kara koyun cıkıyorum galibaHahahahah valla mıbu bende bir kere daha olmuştu inanmam buna yarın bat ak kara çıkacak hatta bende gider öğlenden sonra kan veririm gerekirse az karnımı doyurayım. Valla ben test yapmamakta çok haklıyım manyak şeyler çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?