Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh ilk deneme hep öyle oluyo :) inşallah olur hemen.. ama olmama ihtimalide yüksek ve bu bi problem değil sakın kendini yıpratma ilkte insanın duyguları daha yoğun oluyo. Inşallah tutar bebisin
Canım benim çok teşekkür ederim evet baya zirvede yaşıyorum hepimizin hemen olsun inşallah oldum olası bebekleri aşırı seven biriyim evlenir evlenmez de bebek olsun istedim hep Rabbim hayırlı zamanla nasip etsin inşallah destiğin için çok teşekkür ederim

Yok kimyasal gebelikmis düşmeye devam ediyor tekrar kan verdim hayırlısı olsun

ay hadi artık

En iyisini yapmışsın evlenir evlenmez yapmayın diyolar çoğu kişi ama bunun ne zaman tutacağı belli degilki bence hiç korunmadan kendiliğinden gelmesi en iyisi.. zaten istedikten sonra korunmayı bıraknca görev gibi oluyo ilişki ve stres daha büyüyor. Bu sefer zaten çok istediğin için bebeği beklemekte zor geliyor.. en güzeli hiç korunmadan akışına bırakmak

Ne güzel yazmışsın içim açıldı çok teşekkür ederim
Kuzum her şerde hayır vardır bir hayır aşırı aşırı üzüldüm benim hakkım sana verilse keşke de devam etse minnağına sağlıcakla kavuşsan
Ay lütfen öyle deme her şeyin bir vakti zamanı var inşallah gelecektir vaktinde canım
Rabbim seninkine sağlık versin

Canımmm teşekkür ederim.
Allah olana sağlık versin. Vardır bir vakti zamanı hepimiz için
Hep okurdum kimyasal kimyasal; sanki benim başıma gelmez diye hissederdim

Ayy şu acile gidip kan verme evresine bende geçmek istiyorum ya tek çizgi görürüm diye gebelik testi bile yapmak istemiyorum
özelde de 105 yaptılar sırf en yakın hastaneye gideyim diye gittim sigortam geçene gitmedim daha uzak diye lanetler öğrenemiyoruz :d 30 dk daha açıklamazlarsa telefonlar darlayacağım görürler günlerini

Benimki kimyasalmis degerim düşüyor 48 su an. İnşallah bu hafta sonuna kadar regl olurum

Kimyasal canım degerim 48e düşmüş

Bence de öyle canım vardır bir hikmeti

Canım testlerin pozitif duruyor inşallah kanda da pozitif sonuç alırsınız ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz biz de geçtiğimiz kasımdan beri deniyoruz ama açıkçası kışın çok sıkıntılı bir sürecimiz vardı. Annem kış boyu bizimleydi, eşimle bolca iletişim sorunlarımız falan olmuştu. 2 aydır yeni yeni kendimize gelebiliyoruz. O dönem ayda en fazla 4 kez falan ilişkiye girebiliyorduk. Ben ovulasyon testleri falan da aldım ama olmadı işte. Bu ay ovulasyon testi yapmadık. 9-12 haziran aralığında adettim. 14,16,18,21, 23,25 haziranı değerlendirebildik. Takvim uygulamalarına göre 23,24 yumurtlama görünüyor ama bilemiyorum. Hiç umudum yok. Bu konuda kendimi tükenmiş hissediyorum. Sanki hiç olmayacakmış gibi. Yaşım 34 oldu hiçbir belirti falan da yok. İnşallah bir mucize ya da sürpriz olur da ben de buraya güzel haberler yazabilirim. Hepiniz için tüm temennim güzel haberlere bir an önce ulaşmanız kızlar

Ayy şu acile gidip kan verme evresine bende geçmek istiyorum ya tek çizgi görürüm diye gebelik testi bile yapmak istemiyorum

Bende istemedim bir yapayım dedim nerden yaptım iki saçma çizgi verdi aslında yapmamak daha iyi boşver. Ama bence kan vermek daha heyecanlı onu seviyorum

Benim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgiler lanet testler de kafayı yedi
Kız atsana testi burayyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…