Canım benim çok teşekkür ederim evet baya zirvede yaşıyorumAhh ilk deneme hep öyle oluyo :) inşallah olur hemen.. ama olmama ihtimalide yüksek ve bu bi problem değil sakın kendini yıpratma ilkte insanın duyguları daha yoğun oluyo. Inşallah tutar bebisin
Yok kimyasal gebelikmis düşmeye devam ediyor tekrar kan verdim hayırlısı olsunİnş yükselir stres yapma, sakin kalmaya çalış vücut daha çok baskı altında hissetmesinBir de doktor progesteron falan yazsa işe yaramaz mı? Eğer bebek sağlıksız olacaksa dışardan mudahale de kötü ama ne bileyim
ay hadi artıkHastaneyi darlıyorummmm daha tık yokk
Bugün 8:50 saatinde gebelik testi yaptırdım 1.5 saatte çıkacağı söylendi.
Sistemde göremiyorum henüz çıktı ise mail atar mısınız?
Veya en zaman çıkacak bilgi verir misiniz? Hızlı sonuç almak için özelde test yaptırıyoruz 2-3 saat süreceğini söyleseydiniz ona göre başka yerde yaptırırdık.
Kızz cizgi boş yere cıkmaz vardır bir seyler
En iyisini yapmışsın evlenir evlenmez yapmayın diyolar çoğu kişi ama bunun ne zaman tutacağı belli degilki bence hiç korunmadan kendiliğinden gelmesi en iyisi.. zaten istedikten sonra korunmayı bıraknca görev gibi oluyo ilişki ve stres daha büyüyor. Bu sefer zaten çok istediğin için bebeği beklemekte zor geliyor.. en güzeli hiç korunmadan akışına bırakmakCanım benim çok teşekkür ederim evet baya zirvede yaşıyorumhepimizin hemen olsun inşallah oldum olası bebekleri aşırı seven biriyim evlenir evlenmez de bebek olsun istedim hep Rabbim hayırlı zamanla nasip etsin inşallah destiğin için çok teşekkür ederim
Ne güzel yazmışsın içim açıldı çok teşekkür ederimKayip kayiptir ne olursa olsun kendini sıkma tutma ne istiyosan o.. Senin sagligin kiymetli sen iyi ol ki evladin da iyi olsun. Bazi seyleri biz idrak edemiyoruz kotu gibi geliyor ama hakkimizda hayirlisini veriyor Allah adim gibi eminim. Saglicakla sevincle bebegine kavusman dilegim ❤
Ay lütfen öyle deme her şeyin bir vakti zamanı var inşallah gelecektir vaktinde canımKuzum her şerde hayır vardır bir hayır aşırı aşırı üzüldüm benim hakkım sana verilse keşke de devam etse minnağına sağlıcakla kavuşsan
Ben kara koyun cıkıyorum galiba
Ayy şu acile gidip kan verme evresine bende geçmek istiyorum yaAz yiyip içeyim acile gidip kan vereceğim rahat ederim
Canımmm teşekkür ederim.Şuan yazdıklarını okurken kendimi gördüm ben de öyleydim tepkisizdim sanki ben yaşamıyorum bı başkası yaşıyor gibi sonradan baya psikolojik vurdu beni ama sonra diyorsun ki hayırlısı budur dünyanın sonu değil sana burdan kocaman sarılıyorum duygularını yasa sonra devam
özelde de 105 yaptılar sırf en yakın hastaneye gideyim diye gittim sigortam geçene gitmedim daha uzak diye lanetler öğrenemiyoruz :d 30 dk daha açıklamazlarsa telefonlar darlayacağım görürler günleriniAyy şu acile gidip kan verme evresine bende geçmek istiyorum yatek çizgi görürüm diye gebelik testi bile yapmak istemiyorum
Benimki kimyasalmis degerim düşüyor 48 su an. İnşallah bu hafta sonuna kadar regl olurumÇok üzüldüm cnm bende geçirdim. Değerin kaç şu an cnm? Ve kasığında tek taraflı sancı şiddetli gaz sancısı gibi belirtilerin var mı? Benim dış gebeliğim 2 tane 75 lik metotrexat iğne ile sonlandırıldı. Belki sana da iğne yeterli olur. Kendini sakın üzme çok fazla yaşayan var
Kimyasal canım degerim 48e düşmüşZ zahrada ya kuzuuuum inanılmaz sevindimm çok çok mutlu oldum inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin hayırlı olsun bende gördüm vallah çizgiyi
- Janna - kuzucum adet olmadım ben henüz gelen giden yok beklemedeyim.. Üzülme sakın sende adet olmadın daha geç döllenme olabilir öyle düşünelim..
I ipti geçmiş olsun kuzum, inşallah overlerine zarar vermemiştir dış gebelik ise sorun yoksa değerini paylaşır mısın..
Böyle olması daha hayırlı belki geçen ay da ben kendimi ilerleyip de ilerde kaybetseydim daha kötü olurdum vardır bunda da bir hayır diyerek teselli etmiştim tavsiye ederim.
Test yaptım negatif ama adetim gelmedi kuzum beklemedeyimSen yaptın demi test geldi mi adetin? Msjlara bakamadım kuzum
Canım testlerin pozitif duruyor inşallah kanda da pozitif sonuç alırsınız ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsinizHastaneyi darlıyorummmm daha tık yokk
Bugün 8:50 saatinde gebelik testi yaptırdım 1.5 saatte çıkacağı söylendi.
Sistemde göremiyorum henüz çıktı ise mail atar mısınız?
Veya en zaman çıkacak bilgi verir misiniz? Hızlı sonuç almak için özelde test yaptırıyoruz 2-3 saat süreceğini söyleseydiniz ona göre başka yerde yaptırırdık.
Ayy şu acile gidip kan verme evresine bende geçmek istiyorum yatek çizgi görürüm diye gebelik testi bile yapmak istemiyorum
adet gelmeden umutsuzluğa düşmemek lazım bazısının kanda bile gecikmeden sonra çıkıyoTest yaptım negatif ama adetim gelmedi kuzum beklemedeyim
Allah razı olsun hepimize inşallah canımOff canım çok üzüldüm.. allahım biran önce sağlıklı gebelik nasip etsin tekrar.
Kız atsana testi burayyaaaaBenim yarın kuzum hastaneye gidecektim bugün doktor yokmuş yine doktor bulamıyorum.
Sabah test yaptım salak salak çizgiler çıktı onlarda genelde oluyor bende o çizgilerlanet testler de kafayı yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?