Test yaptım negatif ama adetim gelmedi kuzum beklemedeyim
İnşallah canım Allah razı olsunYaa gerçektenmihayirlisi olsun ınş cnm bundan sonra sağlıklı olur inş
Kız atsana testi burayyaaaa
Canım testlerin pozitif duruyor inşallah kanda da pozitif sonuç alırsınız ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsinizHastaneyi darlıyorummmm daha tık yokk
Bugün 8:50 saatinde gebelik testi yaptırdım 1.5 saatte çıkacağı söylendi.
Sistemde göremiyorum henüz çıktı ise mail atar mısınız?
Veya en zaman çıkacak bilgi verir misiniz? Hızlı sonuç almak için özelde test yaptırıyoruz 2-3 saat süreceğini söyleseydiniz ona göre başka yerde yaptırırdık.
kaset test regl gününden önce pek göstermiyomuş, erken testte varsa çizgi hamilesindir canımMerhaba Kızlar,
Evleneli 1 sene oldu henüz tam anlamıyla çocuk düşünmüyorum ama bu ay test yaptım. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz hep ve dikkat de ediyoruz. Predictor erken gebelik testimde silik de olsa resmen ikinci çizgi gördüm ve Bu sabah da koşarak eczaneye gidip prodoctor ve kaset test ile denedim negatif. İnsanı yanıltıp kafasını karıştırıyor bu testler en iyisi emin olduktan sonra yapmak.. zaten reflü olacakmışım gibi sancılar başladı
ben görüyorum gayet valla. benimkinde böyle çektiğimde hiçbi şey görünmüyodu hatta fotoğrafla oynayınca çıktı seninki daha belirginAl da çöz bakayım testi kaç uzman gelse ancak çözerdi.
Predictorde ben silik çizgi görüyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama prodoctorda görmüyorum ikisi de erken gebelik testi..kaset test regl gününden önce pek göstermiyomuş, erken testte varsa çizgi hamilesindir canım
14,63 çıktı beta ciciler
bu haberleri sizden de bekliyoruuum canlarr ama ben çok sanmıyorum reglle sökülebilecek bir değer agdha kaset test yapmaya devam edeyim koyulaşırsa tekrar kan veririmAllahım inşallah düzenli şekilde yükselirrr.
Çoook mutlu oldum çoook
14,63 çıktı beta ciciler
Çok sevindimm canım inşallah sağlıklı bı şekilde devam eder14,63 çıktı beta ciciler
Oyy daha minicik, çok yeniii14,63 çıktı beta ciciler
Bu filtre olayı çok zekiceymiş kızlar. Ben de evde her ışık alan pencereye tutuyodumfotoğrafı siyah beyaz yapıp kontrasta falan oynayınca normade görünmeyen çizgi görünmeye başlıyo umut çizgisi
Oh ne güzel haber maşallah sağlıkla gitsin inşallah14,63 çıktı beta ciciler
Ya daha çok yeni bat a zaten var daha demi hayırlı olsun kuzucum mart annelerine bekliyorum seni14,63 çıktı beta ciciler
Cook sevindim canım sağlıkla ilerler inşallah olumlu olmaya devam etbu haberleri sizden de bekliyoruuum canlarr ama ben çok sanmıyorum reglle sökülebilecek bir değer agdha kaset test yapmaya devam edeyim koyulaşırsa tekrar kan veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?