Kuzum beterin beteri var en azından dış gebelik değil, süreci daha sancılı bedenen. Ruhunu da incitme olur mu Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda inşallahBenimki kimyasalmis degerim düşüyor 48 su an. İnşallah bu hafta sonuna kadar regl olurum
Hayırlı olsun cnm14,63 çıktı beta ciciler
Canım instagram kullanıyorsan, bir gebenin günlüğünü takip etsene, orada kayıtlı hikayelerde test nasıl yapılır, nasıl teshis edilir gösteriyor. Testte satıyor, ben ondan aldım. Yorumluyor da. Ben ilk basta çoğu seyi orada öğrendim. Devamında da burada..Bu arada ben sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ovulasyon testi yaptığım dönem de asla anlamıyordum bu çatlama ve yumurtlama işlerinden. Bu ay tutmazsa temmuzu boş geçeceğiz Ağustosta yeniden test alacağım. Nasıl takip edeceğim bilgisi olan azıcık aktarabilir mi?
Reglin bitince basliyosun her gun ayni saatlerde yapmak gerekiyo. 2 saat once sivi alımını birakin diyolar ama 4 5 saat oncesinden kesmek daha belirgin sonuc veriyo. Ben oglen 2 3 gibi yapiyodum testleri. Iki cizgi ayni ya da t cizgisi daha koyuysa yumurtlama demek. Oyle olup sonra T siliklesti mi de çatlama. Hem yumurtlama hem çatlama degerlendirilmeli oncesi ve sonrasinda da ihtimal var. Sperm sayisi yetersizse ya da emin degilseniz her gun yerine 2 gunde 1 iliski oneriliyor o günlerde yani yumurtlamaya denk gelmese bi gun oncesine ve catlama gunune denk gelecek sekilde mesela..Bu arada ben sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben ovulasyon testi yaptığım dönem de asla anlamıyordum bu çatlama ve yumurtlama işlerinden. Bu ay tutmazsa temmuzu boş geçeceğiz Ağustosta yeniden test alacağım. Nasıl takip edeceğim bilgisi olan azıcık aktarabilir mi?
Hayırlı olsun canim14,63 çıktı beta ciciler
Yaaa maşallahhhh 2 gün sonra tekrar et istersen kuzum artış bak 4 gün sonra da olur inşallah sağlıklaa ilerlesin çok çok mutlu oldum inan bana kendi hamileliğim gibi14,63 çıktı beta ciciler
Cok erken ogrendin degerin henuz boyle olmasi cok normalbu haberleri sizden de bekliyoruuum canlarr ama ben çok sanmıyorum reglle sökülebilecek bir değer agdha kaset test yapmaya devam edeyim koyulaşırsa tekrar kan veririm
A bak dış gebelik değilmiş en azındanKimyasal canım degerim 48e düşmüş
ben görüyorum gayet valla. benimkinde böyle çektiğimde hiçbi şey görünmüyodu hatta fotoğrafla oynayınca çıktı seninki daha belirgin
Kimyasal canım degerim 48e düşmüş
Hayirli olsun saglikla al kucagina insallahayy ben şimdi uzunca yazıcam canlarım,
öcnelikle ne ovulasyon bilirdim ne bişey ilk ay denedik yumurtlamayı kaçırmışım yine her belirtiyi yaşamıştım.
bu ay ovulasyonla denedik biliyosunuz çok çok geç yumurtladımm sağolun valla sayenizde bıkmadan etmeden yorum yaptınız bana hep beraber bekledik.
Öncelikle ben 1.5 ay oldu folik asit kullanıyodum diofol diye kutusu 60 tl idi bence deneyebilirsiniz.
Vee yıllarca bana doktorlar bebek istediğinde gel tedavi edelim pcosun tedavisiz olmaz dediler. En son doktora gittim zaten ilk gibiydi bebek düşünüyorum ne alemde diye kistler falan var ama takma dedi hormonlarıma bile bakmadı dene 5-6 ay olmazsa gel demişti.
yumurtlama gördüğümden itibaren avokado yedim 1 tane 6 gün boyunca.
19 u yumurtlama başladı: yan ilişki yan durdum yani
20si ben üstteydim
21i yüzüstü yattım ve her seferinde 10 dk falan bekledim hemen ayaklanmadım.
eşime de 2 gün kabak çekirdeği yedirmiştim o kadar
benim 20 si yumurtlamam çok koyu renk oldu o gün 2 kere yaptık sayılır ve gece yapmadık gündüzdü. pik görünce yaptık yani.
Yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı ve son 2-3 gün kudurmuştu çok ağırdı.
göbeğimde batmalar oluyordu. beyaz akıntım vardı. bel ağrısı bacak ağrısı. Üzerimde aşırı sinir vardı.
tüm regl belirtilerini yaşıyodum yani sanki her an kan revan olcakmış gibi. sadece tek fark iştahım yok
ve en sevdiğim dondurmayı yerken tiksindim.
Bugün de midem titriyor bulanmak istiyor bulanamıyor gibi ilginçç.
he bir de düğündeydik denemeler yapılırken her gün şarap içtim acaba etkilendi mi bilmiyorum olumlu olarak ajkdhasjk
Sonuç olarak yumurtlamadan itibaren sayarsam bata 2, çatlamadan sayarsam bata 5 kala böyle bir sonuçlar çıktı.
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes duamda ve asla forumdan ayrılmam asla. Benim bebik sağlıklı hayırlı olacaksa devam etsin eğer olmayacaksa yollarımız baştan ayrılsın herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız vallahi
He bir de kafana çok takıyorsun ondan olmaz diyenleri takmayın bence ben gece gündüz forumdaydım tek konuştuğum şey buydu yani
Ovulasyon var mı kuzum varsa yapıp foto atman mümkün mü? Koyulaştımı acababu haberleri sizden de bekliyoruuum canlarr ama ben çok sanmıyorum reglle sökülebilecek bir değer agdha kaset test yapmaya devam edeyim koyulaşırsa tekrar kan veririm
bu haberleri sizden de bekliyoruuum canlarr ama ben çok sanmıyorum reglle sökülebilecek bir değer agdha kaset test yapmaya devam edeyim koyulaşırsa tekrar kan veririm
Ben 4 ayda istek kalmadı gebelik testi bile yapmak istemiyorum.Bende istemedim bir yapayım dedim nerden yaptım iki saçma çizgi verdiaslında yapmamak daha iyi boşver. Ama bence kan vermek daha heyecanlı onu seviyorum
Ben 4 ayda istek kalmadı gebelik testi bile yapmak istemiyorum.Sizin görünce böyle bi hevesleniyorum işte. Bi de kan vermeye gidiyorum diyosunuz o kadar büyük bi şey ki benim için hadi inşallah güzel sonuçlar çıkar
dün yapmıştım öncekine göre koyulaşma vardı ama silikti tabi daha akşam eve gittğimde yine yaparım zaten ben kaset test yapmaya falan devam ederim atarım hepOvulasyon var mı kuzum varsa yapıp foto atman mümkün mü? Koyulaştımı acaba
Benim de 15. Gün hala yok. BayilazaamBen de aynı moddayımOvülasyonu görünce halay çekicem yemin ederim o değil de sürekli eczaneye gidip test alıyorum ordakiler de diyecek napıyor bu diye Bugün 19. gün bakalım birkaç güne en geç bekliyorum yumurtlamayı ama testi yanlış mı yapıyorum algısı oluşmaya başladı çünkü ara ara şeffaf beyaz akıntılarım geldi. Ben de riske atmamak için gün aşırı korunmasız yaptım. Hayırlısı artık
Ayy süper haber yukselicek değerin eminim daha çok çok yeniayy ben şimdi uzunca yazıcam canlarım,
öcnelikle ne ovulasyon bilirdim ne bişey ilk ay denedik yumurtlamayı kaçırmışım yine her belirtiyi yaşamıştım.
bu ay ovulasyonla denedik biliyosunuz çok çok geç yumurtladımm sağolun valla sayenizde bıkmadan etmeden yorum yaptınız bana hep beraber bekledik.
Öncelikle ben 1.5 ay oldu folik asit kullanıyodum diofol diye kutusu 60 tl idi bence deneyebilirsiniz.
Vee yıllarca bana doktorlar bebek istediğinde gel tedavi edelim pcosun tedavisiz olmaz dediler. En son doktora gittim zaten ilk gibiydi bebek düşünüyorum ne alemde diye kistler falan var ama takma dedi hormonlarıma bile bakmadı dene 5-6 ay olmazsa gel demişti.
yumurtlama gördüğümden itibaren avokado yedim 1 tane 6 gün boyunca.
19 u yumurtlama başladı: yan ilişki yan durdum yani
20si ben üstteydim
21i yüzüstü yattım ve her seferinde 10 dk falan bekledim hemen ayaklanmadım.
eşime de 2 gün kabak çekirdeği yedirmiştim o kadar
benim 20 si yumurtlamam çok koyu renk oldu o gün 2 kere yaptık sayılır ve gece yapmadık gündüzdü. pik görünce yaptık yani.
Yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı ve son 2-3 gün kudurmuştu çok ağırdı.
göbeğimde batmalar oluyordu. beyaz akıntım vardı. bel ağrısı bacak ağrısı. Üzerimde aşırı sinir vardı.
tüm regl belirtilerini yaşıyodum yani sanki her an kan revan olcakmış gibi. sadece tek fark iştahım yok
ve en sevdiğim dondurmayı yerken tiksindim.
Bugün de midem titriyor bulanmak istiyor bulanamıyor gibi ilginçç.
he bir de düğündeydik denemeler yapılırken her gün şarap içtim acaba etkilendi mi bilmiyorum olumlu olarak ajkdhasjk
Sonuç olarak yumurtlamadan itibaren sayarsam bata 2, çatlamadan sayarsam bata 5 kala böyle bir sonuçlar çıktı.
Hakkımızda hayırlısı olsun herkes duamda ve asla forumdan ayrılmam asla. Benim bebik sağlıklı hayırlı olacaksa devam etsin eğer olmayacaksa yollarımız baştan ayrılsın herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki varsınız vallahi
He bir de kafana çok takıyorsun ondan olmaz diyenleri takmayın bence ben gece gündüz forumdaydım tek konuştuğum şey buydu yani
Olur olur bugün ne durumda ?? Akşama doğru yapsan daha iyi olur canım azcık pekmez falan ye bende abarttım bu ay bal poleni falan benimkide fazla büyüdü heraldeBenim de 15. Gün hala yok. Bayilazaamacaba bu ay yumurtlama olmayacak mı diye korkmuyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?