Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
he bir de belirti olarak beyaz akıntıyı demiştim değil mi 2 gündür yoğun, karnımı çekerek yatarım bir baskı bir baskı dün 4 kere çişe gittim çüş uyumaktan vazgeçecektim artık ama gündüz o kadar değil :d ama bu kadar minik değere belirti olur mu bilemem tabi her şey psikolojikte olabilirr

Orda bi kuş gördüm sanki Predictor de var gibi bence de kan testi verin istiyorsanız.

Orda bi kuş gördüm sanki Predictor de var gibi bence de kan testi verin istiyorsanız.
Ben de predictorde gördüm bir daha predictor gidip alayım bari ama sancılanma olmaya başladı hafiften de bir açıklık var hiç ihtimal vermiyorum ama içimde kalacağına testte kalsın

Çok teşekkürler canım ben yine instagramdan bir başka hesaptan almıştım ama söylediğiniz hesaba da bakayım. Açıkçası eşim test yapmamı çok da istemiyor. Acil serviste doktor kendisi, benim o testlerle çok stres yapıp olacağı varsa da olmamasına sebep olabileceğimi iletiyor ama elbette nihai karar benim o yüzden Ağustosta olmazsa yeniden testlere merhaba

Çok teşekkürler canım. Söylediklerini not aldım. Bir de Ağustosta eşimi de ürolojiye göndereceğim bu ay tutmazsa.

Gercekten mi ne kadr sk olmaya basladi.hayrlisi olsn cnm benm arkdsmin 1500 den dustu kimyasal dediler. Erken ogrenmek de boyle oluyor malesef. Allah en kisa zamanda tekrar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…