Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z zahrada
Çook sevindim canım
Belirti arayayım diye geyik yaparken tutturdun valla

Benimde haftaya c. Tesi ye kadar yumurtayı çatlatmam gerek..
Artık bal tarçın çöreotu
Protime
Havuç
Sonra avokado
Ne bulduysam yemem lazım

bu kadar goy goya geyiğe heralde cem yılmaz doğurcam ahahah

Selamlar mucizesini yasayan arkadaslarimi tebrik ederim beklemede olanlarada hayirlisini nasip etsin Rabbim. benim beklenen adet tarihim degisti dun adetin 22. Gunu pik oldu testim bugunde catladi yani yeni bat tarihim 13 temmuz guncellerseniz sevinirim

Bugunki testlerim kızlar dün birliktelik oldu yarın ve ertesi günü değerlendireyim diyorum siz nedersiniz?

Eklentiler

• IMG_20210630_130629.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 49
14,63 çıktı beta ciciler
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Bu filtre olayı çok zekiceymiş kızlar. Ben de evde her ışık alan pencereye tutuyodum Filtreyi bulan gruptaki kızları tebrik ediyorum. Çok çok yaratıcı
Kız bide instagram filtresi var onlarda çok iyi instagram da hikayedeki filtre arama yerine pregnancy yazınca çıkıyor biz tabi kafayı yemişiz gözle göremeyince her yolu deneyip orda ikinci çizgiyi çıkarıyoruz

Benim prgesteron 8.5 cikti ilk kez yumurtladigim bile şüpheli hep 12 15 cikardi negatif zatn hcg moral sıfır bi doktora gidicem cikista
Kuzucum geç yumurtlamis olabilir misnn takip etmismiydin
14,63 çıktı beta ciciler
Bebisim minnak değerin hayirli olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve insallah peşinden geliriz

Kızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum

İnşAllah bu güzelliklerle gelir sana çok güzel çıkmış testin gayet bizede net görünüyor kan ver canım

Kuzucum geç yumurtlamis olabilir misnn takip etmismiydin

Bebisim minnak değerin hayirli olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve insallah peşinden geliriz
Evet ettim haliyle aynı günlerde yumurtladim bugün 10.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…