maşallahhh benim hayalete 14 çıktıysa buna 100 üstü kesin çıkarrrrKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
ne diyelim test yeterince açık söylemiş doğru kan vermeye hadiKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Var var sağlıcakla al kucağına hayırlı olsunnnKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Aaa çok sevindim canımm sağlıkla ilerler inşallah14,63 çıktı beta ciciler
Z zahrada tebrik ederim canım, inş bol yükselişli bhcg lerin olur :)
C cgla0707 sende neler yaptığını anlatırsın biraz =)
ovulasyon testiyle denedım kızlar yumurtlama ve catlamayı değerlendırdım
Tebrikler hemen kan verinKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Ben adet oldum canım yeni bat 24 temmuz
1.30 saate çıkar dediler girdim acilden verdim kuzum
Sen de mi pozitif gördün
Ayyy hadi inşallaaahhh1.30 saate çıkar dediler girdim acilden verdim kuzum
Hayırlı olsun canım gözün aydın14,63 çıktı beta ciciler
Kız bide instagram filtresi var onlarda çok iyi instagram da hikayedeki filtre arama yerine pregnancy yazınca çıkıyorBu filtre olayı çok zekiceymiş kızlar. Ben de evde her ışık alan pencereye tutuyodumFiltreyi bulan gruptaki kızları tebrik ediyorum. Çok çok yaratıcı
Kuzucum geç yumurtlamis olabilir misnn takip etmismiydinBenim prgesteron 8.5 cikti ilk kez yumurtladigim bile şüpheli hep 12 15 cikardi negatif zatn hcg moral sıfır bi doktora gidicem cikista
Bebisim minnak değerin hayirli olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve insallah peşinden geliriz14,63 çıktı beta ciciler
Kızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Evet ettim haliyle aynı günlerde yumurtladim bugün 10.gunumKuzucum geç yumurtlamis olabilir misnn takip etmismiydin
Bebisim minnak değerin hayirli olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve insallah peşinden geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?