Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende polikistik over sendromu var. 75.günde yumurta gördüm. Düzensiz reglide sart maalesef ama normal düzenli reglide de herkes 14.gün yumurtlamıyormuş, 21.gün yumurtlayan da var. Hayatta stres her yerde var zaten, kafaya çok takmadan ovulasyonla ilerlemek daha mantıklı geliyor bana. Bana dr tedavi ile çocuk edinebilirsin dedi. Ben bireysel olarak ovulasyonla ilerlemek istedim. Öncelikli olarak kendi iç hissiyatımız esas

Bende aynıyım seninle bugün sabah çatlamış gördüm değerlendirdik sabah hemen. Yarın değerlendirmeyi düşünüyor musun sen?

Balım bata kaç gün kaldı senin ?

Merhabalar Kızlar, size bir şey soracağım. Benim bir yakınım var 15 yıldır çocukları olmuyor. Kız 32 yaşında küçük evlenmişti. Son 2 yıldır eşinden kaynaklı çocukları olmuyor. Ama tedavi olmaya da yanaşmıyormuş. Kız doktora gittiğinde sende bir sorun yok demişler. Azospremi azaltacak bildiğiniz bitkisel kürler var mıdır? Bir de arkadaş hiç ovülasyon testi falan yapmamış. Bende şaşırdım, pkolu olup nasıl yapmamış. şimdi ben onu da ovulasyon testi yapmasını sağlayacağım. Bana önerileriniz nedir? pko lu olup gebe kalan arkadaşlarda nasıl kürler kullandınız. Çakşır kökü suyunu biliyorum erkeklerde kadınlarda kullanıyor. Ovülasyon testinde yumurtalamayı gördüğünde avakado havuç ye diyeceğim. Eşine keçiboyunuzu pekmezini önereceğim. Başka önerileriniz var mıdır?

Z zahrada çok çok çok sevindim artarak devam etsin inşallah bişey sorcam akşam kaset yapayım diyorum da kaç saat susuz kalmak gerekiyordu???

Uzun zaman gelemedim kizlar o kadar mesaj birikmiş ki ama şöyle bir tabloya baktım ve çok mutlu oldum. Hamiş annelerimiz var iyi başlangıç bu ay için. Z zahrada canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin. Darısı bize artık

Canım mutlaka giseng içerikli bi macun tüketsin muz çiğ kabak çekirdeği ve bitter çikolata yesin hatta vakti varsa sabah yulaf süt bitter çikolata muzu Shake yapıp tüketsin çok faydalı

Z zahrada çok çok çok sevindim artarak devam etsin inşallah bişey sorcam akşam kaset yapayım diyorum da kaç saat susuz kalmak gerekiyordu???
aşkım 4 müş ama ben 1.5 saat falan içmedim çişe gitmedim bişiler belli oldu garanti olsun 4 saat beklee çok teşekkür ederim balım hepinizden istiyorum bu haberi temmuz bizim olsunn

Canım mutlaka giseng içerikli bi macun tüketsin muz çiğ kabak çekirdeği ve bitter çikolata yesin hatta vakti varsa sabah yulaf süt bitter çikolata muzu Shake yapıp tüketsin çok faydalı
evet doğru ginseng önemli.. isteksizlik varmış zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…