- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
Dün ben regli oldum kuzum yaaa Temmuz grubundayim
Bende polikistik over sendromu var. 75.günde yumurta gördüm. Düzensiz reglide sart maalesef ama normal düzenli reglide de herkes 14.gün yumurtlamıyormuş, 21.gün yumurtlayan da var. Hayatta stres her yerde var zaten, kafaya çok takmadan ovulasyonla ilerlemek daha mantıklı geliyor bana. Bana dr tedavi ile çocuk edinebilirsin dedi. Ben bireysel olarak ovulasyonla ilerlemek istedim. Öncelikli olarak kendi iç hissiyatımız esasÇok teşekkürler canımben yine instagramdan bir başka hesaptan almıştım ama söylediğiniz hesaba da bakayım. Açıkçası eşim test yapmamı çok da istemiyor. Acil serviste doktor kendisi, benim o testlerle çok stres yapıp olacağı varsa da olmamasına sebep olabileceğimi iletiyor ama elbette nihai karar benim o yüzden Ağustosta olmazsa yeniden testlere merhaba
Evet 3 gün üst üste umarım Yarın çatlama görürsün havuç ye bol bolBugunki testlerim kızlar dün birliktelik oldu yarın ve ertesi günü değerlendireyim diyorum siz nedersiniz?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın darısı başımızaKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Bende aynıyım seninle bugün sabah çatlamış gördüm değerlendirdik sabah hemen. Yarın değerlendirmeyi düşünüyor musun sen?Selamlar mucizesini yasayan arkadaslarimi tebrik ederim beklemede olanlarada hayirlisini nasip etsin Rabbim. benim beklenen adet tarihim degisti dun adetin 22. Gunu pik oldu testim bugunde catladi yani yeni bat tarihim 13 temmuz guncellerseniz sevinirim
Balım bata kaç gün kaldı senin ?he bir de belirti olarak beyaz akıntıyı demiştim değil mi 2 gündür yoğun, karnımı çekerek yatarım bir baskı bir baskı dün 4 kere çişe gittim çüş uyumaktan vazgeçecektim artık ama gündüz o kadar değil :d ama bu kadar minik değere belirti olur mu bilemem tabi her şey psikolojikte olabilirr
Harika14,63 çıktı beta ciciler
Canım mutlaka giseng içerikli bi macun tüketsin muz çiğ kabak çekirdeği ve bitter çikolata yesin hatta vakti varsa sabah yulaf süt bitter çikolata muzu Shake yapıp tüketsin çok faydalıMerhabalar Kızlar, size bir şey soracağım. Benim bir yakınım var 15 yıldır çocukları olmuyor. Kız 32 yaşında küçük evlenmişti. Son 2 yıldır eşinden kaynaklı çocukları olmuyor. Ama tedavi olmaya da yanaşmıyormuş. Kız doktora gittiğinde sende bir sorun yok demişler. Azospremi azaltacak bildiğiniz bitkisel kürler var mıdır? Bir de arkadaş hiç ovülasyon testi falan yapmamış. Bende şaşırdım, pkolu olup nasıl yapmamış. şimdi ben onu da ovulasyon testi yapmasını sağlayacağım. Bana önerileriniz nedir? pko lu olup gebe kalan arkadaşlarda nasıl kürler kullandınız. Çakşır kökü suyunu biliyorum erkeklerde kadınlarda kullanıyor. Ovülasyon testinde yumurtalamayı gördüğünde avakado havuç ye diyeceğim. Eşine keçiboyunuzu pekmezini önereceğim. Başka önerileriniz var mıdır?
yumurtlamaya göre 2 çatlamaya göre 5 :dBalım bata kaç gün kaldı senin ?
aşkım 4 müş ama ben 1.5 saat falan içmedim çişe gitmedim bişiler belli oldu garanti olsun 4 saat beklee çok teşekkür ederim balım hepinizden istiyorum bu haberi temmuz bizim olsunn
Ben 2 günce regl oldum, gelecek aya kısmetse
ÇiGi varBişey çıkıyo ama daha 1 dk oldu 2 dk sonra heo kaset hem bunu atarım bu hep var mı
evet doğru ginseng önemli.. isteksizlik varmış zaten :)Canım mutlaka giseng içerikli bi macun tüketsin muz çiğ kabak çekirdeği ve bitter çikolata yesin hatta vakti varsa sabah yulaf süt bitter çikolata muzu Shake yapıp tüketsin çok faydalı
Bende beklemedeyim kuzum bakalım gelir herhaldeDün ben regli oldum kuzum yaaa Temmuz grubundayim
İnstagram da bi sayfa var adım adım annelik diye bn oradan bioes macun almıştım içerisinde bi çok şey var istersen girip bi inceleevet doğru ginseng önemli.. isteksizlik varmış zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?