Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşkım 4 müş ama ben 1.5 saat falan içmedim çişe gitmedim bişiler belli oldu garanti olsun 4 saat beklee çok teşekkür ederim balım hepinizden istiyorum bu haberi temmuz bizim olsunn
Amiiiiiinnnnn

14,63 çıktı beta ciciler
Hayırlı olsun canım 2 yada 4 günde bir artışı takip ettir. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur. Acilde verdiğin kanlar genelde 2-2.5 saat civarına çıkıyor. Sağlık ocakları bir gün sonra.

cuma akşam acilde veririm kan sonuçlarla sonra ctesi başka doktora giderim artmışsa yoksa tırtıngen zaten :d çok teşekkür ederiiim daha çok az değer çok erken ya heveslenmiyorum ondan

Bende aynıyım seninle bugün sabah çatlamış gördüm değerlendirdik sabah hemen. Yarın değerlendirmeyi düşünüyor musun sen?
Hadi ozaman saymaya baslayalim hayirlisi olsun hakkimizda biz 3 gun ust uste degerlendirdik en son dun gece oldu sabah tekrar test yaptigimda catlamisti siliklesmis yani tekrar iliskiye gerek yok saniyorum zaten artik bikkinlik geldi

İnşallah canım
Ay ben ya bunu bekliyormusum ya da şokunu atlatamadım hissizlik bastı beni
Bende aşırı üzüleceğim şeylerde aynını yaşıyorum.Bence beyin kendini bu şekilde korumaya alıyor ben balık burcuyum basit şeylerde dağılıp, ağlayıp sızlamam gereken şeylerde sapasağlam kalıyorum başka bir açıklaması olamaz, kendine dikkat et kuzum vardır herşeyde bir hayır

Kızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Canım hayırlı olsun şimdiden . İmkanınız varsa kan verin

Yusra-61 ne alemdesiiin

edit: öf gördüm diğer grupta inş bir an önce sökülür o zaman cidden inanmaman kadar varmış yalancı testlere

Bir dahakine etiketlersen sevinirim canim

Arkadaslar sizce biran once tedaviye baslamakmi yoksa normal yolla denemeye devam etmekmi daha mantikli ?

Kizlar selam bisey sormak istiyorum benimle ayni durumu yasayan var midir merak ettim.. Regl donemimin 3.gunundeyim oldum olasi cok agrili ve fazla kan kaybiyla geciriyorum donemlerimi. Bayada pihtili bi kanamam olur 5 veya 6 gun surer ilk 3 gunu pihtilarla cebellesirim Bu donemimde cok fazla pihti gordum kanamamda. Madeni para buyuklugunde varlar. Birakin pedi tuvalete gittigimde sakir sakir pihti seklinde atiyorum ve agrim gecmiyo. Bu sefer biraz daha yogundu usutmus olabilirim diye dusundum ama genelde yine boyle geciriyorum adetlerimi. Bunu yasayan ve doktora gorunmus olanlar var mi aranizda? Muayene olcam ama onden bilgi almak istedim

Ben yasadim bunu hatta adet degilde dusuk yapiyorum diye dusunmustum kocaman kocaman pihtilar ve gecmek bilmeyen agrilarla doktor rahim duvarinin kalinligiyla iligli oldugunu soylemsti 7 ay once falandi

Benimde böyle oluyordu. Doktora gittim rahmimde miyom olduğunu öğrendim. Boyutunun küçük gebeliğe engel olmadığını söyledi. Adet zamanlarını aşırı ağrılı geçiririm onun içinde arveles verdi. Adetim kesilir diye korkma iç bir zararı yok dedi.

Kızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Hayirlisi olsun simdiden tebrikler belirtilerin var miydi onlari da yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…