- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al inşallah14,63 çıktı beta ciciler
22Yaş kaç canim
ben vardım ateşim hep 37 37.1 36.9 duu bebek çıktı ajsdhaskKızlar bende ateş basması hala devam ediyor ve çok rahatsız edici iki yıldır bu evdeyim ilk defa böyle yanıyorum ev serin olmasına rağmen
Acıkmama rağmen hiç iştahım yok sanki midemi sıkıyorlar gibi hissediyorum. Hiçbiri psikolojik değil ilk defa böyle oldum 4 ayda
Benim gibi olan var mı aranızda?
Olsun be kuzum napalım artıkdiğer aya insallah
Canım sana neden tüp bebek raporu vermiyor doktorlar?
Yumurtlamadan birkaç gün sonra 36.6 görmüştüm en son evde termometre de yok ölemiyorum ama 37 üstü olduğuna eminim ama kanıtlayamam alev topu gibi hissediyorum. Wc gidiyorum kabız değilim ama hissedip duruyorum karnım da bi tuhaf inşallah başka bir hastalık filan kapmamışımdır ya ödüm kopuyor tatilden de geldik corona mı oldum diye düşünüp duruyorumben vardım ateşim hep 37 37.1 36.9 duu bebek çıktı ajsdhask
bacaklarını çektiğinde çişin geliyor mu şu an baskın olan şey o bendeYumurtlamadan birkaç gün sonra 36.6 görmüştüm en son evde termometre de yok ölemiyorum ama 37 üstü olduğuna eminim ama kanıtlayamam alev topu gibi hissediyorum. Wc gidiyorum kabız değilim ama hissedip duruyorum karnım da bi tuhaf inşallah başka bir hastalık filan kapmamışımdır ya ödüm kopuyor tatilden de geldik corona mı oldum diye düşünüp duruyorum
ben vardım ateşim hep 37 37.1 36.9 duu bebek çıktı ajsdhask
Tesekkurler cevabin icin peki her hangi bi ilac tedavi veya sakinca soylediler mi?Ben yasadim bunu hatta adet degilde dusuk yapiyorum diye dusunmustum kocaman kocaman pihtilar ve gecmek bilmeyen agrilarla doktor rahim duvarinin kalinligiyla iligli oldugunu soylemsti 7 ay once falandi
Bende genelde hep agrili ve yogun kanamali geciririm 3 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim o baya suresinide miktarinida kisaltmisti birakinca geri geldi hepsiBenimde böyle oluyordu. Doktora gittim rahmimde miyom olduğunu öğrendim. Boyutunun küçük gebeliğe engel olmadığını söyledi. Adet zamanlarını aşırı ağrılı geçiririm onun içinde arveles verdi. Adetim kesilir diye korkma iç bir zararı yok dedi.
Vuu bu gördüğüm en net pozitiflerden biri. Hayırlı olsunKızlar adet birgün gecikti ne diyorsunuz renk biraz soluk cıkmıs normalde pembe. İkinci gebelik olucak ılkı kımyasaldı. Dualarınızı beklıyorum
Yok soylemediler maalesefTesekkurler cevabin icin peki her hangi bi ilac tedavi veya sakinca soylediler mi?
Canim ben de iki aydir ates takibi yapıyorum. Gecen ay yumurtlama oncesi 36 civari gitti pik dönemi 35.8e dusup yumurtlama sonrasi hep 36.8 37.1 arasi gitti geldi 2 hafta boyunca ve tam regl olucagim gunun sabahi tekrar 36ya düştü. Bu ay yine birebir ayni gitti su an bata 4 5 gun kaldi hep 37 gidiyoBir de benim 11 ile 13 günleri arasında ateşim çıkmaya başladı. 14 gün ateşim düşmeye başlamıştı. 15 gün kasıkta bir batma oldu. Pzt salı gününden beri ateşim geri çıktı. Bugün 19 günüm tahmini ovülasyondan bir hafta sonrasındayım. Seninde mi bu şekilde oldu hatırlıyor musun
senden çok umutluyum he aynı gidiyo her şeyimiz testinde de gördük bişey hadi devamı da gelsinnn amiiin bir daha ne zaman yapcaksın testtCanim ben de iki aydir ates takibi yapıyorum. Gecen ay yumurtlama oncesi 36 civari gitti pik dönemi 35.8e dusup yumurtlama sonrasi hep 36.8 37.1 arasi gitti geldi 2 hafta boyunca ve tam regl olucagim gunun sabahi tekrar 36ya düştü. Bu ay yine birebir ayni gitti su an bata 4 5 gun kaldi hep 37 gidiyo
Ben nedense hic umutlu degilim kendimden bu ay ya bakalımsenden çok umutluyum he aynı gidiyo her şeyimiz testinde de gördük bişey hadi devamı da gelsinnn amiiin bir daha ne zaman yapcaksın testt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?