Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende ateş basması hala devam ediyor ve çok rahatsız edici iki yıldır bu evdeyim ilk defa böyle yanıyorum ev serin olmasına rağmen
Acıkmama rağmen hiç iştahım yok sanki midemi sıkıyorlar gibi hissediyorum. Hiçbiri psikolojik değil ilk defa böyle oldum 4 ayda
Benim gibi olan var mı aranızda?

ben vardım ateşim hep 37 37.1 36.9 duu bebek çıktı ajsdhask

Merhaba herkese uzun zamandır okuyorum sizleri sonunda yazmak istedim. 3 yıldır evliyim, geçen ay itibari ile korunmayı bıraktık. İlk ayımda kimyasal gebelik geçirdim. Ovulasyon testi vs yapmıyorum takvime bakıyorum sadece. Geçen ay bat dan 6 gün önce testimde hayalet çizgi çıkmıştı. Adetime 3 gün kala kan testim 31 çıktı öyle öğrendim. 2 gün sonra 52 olmuştu. Sonraki 2. Gün 45 le düşüşe geçti. 3 gün gecikme ile regl oldum. Çok ağrılı geçti bu sürecim. Sizlere tavsiyem çok erken test yapmayın erken yakalamak hiç iyi olmuyor böyle durumlarda

Hali beni de ekleyebilir misiniz müsait olduğunuzda

yaş 27 denemede 2. Ayımız bat 19 temmuz

Bu arada benım vücut ısımda bir düşme yok kızlar adet olmadan önce düsmesi gerekiyordu değil mi? Bu gece gene 5 gibi kalktım idrar sıkışmasından testide o zaman gözüm kapalı yapmıştım hazır kalkmısken

Yumurtlamadan birkaç gün sonra 36.6 görmüştüm en son evde termometre de yok ölemiyorum ama 37 üstü olduğuna eminim ama kanıtlayamam alev topu gibi hissediyorum. Wc gidiyorum kabız değilim ama hissedip duruyorum karnım da bi tuhaf inşallah başka bir hastalık filan kapmamışımdır ya ödüm kopuyor tatilden de geldik corona mı oldum diye düşünüp duruyorum

bacaklarını çektiğinde çişin geliyor mu şu an baskın olan şey o bende

Bir de benim 11 ile 13 günleri arasında ateşim çıkmaya başladı. 14 gün ateşim düşmeye başlamıştı. 15 gün kasıkta bir batma oldu. Pzt salı gününden beri ateşim geri çıktı. Bugün 19 günüm tahmini ovülasyondan bir hafta sonrasındayım. Seninde mi bu şekilde oldu hatırlıyor musun

Selam kizlar sizin yazilarinizi bikac gündür okuyorum . Bu ay korunmasız bir ilişkimiz oldu o da adetin 14. Günü .28 günde bı adet olurum .yarın bat günüm .sizlerden gaz alıp iki tane hamilelik testi aldım akşam yedi gbi yapucam . Bu kadar kolay olacağını sanmıyorum ama nedense hamile olabileceğimi hissediyorum . Bir önceki gebeligimdeki hiçbir belirti yok .sadece o zaman da çok tuhaf bı akıntıyla karşı karşıya kalmıştım beyaz böyle süt kesigide gbi değilde iplikiplikgelenbi akıntı vardı .bir saat önce tuvalete girdiğimde de birebir aynı akıntıyla karşı karşıya kaldım . Hemen gidip test aldım . Bu ay gebelik planlamamistik aslında önümüzdeki ay planlamistik . Ama olursa da olur zaten planımız var diyerek sadece bı kere korunmadik

Ben yasadim bunu hatta adet degilde dusuk yapiyorum diye dusunmustum kocaman kocaman pihtilar ve gecmek bilmeyen agrilarla doktor rahim duvarinin kalinligiyla iligli oldugunu soylemsti 7 ay once falandi
Tesekkurler cevabin icin peki her hangi bi ilac tedavi veya sakinca soylediler mi?

Bende genelde hep agrili ve yogun kanamali geciririm 3 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim o baya suresinide miktarinida kisaltmisti birakinca geri geldi hepsi Sevindim o zaman pek telas etmiyorum adetlerim duzenli sukur takvimde ne yaziyosa o gun oluyorum bi bu ay gecikti 1 gun kadar ama daha yogun geciriyorum ilginctir ki..

Canim ben de iki aydir ates takibi yapıyorum. Gecen ay yumurtlama oncesi 36 civari gitti pik dönemi 35.8e dusup yumurtlama sonrasi hep 36.8 37.1 arasi gitti geldi 2 hafta boyunca ve tam regl olucagim gunun sabahi tekrar 36ya düştü. Bu ay yine birebir ayni gitti su an bata 4 5 gun kaldi hep 37 gidiyo

senden çok umutluyum he aynı gidiyo her şeyimiz testinde de gördük bişey hadi devamı da gelsinnn amiiin bir daha ne zaman yapcaksın testt

Genel olarak kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, eşimle bebek isteyip istemediğimizi bile tam bilmiyoruz.
Olursa güzel olur ama olmazsa da hayırlısı diyoruz. En azından kendi içimi biliyorum, olmasa da olur, diyebiliyorum. Bu durumda henüz hazır değil miyim ?
Bebek istediğimizi anlamak için "Mutlaka olmalı" deyip dualar edenler mi gerçekten istiyordur ?

Ben kendi adıma emin değilim. Allah da biliyor ya hiç bu konuda dua etmedim, bebeğimiz olsun diye. Olmuyorsa bunda da var bir hayır dedim hep. Bazen bu düşünce bana kendimi sorgulatıyor, Firuze gerçekten istiyor musun, hayır gerçekten istemiyorsun... Diyorum kendime. Hamile olursam nasıl bir psikoloji içinde olurum onu da kestiremiyorum. Mutlu mu endişeli mi ? Nasıl emin oluyorsunuz istediğinize ? Bunu merak ediyorum.

senden çok umutluyum he aynı gidiyo her şeyimiz testinde de gördük bişey hadi devamı da gelsinnn amiiin bir daha ne zaman yapcaksın testt
Ben nedense hic umutlu degilim kendimden bu ay ya bakalım 3 testim kaldi her sabah yaparım artik sonra bat beklerim gelmezse erken test alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…