Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben nedense hic umutlu degilim kendimden bu ay ya bakalım 3 testim kaldi her sabah yaparım artik sonra bat beklerim gelmezse erken test alirim
ben her akşam ovulasyon atarım arkadaşlar takip eder gebelik testi olmayıp ovulasyonu olanlar nasıl ilerliyor diyee

Benimde kesin 37 vardır duş alıyorum saçım kurumadan yeniden terliyorum bir de denize sıfır salonda kuzey cephesinde yine de sıcak geliyor benimde 7 günüm kaldı. Başka belirti olursa bana yine yazarsın dimii

Ben de aslında sizin gibi düşünüryordum. Eşim de öyle. Bu yüzden sanırım 4 yıl erteledik. Gecen ay ilk defa ya acaba mi hemen ilkte de olmaz ya diyerek denedik. Nasip bu ya oldu ama kimyasal gebelik oldu. Açıkçası çok üzüldüm. Bu kısa süreli de olsa bebek gelecek duygusu mutlu etti heyecanlandırdı ve panik ettirdi. Ama kaybedince daha çok üzüldüm. Demek ki o duygular içten yeşeriyor. Şu an olursa kendimizi hazırlamak için 9 ayımız olduğunu düşünüyoruz. Demem o ki kendinizi çok sorgulamayın. Emin olun çoğu kişi sizin gibi dusunuyor

3.5 yıl boyunca bende asla istemiyorum yaşım küçük kendim daha çocuğum deyip deyip durdum ama içten içe de hep Rabbime en hayırlı zaman da içime anne olma isteğini içime düşür diye dua ettim. Martta ablamı kaybettim 31 yaşındaydı daha kanserden.. geride 2 küçük çocuğu kaldı.. o zaman dedim ki neyi bekliyorsun.. işte o an düştü içime anne olma isteği.. kayınvalidem dünya tatlısıdır 3.5 yıldır bir kez olsun sormadı torun yok mu diye. Yaşları geçiyor. Biliyorum istiyorlar ama bir şey diyemiyorlar.. velhasıl geç kalmışlık keşkeler olmasın diye belkide.. 4 aydır öyle böyle deniyoruz tutmuyor ne zaman tutacağınıda bilemiyor insan. Belkide çok uzun bir süreç olacak. Eminim o zaman da kendimi yiyeceğim 3.5 yıl boşuna geçti diye..

Yaa bende de var o iplik iplik akıntı onunla birlikte kremsi gibi de geliyor arada ama iplik iplik olan çok. Ama geçen ayda öyle akıntım vardı fakat hamilelik oluşmadı onu belirti olarak sayamıyorum o yüzden

ben yemin ederim haftalarca bunu düşündüm çocuk gerekli mi bir insan nasıl bu kararı alıyor bu sorumluluğun üstünden nasıl kalkıcam ömür boyu sana bağlı evlense gitse bile endişe telaş devam okulu dersi üzüntüsü nasıl yapcam diyodum ama ileride daha zor olur eğer istersem, 30 yaşıma geldim 3 yıllıkta evliyiz olursa bakarız olmazsa da dünyanın sonu değil diyoduk eşimle kısmet oldu. ama ben ne bebek gördüm yakınımda ne nasıl bakılır bilirim ne hissedeceğimi şaşırdım ama anne olan herkes sevgisi her şeyi yaptırıyor diyor onlara güveniyorum valla :d ondan belki de bu kadar rahattım olcak mı olmayacak mı merakı daha heyecanlı gelmişti ama ama mesela test sonucunu görünce de ağlıyosun şaşkınlık sevinç napcam ben telaşı bir oldu bundan sonrası da hamile gibi hissetmiyorum kalp atışını duyunca hissedermişim. hep hakkımda hayırlısı olsun dedim allahım ben karar veremiyorum sen doğrusunu bilirsin aklım yetmiyo iyi olcaksa olsun yoksa olmasın hayırlısını ver bana diye dua ettim politikacı gibi ajklsdzlk

Biz de öyle diyerek 2 yıl korunduk. Aslında benim düşüncem de yaz sonu gibi hamile kalmaktı daha doğrusu hemen olucağını düşünmüştüm.. :) tık diye kalınıyor zannediyordum. Geçen ay ilk kez denedik ve olmadı, bu ay da 6 günüm var daha ama erken test yaptım negatif çıktı pozitif olur mu bilemiyorum. Ama şunu anladımki her olumsuzda ne kadar olmasını istiyomuşum :) o testlere heyecanla bakmak bile insanın içini kıpır kıpır ediyor. Bir de denemeye başladıktan sonra insanın çocuklara, kendi yeğenlerine bile bakış açısı değişiyor, bilemiyorum ya da bende öyle oldu hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun

Yaa bende de var o iplik iplik akıntı onunla birlikte kremsi gibi de geliyor arada ama iplik iplik olan çok. Ama geçen ayda öyle akıntım vardı fakat hamilelik oluşmadı onu belirti olarak sayamıyorum o yüzden
Olabilir belki canım bnde hamileokdugum ay dışında hiç olmadı . Bu zamana kadar da hep belki de hamileyim diye içimden geçirdim . Ama bugün o akıntıyı görünce bı şaşırdım . Bı de regli öncesi bı kaç gün önceden karnım şişer ve ağrılarım olur regli olucak gbi .şuan karnında şişlik yok .kasık ağrısı çok çok hafif var hatta iç bacaklar cekiliyomus gbi olduyir . İlk hamileliktede bu belirti vardı . He bide çok sinirli olurum adet yaklasinca o sinir de yok

İnşallah kuzucumm

1.5 saat oldu en son tuvalete gideli daha tutsam diyorum ama bı heyecan da basıyor. Git yap diyorum .zaten testi iki tane aldım olmadı diğerini yarın sabah yaparım

1.5 saat oldu en son tuvalete gideli daha tutsam diyorum ama bı heyecan da basıyor. Git yap diyorum .zaten testi iki tane aldım olmadı diğerini yarın sabah yaparım
Benim de 1 saat oldu 3 saat daha dayanabilir miyim bilmiyorum. Ben de bir kaset bir de predictor olandan aldım. Predictor pahalı ya sabaha bıraktım o yüzden bu akşam kaseti yapcam

Ayy testi yapınca beni de etiketler misin ben o akıntıyı daha önce kimsede duymamıştım bide ilk hamileliğinde varmış ay heyecan yaptım benimde dün öğlenden sonra göğüslerim şişmeye başladı dokununca acıyor falan kasıklarıma arada batma oluyor dün öğlen başladı hep bunlar bat 3 Temmuz bir gün geçince test yapıcam ben de

Benim de 1 saat oldu 3 saat daha dayanabilir miyim bilmiyorum. Ben de bir kaset bir de predictor olandan aldım. Predictor pahalı ya sabaha bıraktım o yüzden bu akşam kaseti yapcam
Öyle de aile ekonomisini düşünürüz ama günde 5–10 test yaparız elimizden gelse ah bu biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…