Ya aslında daha çok yaparım da normalde obsesif bir manyağım daha çok kafayı yerim diye kendimi tutuyorumÖyle de aile ekonomisini düşünürüzama günde 5–10 test yaparız elimizden gelse ah bu biz
Attım canım asagidayap kız içini de aç filtrele at bize ahha
ben geçen yıl çocuğun ç sini düşünmüyodum trendyolda indirim vardı alayım bir gün yaparım demiştim bir sürü almıştım onları eritcem ahahahahÖyle de aile ekonomisini düşünürüzama günde 5–10 test yaparız elimizden gelse ah bu biz
kız var tövbestttt görüyorummmmm kızz allahhKizlar 1 dk oldu yapali var galiba .ve çişini 1.5 saat tuttum sadece
Var gibiKizlar 1 dk oldu yapali var galiba .ve çişini 1.5 saat tuttum sadece
Ben de aslında sizin gibi düşünüryordum. Eşim de öyle. Bu yüzden sanırım 4 yıl erteledik. Gecen ay ilk defa ya acaba mi hemen ilkte de olmaz ya diyerek denedik. Nasip bu ya oldu ama kimyasal gebelik oldu. Açıkçası çok üzüldüm. Bu kısa süreli de olsa bebek gelecek duygusu mutlu etti heyecanlandırdı ve panik ettirdi. Ama kaybedince daha çok üzüldüm. Demek ki o duygular içten yeşeriyor. Şu an olursa kendimizi hazırlamak için 9 ayımız olduğunu düşünüyoruz. Demem o ki kendinizi çok sorgulamayın. Emin olun çoğu kişi sizin gibi dusunuyor
3.5 yıl boyunca bende asla istemiyorum yaşım küçük kendim daha çocuğum deyip deyip durdum ama içten içe de hep Rabbime en hayırlı zaman da içime anne olma isteğini içime düşür diye dua ettim. Martta ablamı kaybettim 31 yaşındaydı daha kanserden.. geride 2 küçük çocuğu kaldı.. o zaman dedim ki neyi bekliyorsun.. işte o an düştü içime anne olma isteği.. kayınvalidem dünya tatlısıdır 3.5 yıldır bir kez olsun sormadı torun yok mu diye. Yaşları geçiyor. Biliyorum istiyorlar ama bir şey diyemiyorlar.. velhasıl geç kalmışlık keşkeler olmasın diye belkide.. 4 aydır öyle böyle deniyoruz tutmuyor ne zaman tutacağınıda bilemiyor insan. Belkide çok uzun bir süreç olacak. Eminim o zaman da kendimi yiyeceğim 3.5 yıl boşuna geçti diye..
ben yemin ederim haftalarca bunu düşündüm çocuk gerekli mi bir insan nasıl bu kararı alıyor bu sorumluluğun üstünden nasıl kalkıcam ömür boyu sana bağlı evlense gitse bile endişe telaş devam okulu dersi üzüntüsü nasıl yapcam diyodum ama ileride daha zor olur eğer istersem, 30 yaşıma geldim 3 yıllıkta evliyiz olursa bakarız olmazsa da dünyanın sonu değil diyoduk eşimle kısmet oldu. ama ben ne bebek gördüm yakınımda ne nasıl bakılır bilirim ne hissedeceğimi şaşırdım ama anne olan herkes sevgisi her şeyi yaptırıyor diyor onlara güveniyorum valla :d ondan belki de bu kadar rahattım olcak mı olmayacak mı merakı daha heyecanlı gelmişti ama ama mesela test sonucunu görünce de ağlıyosun şaşkınlık sevinç napcam ben telaşı bir oldu bundan sonrası da hamile gibi hissetmiyorum kalp atışını duyunca hissedermişim. hep hakkımda hayırlısı olsun dedim allahım ben karar veremiyorum sen doğrusunu bilirsin aklım yetmiyo iyi olcaksa olsun yoksa olmasın hayırlısını ver bana diye dua ettim politikacı gibi ajklsdzlk
Biz de öyle diyerek 2 yıl korunduk. Aslında benim düşüncem de yaz sonu gibi hamile kalmaktı daha doğrusu hemen olucağını düşünmüştüm.. :) tık diye kalınıyor zannediyordum. Geçen ay ilk kez denedik ve olmadı, bu ay da 6 günüm var daha ama erken test yaptım negatif çıktı pozitif olur mu bilemiyorum. Ama şunu anladımki her olumsuzda ne kadar olmasını istiyomuşum :) o testlere heyecanla bakmak bile insanın içini kıpır kıpır ediyor. Bir de denemeye başladıktan sonra insanın çocuklara, kendi yeğenlerine bile bakış açısı değişiyor, bilemiyorum ya da bende öyle olduhepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
bu konuda katiliyorum. olursa iyi olur havasindaydik simdi olmadigi icin cokkk uzuluyoruz ve cocuklara bakis acim inanilmaz degisti :)) zaten severdim cocuklari ama artik daha anac yaklasiyorum sanirim ister istemezBiz de öyle diyerek 2 yıl korunduk. Aslında benim düşüncem de yaz sonu gibi hamile kalmaktı daha doğrusu hemen olucağını düşünmüştüm.. :) tık diye kalınıyor zannediyordum. Geçen ay ilk kez denedik ve olmadı, bu ay da 6 günüm var daha ama erken test yaptım negatif çıktı pozitif olur mu bilemiyorum. Ama şunu anladımki her olumsuzda ne kadar olmasını istiyomuşum :) o testlere heyecanla bakmak bile insanın içini kıpır kıpır ediyor. Bir de denemeye başladıktan sonra insanın çocuklara, kendi yeğenlerine bile bakış açısı değişiyor, bilemiyorum ya da bende öyle olduhepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
Hauahah aynen öyle ben o test parasını çıkarana kadar kaç hastanın kanına, ıdranina hatta beta hcg sine bakıyorum düşünürüm tabi
Ayyy bende bende hatta etrafta bir çok eczane var sürekli farklı yerlerden alıyorum ruh hastası olduğum anlaşılmasın diyeYa aslında daha çok yaparım da normalde obsesif bir manyağım daha çok kafayı yerim diye kendimi tutuyorum
Vallahisi billahisi varBu da 5 dk sonraki hali .şoklardayim şuan .resimdekinden daha pembe
ay bu testin rengi ne güzelmiş ne bu valla çizgi var sabah direkt hastane test verr benim kasetten daha belirgin emin ol ahahhaBu da 5 dk sonraki hali .şoklardayim şuan .resimdekinden daha pembe
Ben de favorilere ekledim bile bat bekliyorumAyyy bende bende hatta etrafta bir çok eczane var sürekli farklı yerlerden alıyorum ruh hastası olduğum anlaşılmasın diyeAma bu ay da tutmazsa bekle beni trendyol batağı ahahahah
Tamam canım yarın bekliyoruz o zamankuzum işteyim yanıma almamıştım bugünkü heyecanı sabah yaşadım diye 6yı çeyrek geçe gibi atmış oluruum ama yarın için yanıam alırım iş yerinde yaparım öğlen atarımm
Balım biz miniminnak ruh hastası mıyız acaba hafiftenben geçen yıl çocuğun ç sini düşünmüyodum trendyolda indirim vardı alayım bir gün yaparım demiştim bir sürü almıştım onları eritcem ahahahah
akşam da yapcam fındıkk atarım seni etiketleyipppTamam canım yarın bekliyoruz o zaman
Tabi yazarim hep burdayim zatenBenimde kesin 37 vardır duş alıyorum saçım kurumadan yeniden terliyorum bir de denize sıfır salonda kuzey cephesinde yine de sıcak geliyor benimde 7 günüm kaldı. Başka belirti olursa bana yine yazarsın dimii
Kız var valla şaka gbi .ya ilkinden o kadar gün aşırı ilişki yasa yok yataktan kalkma derken 3. Ayda olmuştu .bu kadar da kolay olmaz diyidum amakız var tövbestttt görüyorummmmm kızz allahh
bizim araba yoktu 2 yıl önce çocuk oto koltuğu indirimdeydi arabadaki keşke alsaymışım ajsdhsakdhasjk galiba saykoyuzzzBalım biz miniminnak ruh hastası mıyız acaba hafiftenbiz de çocuğun ç sini düşünmezken karaca bebek nevresiminde indirim vardı alıyım mı diye düşünüyodum eşim doğmamış bebeğe .... diye başlayınca kendime geldim ahshshs
sabah kan vermezsen çarpılırsın jdhsajkKız var valla şaka gbi .ya ilkinden o kadar gün aşırı ilişki yasa yok yataktan kalkma derken 3. Ayda olmuştu .bu kadar da kolay olmaz diyidum amaay daha psikolojimi hazırlamıştım ikinci çocuğa önümüzdeki ay hazırlarım diyidum
Taa sizi okurken içimden geldi test yapmak zaten . Miratech markası.iki tane almıştım yarın sabahta ilk idrarla bı yapayım ona göre duruma bakarım artık . Eşimin hiç haberi bile yok test falan aldigimdanay bu testin rengi ne güzelmiş ne bu valla çizgi var sabah direkt hastane test verr benim kasetten daha belirgin emin ol ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?