Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Evet ben de burada bir kaç aydır gebelik planlama sayfalarındayım, gerçekten onu takip etmek sonuç ne olursa olsun testlere bakmak heyecan verici.
Hatta ben toplu ovülasyon ve gebelik testleri de aldım. Ama yine de bahsettiğim düşünceler var kafamda, gerçekten istediğime de emin değilim. Ama galiba en güzeli de bu, sonuçta korunmayı bırakmışım olursa da olmazsa da hayırlısı demek, kendimi yıpratmamak güzel.
Gerçekten çok çok istediğim bir durum olsa doktor doktor da dolaşırdım kaç aydır korunmuyoruz neden olmuyor diye ki o düşünceler eminim şuanki düşüncelerimden daha yıpratıcıdır.
Gönülden isteyen herkese de Allah en hayırlı zamanda versin. :)

bu konuda katiliyorum. olursa iyi olur havasindaydik simdi olmadigi icin cokkk uzuluyoruz ve cocuklara bakis acim inanilmaz degisti :)) zaten severdim cocuklari ama artik daha anac yaklasiyorum sanirim ister istemez

Hauahah aynen öyle ben o test parasını çıkarana kadar kaç hastanın kanına, ıdranina hatta beta hcg sine bakıyorum düşünürüm tabi
Ya aslında daha çok yaparım da normalde obsesif bir manyağım daha çok kafayı yerim diye kendimi tutuyorum
Ayyy bende bende hatta etrafta bir çok eczane var sürekli farklı yerlerden alıyorum ruh hastası olduğum anlaşılmasın diye Ama bu ay da tutmazsa bekle beni trendyol batağı ahahahah

Ayyy bende bende hatta etrafta bir çok eczane var sürekli farklı yerlerden alıyorum ruh hastası olduğum anlaşılmasın diye Ama bu ay da tutmazsa bekle beni trendyol batağı ahahahah
Ben de favorilere ekledim bile bat bekliyorum

kuzum işteyim yanıma almamıştım bugünkü heyecanı sabah yaşadım diye 6yı çeyrek geçe gibi atmış oluruum ama yarın için yanıam alırım iş yerinde yaparım öğlen atarımm
Tamam canım yarın bekliyoruz o zaman

ben geçen yıl çocuğun ç sini düşünmüyodum trendyolda indirim vardı alayım bir gün yaparım demiştim bir sürü almıştım onları eritcem ahahahah
Balım biz miniminnak ruh hastası mıyız acaba hafiften biz de çocuğun ç sini düşünmezken karaca bebek nevresiminde indirim vardı alıyım mı diye düşünüyodum eşim doğmamış bebeğe .... diye başlayınca kendime geldim ahshshs

kız var tövbestttt görüyorummmmm kızz allahh
Kız var valla şaka gbi .ya ilkinden o kadar gün aşırı ilişki yasa yok yataktan kalkma derken 3. Ayda olmuştu .bu kadar da kolay olmaz diyidum amaay daha psikolojimi hazırlamıştım ikinci çocuğa önümüzdeki ay hazırlarım diyidum

bizim araba yoktu 2 yıl önce çocuk oto koltuğu indirimdeydi arabadaki keşke alsaymışım ajsdhsakdhasjk galiba saykoyuzzz

sabah kan vermezsen çarpılırsın jdhsajk

ay bu testin rengi ne güzelmiş ne bu valla çizgi var sabah direkt hastane test verr benim kasetten daha belirgin emin ol ahahha
Taa sizi okurken içimden geldi test yapmak zaten . Miratech markası.iki tane almıştım yarın sabahta ilk idrarla bı yapayım ona göre duruma bakarım artık . Eşimin hiç haberi bile yok test falan aldigimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…