Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de favorilere ekledim bile bat bekliyorum
İşte ben
bu konuda katiliyorum. olursa iyi olur havasindaydik simdi olmadigi icin cokkk uzuluyoruz ve cocuklara bakis acim inanilmaz degisti :)) zaten severdim cocuklari ama artik daha anac yaklasiyorum sanirim ister istemez
aynen biz de aynı şekilde o duygular nasıl harekete geçiyor anlamadım ama testte negatifi gördükçe ne kadar istediğimi anladım resmen yüklendi

Taa sizi okurken içimden geldi test yapmak zaten . Miratech markası.iki tane almıştım yarın sabahta ilk idrarla bı yapayım ona göre duruma bakarım artık . Eşimin hiç haberi bile yok test falan aldigimdan
benim hep içimden geliyodu test yapmak bağımlılık.. yumurtladım akşamına test yaptım eğlenmek için

Ay deme öyle deme sizden başka kimseye söylemedim daha .şoku üzerimden bile atamadım yarın sabah bı test daha yapayım .
bende eşimden önce buraya attım sonra ona gittim gitmez olsaydım ahdahdasjk ağlıyorum diye kızıyodu galiba uykusundan sabahın 6sında kaldırdım diye de olabilri ajksdhakahhah

İşte ben

aynen biz de aynı şekilde o duygular nasıl harekete geçiyor anlamadım ama testte negatifi gördükçe ne kadar istediğimi anladım resmen yüklendi
evet eveet. aslinda her ay icim umut dolu ama kendimi kotuye alistirmaya calisiyorum. 'yine bi belirtin yok her zamanki gibi negatif cikacak' diye diye gidiyorum ama negatifi gorunce bi kac gun kendime gelemiyorum. 2.5 seneyi gecti bizim de. vardir bi zamani diyelim hayirlisi hakkimizda

Bu testi 3 gün önce falan yapmıştım bata daha 1 hafta varken siyah beyaz yaptım dün gece belli belirsiz bir çizgi görüyorum sanki hayalde olabilir

Bilmem sanırım ilk başlarda bu tedirginlik çoğu kadınlar oluyor. Uzun süredir bebek düşünmüyorduk şubatta adetim 10 gün gecikti testler kan testleri vs hepsi negatif ondan sonra acaba olsa mı tekrar vs diye düşünmeye başaldık. Zaten bir kere insanın içine duygusu düşünce müptelası oluyo o isteğin duygunun

Bende geleyim kızlar. Az önce doktordan geldim. Yumurtalıkların ve rahminde sorun yok dedi. Tüplerime de regl olunca gidicem bakacak. Birde hormon testleri yaptı yarın onlarda. Duruma göre ilaç takviyesi gerekirse yaparız dedi.

Bu ay olmazsa Ağustos ta mutlaka 3 gün sperm pehrisi yapıp eşimin ürolojiye görünmesini istiedi. Her şey eşin için de yolundaysa Eylül'de rahim filmi çekeceğiz. Böyle bir yol haritası belirleyelim dedi.

İnşallah bebiş temmuz da gelirde hiç birine gerek kalmaz

Süpersin darısı bize inşallah dualarini bekliyoruz
Kız böylesi de sıkıntıymış he meraktan çatlıyorum ne kadar artcak etcek azalcak mı diye. Etmez miyiiim tüm grupppp şu temmuz topiği yıllardır bekleyen herkes bu konuda mesai harcayan isteyennn hayırlısı olcak herkesin karnı dolsunnn

Öyle tabiki kuzum, heyecan korku endişe hiç bitmez 3 ay yaşayanlar hep öyle diyor ama bunlar güzel şeyler tadını çıkar hiç kendine stres yapma tutunacagi varsa sen yaparsan yap tutncak, hep hayırlısını dile Rabbimden gerisi güzel gecicek inşallah

Kızlar enerjiniz mükemmel en son ilişkiye girdiğimiz tarih 25 haziran. Eğer biraz daha vakit geçmiş olsaydı test yapardım o derece gaza geldim bata da 9 gün var. Ama burdan okudukça psikolojik olarak etkileniyorum sanırım kasıkta batma falan hissediyorum ama kesin gazdır gebelik haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…