İşte benBen de favorilere ekledim bile bat bekliyorum
aynen biz de aynı şekildebu konuda katiliyorum. olursa iyi olur havasindaydik simdi olmadigi icin cokkk uzuluyoruz ve cocuklara bakis acim inanilmaz degisti :)) zaten severdim cocuklari ama artik daha anac yaklasiyorum sanirim ister istemez
benim hep içimden geliyodu test yapmak bağımlılık.. yumurtladım akşamına test yaptım eğlenmek içinTaa sizi okurken içimden geldi test yapmak zaten . Miratech markası.iki tane almıştım yarın sabahta ilk idrarla bı yapayım ona göre duruma bakarım artık . Eşimin hiç haberi bile yok test falan aldigimdan
Ay deme öyle demesabah kan vermezsen çarpılırsın jdhsajk
bende eşimden önce buraya attım sonra ona gittim gitmez olsaydım ahdahdasjk ağlıyorum diye kızıyodu galiba uykusundan sabahın 6sında kaldırdım diye de olabilri ajksdhakahhahAy deme öyle demesizden başka kimseye söylemedim daha .şoku üzerimden bile atamadım yarın sabah bı test daha yapayım .
evet eveet. aslinda her ay icim umut dolu ama kendimi kotuye alistirmaya calisiyorum. 'yine bi belirtin yok her zamanki gibi negatif cikacak' diye diye gidiyorum ama negatifi gorunce bi kac gun kendime gelemiyorum. 2.5 seneyi gecti bizim de. vardir bi zamani diyelim hayirlisi hakkimizdaİşte ben
aynen biz de aynı şekildeo duygular nasıl harekete geçiyor anlamadım ama testte negatifi gördükçe ne kadar istediğimi anladım resmen yüklendi
Ayy bu ne resmen bellii kaçarı yokBu da 5 dk sonraki hali .şoklardayim şuan .resimdekinden daha pembe
Allahım şokk var vallahi❤ Kan testi ver hemen imkanın varsaBu da 5 dk sonraki hali .şoklardayim şuan .resimdekinden daha pembe
Bata kaç gün var cnmKizlar 1 dk oldu yapali var galiba .ve çişini 1.5 saat tuttum sadece
Bilmem sanırım ilk başlarda bu tedirginlik çoğu kadınlar oluyor. Uzun süredir bebek düşünmüyorduk şubatta adetim 10 gün gecikti testler kan testleri vs hepsi negatif ondan sonra acaba olsa mı tekrar vs diye düşünmeye başaldık. Zaten bir kere insanın içine duygusu düşünce müptelası oluyo o isteğin duygununGenel olarak kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum arkadaşlar, eşimle bebek isteyip istemediğimizi bile tam bilmiyoruz.
Olursa güzel olur ama olmazsa da hayırlısı diyoruz. En azından kendi içimi biliyorum, olmasa da olur, diyebiliyorum. Bu durumda henüz hazır değil miyim ?
Bebek istediğimizi anlamak için "Mutlaka olmalı" deyip dualar edenler mi gerçekten istiyordur ?
Ben kendi adıma emin değilim. Allah da biliyor ya hiç bu konuda dua etmedim, bebeğimiz olsun diye. Olmuyorsa bunda da var bir hayır dedim hep. Bazen bu düşünce bana kendimi sorgulatıyor, Firuze gerçekten istiyor musun, hayır gerçekten istemiyorsun... Diyorum kendime. Hamile olursam nasıl bir psikoloji içinde olurum onu da kestiremiyorum. Mutlu mu endişeli mi ? Nasıl emin oluyorsunuz istediğinize ? Bunu merak ediyorum.
Kesin var ya bağıra bağıra ben burdayım diyoBu da 5 dk sonraki hali .şoklardayim şuan .resimdekinden daha pembe
Aaaa lh tam koyulamadan yakalamissin ya bebisiSevimliKedii canım yaptım ovulasyoon böylee
Aşkım galiba beta idrara iner inmez gittiğimi düşünüyorum aynı gün bile gitmiş olabilirimAaaa lh tam koyulamadan yakalamissin ya bebisimaşallah kat kat artsın değerin canım
SüpersinAşkım galiba beta idrara iner inmez gittiğimi düşünüyorum aynı gün bile gitmiş olabilirim
Kız böylesi de sıkıntıymış he meraktan çatlıyorum ne kadar artcak etcek azalcak mı diye. Etmez miyiiim tüm grupppp şu temmuz topiği yıllardır bekleyen herkes bu konuda mesai harcayan isteyennn hayırlısı olcak herkesin karnı dolsunnnSüpersindarısı bize inşallah dualarini bekliyoruz
Öyle tabiki kuzum, heyecan korku endişe hiç bitmez 3 ay yaşayanlar hep öyle diyor ama bunlar güzel şeyler tadını çıkar hiç kendine stres yapma tutunacagi varsa sen yaparsan yap tutncak, hep hayırlısını dile Rabbimden gerisi güzel gecicek inşallahKız böylesi de sıkıntıymış he meraktan çatlıyorum ne kadar artcak etcek azalcak mı diye. Etmez miyiiim tüm grupppp şu temmuz topiği yıllardır bekleyen herkes bu konuda mesai harcayan isteyennn hayırlısı olcak herkesin karnı dolsunnn
Değer minnak diye sanırım koyu çıkmamış. Erken gebelik değil ovu yapsaydın bak yok dicektinAşkım galiba beta idrara iner inmez gittiğimi düşünüyorum aynı gün bile gitmiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?