- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Benimde son değerlendir tarihim 25 yumurtlama çatlamada. Bata 9 günüm var aynıymışızKızlar enerjiniz mükemmelen son ilişkiye girdiğimiz tarih 25 haziran. Eğer biraz daha vakit geçmiş olsaydı test yapardım o derece gaza geldim bata da 9 gün var. Ama burdan okudukça psikolojik olarak etkileniyorum sanırım kasıkta batma falan hissediyorum ama kesin gazdır gebelik haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı bizlere olsun
Kaç aydır deniyorsunuz peki?? Bi dahaki ay olmazsa bende eşimi yollamak istiyorum 3 gün perhiz şart mı?Bende geleyim kızlar. Az önce doktordan geldim. Yumurtalıkların ve rahminde sorun yok dedi. Tüplerime de regl olunca gidicem bakacak. Birde hormon testleri yaptı yarın onlarda. Duruma göre ilaç takviyesi gerekirse yaparız dedi.
Bu ay olmazsa Ağustos ta mutlaka 3 gün sperm pehrisi yapıp eşimin ürolojiye görünmesini istiedi. Her şey eşin için de yolundaysa Eylül'de rahim filmi çekeceğiz. Böyle bir yol haritası belirleyelim dedi.
İnşallah bebiş temmuz da gelirde hiç birine gerek kalmaz
Evet canım var galiba .iki saat geçti nerdeyse yapalı şuan baya baya koyu çizgi .kan için biraz beklerim galiba ya .ilkinden çok heyecanlanıp gitmiştim sonra takip ederken 3_4 kere kan verip durdum .teşekkür ederim ayrıca darısı göbüşünün dolmasını isteyen herkeseAyy bu ne resmen bellii kaçarı yokhayırlı olsun hemen kann bence
Bat yarın canım .1.5 saat tuvaletimi tuttuttan sonra yaptım .yarın sabah baya koyu çıkar herhalde. Korunmasız ilişki 17 sinde oldu .Allahım şokk var vallahi❤ Kan testi ver hemen imkanın varsabata kaç gün vardı canım senin
Yarın batBata kaç gün var cnm
Ben bazen negatifi görünce oh çekiyorum...Bilmem sanırım ilk başlarda bu tedirginlik çoğu kadınlar oluyor. Uzun süredir bebek düşünmüyorduk şubatta adetim 10 gün gecikti testler kan testleri vs hepsi negatif ondan sonra acaba olsa mı tekrar vs diye düşünmeye başaldık. Zaten bir kere insanın içine duygusu düşünce müptelası oluyo o isteğin duygunun
Boşuna hapşırma kendini
O bende ara ara olur.. Ufak doktorun bile önemsemeyeceği kasık yada karın fıtığınız varsa oluyor..
Uzun yürüyüşler ve aşırı kurudurup dans etmelerde de olur.
Zahrada yaptin mi test bi dahaGaza geldim bende yaptım ama tırt yarın erken gebelikten yapmaya başlıyorum 2 gün arayla bugün sabah mucizevi şekilde göğüs acım azaldı aynı geçen ay gibi
Evet mutlaka gelmeden 3 gün perhiz yapsın dedi. Sperm kalitesinin net belirlenmesi için. 11 ay oldu bizim, sizin ?Kaç aydır deniyorsunuz peki?? Bi dahaki ay olmazsa bende eşimi yollamak istiyorum 3 gün perhiz şart mı?
Bizimde 4 ay oldu ama 6 Ayda falan düşünüyorum gitsin oda en azından bileyim. Ben kendimce yine hergün keciboynuzu falan yeriyorum ama bilmiyorum nasıl spermleriEvet mutlaka gelmeden 3 gün perhiz yapsın dedi. Sperm kalitesinin net belirlenmesi için. 11 ay oldu bizim, sizin ?
Bir de eşin kontrol olursa rahim filmi çekeriz. Eşinde sorun olabilir dedi.Evet mutlaka gelmeden 3 gün perhiz yapsın dedi. Sperm kalitesinin net belirlenmesi için. 11 ay oldu bizim, sizin ?
Yalnız bu arada tek seferde tutturduysanız ayrıca tebrik ederim tam nokta atışı helal olsunEvet canım var galiba .iki saat geçti nerdeyse yapalı şuan baya baya koyu çizgi .kan için biraz beklerim galiba ya .ilkinden çok heyecanlanıp gitmiştim sonra takip ederken 3_4 kere kan verip durdum .teşekkür ederim ayrıca darısı göbüşünün dolmasını isteyen herkese
Bence böyle düşünme hamile kalanların çoğu hiç beklemediğimiz anda oldu diyo ya hatta istemiyorduk falan sonra doğunca bebek iyi ki olmuş diyolar hep.. o annelik duygusu bambaşkaymış yani anne olmadan anlayamıcağimiz bişey..Ben bazen negatifi görünce oh çekiyorum...Ohh bu ay da değil neyse ki diyorum hatta bı yanım istiyor bi yanım daha değil diyor..
İnşallah öyle olur, eşim de hayal kuruyor bazen kanguru alacak bebekle gezecekmişBence böyle düşünme hamile kalanların çoğu hiç beklemediğimiz anda oldu diyo ya hatta istemiyorduk falan sonra doğunca bebek iyi ki olmuş diyolar hep.. o annelik duygusu bambaşkaymış yani anne olmadan anlayamıcağimiz bişey..
Selam ben deneme süresini yanlış yazmışım zaman o kadar çabuk geçiyor ki 14 ay olacaktıSelam canım benide ekler misin bat 9 temmuz yaş 25 10 aydır deniyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İkinizde sorun da olmayabilir bu çağın hastalığı sanırım sebepsiz olmayışı sanırımBir de eşin kontrol olursa rahim filmi çekeriz. Eşinde sorun olabilir dedi.
Çok haklısınız. Gene de bilelim bir sorun varsa erkenden halledelim diye düşünüyor insan. Misal en son tüplerime baktırıp filmde çekilirsem içim rahat eder diye düşünüyorum. İyice de takabilirim bilmiyorumİkinizde sorun da olmayabilir bu çağın hastalığı sanırım sebepsiz olmayışı sanırım
Çok doğru Bnde çektirdim herşeyi yaptık olmayınca olmuyo inşallah gerek kalmadan gelir bebişinÇok haklısınız. Gene de bilelim bir sorun varsa erkenden halledelim diye düşünüyor insan. Misal en son tüplerime baktırıp filmde çekilirsem içim rahat eder diye düşünüyorum. İyice de takabilirim bilmiyorum
Sorma beni de aldı bir heyecan, 2 tane test var evde ama 1 gün gecikme olmadan yapmayacağım diye söz verdim kendime. İnşallah ikimiz de 9 gün sonra güzel haberler alırızBenimde son değerlendir tarihim 25 yumurtlama çatlamada. Bata 9 günüm var aynıymışızmeraktan çatlıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?