Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde son değerlendir tarihim 25 yumurtlama çatlamada. Bata 9 günüm var aynıymışız meraktan çatlıyorummmmm

Kaç aydır deniyorsunuz peki?? Bi dahaki ay olmazsa bende eşimi yollamak istiyorum 3 gün perhiz şart mı?

Ayy bu ne resmen bellii kaçarı yok hayırlı olsun hemen kann bence
Evet canım var galiba .iki saat geçti nerdeyse yapalı şuan baya baya koyu çizgi .kan için biraz beklerim galiba ya .ilkinden çok heyecanlanıp gitmiştim sonra takip ederken 3_4 kere kan verip durdum .teşekkür ederim ayrıca darısı göbüşünün dolmasını isteyen herkese

Ben bazen negatifi görünce oh çekiyorum... Ohh bu ay da değil neyse ki diyorum hatta bı yanım istiyor bi yanım daha değil diyor..

Boşuna hapşırma kendini
O bende ara ara olur.. Ufak doktorun bile önemsemeyeceği kasık yada karın fıtığınız varsa oluyor..
Uzun yürüyüşler ve aşırı kurudurup dans etmelerde de olur.

Gaza geldim bende yaptım ama tırt yarın erken gebelikten yapmaya başlıyorum 2 gün arayla bugün sabah mucizevi şekilde göğüs acım azaldı aynı geçen ay gibi
Zahrada yaptin mi test bi daha

Evet mutlaka gelmeden 3 gün perhiz yapsın dedi. Sperm kalitesinin net belirlenmesi için. 11 ay oldu bizim, sizin ?
Bizimde 4 ay oldu ama 6 Ayda falan düşünüyorum gitsin oda en azından bileyim. Ben kendimce yine hergün keciboynuzu falan yeriyorum ama bilmiyorum nasıl spermleri

Yalnız bu arada tek seferde tutturduysanız ayrıca tebrik ederim tam nokta atışı helal olsun amiin darısı isteyen herkese nasip olsun canım

Ben bazen negatifi görünce oh çekiyorum... Ohh bu ay da değil neyse ki diyorum hatta bı yanım istiyor bi yanım daha değil diyor..
Bence böyle düşünme hamile kalanların çoğu hiç beklemediğimiz anda oldu diyo ya hatta istemiyorduk falan sonra doğunca bebek iyi ki olmuş diyolar hep.. o annelik duygusu bambaşkaymış yani anne olmadan anlayamıcağimiz bişey..

İnşallah öyle olur, eşim de hayal kuruyor bazen kanguru alacak bebekle gezecekmiş onun benden hevesli olması kendimi iyice eksik hissettiriyor.

Selam canım benide ekler misin bat 9 temmuz yaş 25 10 aydır deniyoruz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Selam ben deneme süresini yanlış yazmışım zaman o kadar çabuk geçiyor ki 14 ay olacaktı Hali

İkinizde sorun da olmayabilir bu çağın hastalığı sanırım sebepsiz olmayışı sanırım
Çok haklısınız. Gene de bilelim bir sorun varsa erkenden halledelim diye düşünüyor insan. Misal en son tüplerime baktırıp filmde çekilirsem içim rahat eder diye düşünüyorum. İyice de takabilirim bilmiyorum

Çok doğru Bnde çektirdim herşeyi yaptık olmayınca olmuyo inşallah gerek kalmadan gelir bebişin

Benimde son değerlendir tarihim 25 yumurtlama çatlamada. Bata 9 günüm var aynıymışız meraktan çatlıyorummmmm
Sorma beni de aldı bir heyecan, 2 tane test var evde ama 1 gün gecikme olmadan yapmayacağım diye söz verdim kendime. İnşallah ikimiz de 9 gün sonra güzel haberler alırız

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben havalar ısındığından beri sallama kuşburnu ve hibiskus çayı demleyip soğutup içiyorum. Az evvel bir yakınım bitki çayları düşüğü tetikler, tutunmayı zorlaştırır dedi. Kuşburnu çayının bu tarz bir etkisini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…