Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız bu arada tek seferde tutturduysanız ayrıca tebrik ederim tam nokta atışı helal olsun amiin darısı isteyen herkese nasip olsun canım
Ay sorma valla tek atışta böyle bişey nasıl oldu anlamadım biraz kafamızda güzeldi saldık gitti . Ama tam hazır miyim onu da bilmiyirumicimi bir korku saldı . Nisan 2018 doğumlu bı kızım var . Hem ona hem ona yetebilir miyim diye kara kara düşünüyorum . Korkuyorum valla tam sevinemedim bile . Zaten bu yaz yapalım çocuk diyoduk da böyle pat diye olunca bı garip oldum

Çok güzel düşünmüşsünüz insan bilerek ilerlemesi herzaman iyidir özellikle tüplerinizi daha sonra eşinizi.hiçbir şeyiniz olmasa bile hala var mı göremediler diye düşünme kısmına geçer biraz öyle delirme oluyor :)))
Ben biliyorum rahat mıyım değilim eşimde birşey yok bende de aynı şekilde bir kere tutturdum düşükle sonuçlandı birde kimyasal onu saymıyorum hiç işime gelmiyor saymak sonuçta elim avcum boş tam 3.5 sene oldu 9 doktor buldum değiştim hala birşey mi var diyerek pess ettim yani olana kadar peşini bırakmıyorum da doktora da çok gitmiyorum artık hepsi aynı şeyi diyor sebebsiz infertilitesin kadınların %10 nda olan birşeymiş aşılama yaparız olmazsa tüp bebek deneriz dedi nasıl bu gruba girmeyi başardım soruyorum kendime gereksiz cvplar çıkıyor Takdir ilahi Allah ol demezse birşey olmuyor bana bu kısmından başkası kalmadı düşünecek en sonda kabullendim.
Güzel sonuçlarınızı bekliyorum gönlünüzce olsun dilerim. Asla yinede pes etmeyin 11 ay çok süreç sayılmaz zaman hızlı geçiyor sadce ona çok inanıyorum geçen süreç de bizim gibi elleri boş arkadaşlara Rabbim nasip etsin

@Kukuletalim canım yaptım ovulasyoon böylee
Ya genellikle t çok koyu çıkıyormuş ama senin değerin düşük diye belirgin çıkmamış t çizgisi.
Bana da umut oldu, gebelik testi yapmadım ama 3 gün önce ovulasyon yapmıştım. Birazcık buna benzerdi, umudum kırılmıştı sanki.

ben yapmaya devam etcem kopkoyu olduğunda bir daha kan vericem öyle karar aldım

İşine karışmak gibi olmasın ama bence çok iyi zamanlama hatta daha bile önce olabilirdi bana kalsa artık herkes max1,5-2 yaş bırakıyor birlikte büyütüyor ohh miss bence testler kesinleşince senden de korkular gider tatlı bi heyecan alır yerini

Tersinden de baktım duzunden de baktım bir umut yalancı çizgi bile göremedim

Eklentiler

• IMG20210630201027.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
kuşburnu ve hibiskus zararı olmacağını sanmıyorum, hormonlar etki eden bitkiler tehlikeli olabiliyo adaçayı gibi. hamilelikten bağımsız olarak bi doktora sormuştum ama yeşil çay ve papatya çayı dışında hiç bi çayı düzenli ya da fazka içmeyi önermem demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…