Benim de bat yaaarin , tebrik ederim ChivaaasYarın bat
Ay sorma valla tek atışta böyle bişey nasıl oldu anlamadımYalnız bu arada tek seferde tutturduysanız ayrıca tebrik ederim tam nokta atışı helal olsunamiin darısı isteyen herkese nasip olsun canım
Çok haklısınız. Gene de bilelim bir sorun varsa erkenden halledelim diye düşünüyor insan. Misal en son tüplerime baktırıp filmde çekilirsem içim rahat eder diye düşünüyorum. İyice de takabilirim bilmiyorum
Sağol canım darısı başınaBenim de bat yaaarin , tebrik ederim Chivaaas
Insallah bende de bir kac belirti var pazar gunu yerlesme kanamasi gibi birsey oldu, igne batar gbi sizlamalarim var ve goguslerimde ve vucudumda damarlarim cok belirginlesti :)) test yapmamak icin direniyorum resmen ne zormusssSağol canım darısı başına
Temmuz grubu bu zaten canım
Kuzum benim kini 27 Temmuz olarak değiştir istersenTemmuz grubu bu zaten can
Kızlar bende tık yok adet gelmedi. Vücudumdan da ateş fışkırıyor hala. Sabah gene test yapcam sanırım
Ya genellikle t çok koyu çıkıyormuş ama senin değerin düşük diye belirgin çıkmamış t çizgisi.@Kukuletalim canım yaptım ovulasyoon böylee
ben yapmaya devam etcem kopkoyu olduğunda bir daha kan vericem öyle karar aldımYa genellikle t çok koyu çıkıyormuş ama senin değerin düşük diye belirgin çıkmamış t çizgisi.
Bana da umut oldu, gebelik testi yapmadım ama 3 gün önce ovulasyon yapmıştım. Birazcık buna benzerdi, umudum kırılmıştı sanki.
Ben daha dün yumurtladım cnm bugün değerlendircz benim ki erken gelirse sonra da beklerim artık ki 14 gün geçsin sen ne durumdasınKuzularım, canım Mayıs tayfam nasılsınız? Süreciniz ne durumda?Selizay MaviliGizem Yusra-61 H HTCNM Y Yoncamirr M mavili_yeshll Margee
Kuzularım, canım Mayıs tayfam nasılsınız? Süreciniz ne durumda?Selizay MaviliGizem Yusra-61 H HTCNM Y Yoncamirr M mavili_yeshll Margee
İşine karışmak gibi olmasın ama bence çok iyi zamanlama hatta daha bile önce olabilirdi bana kalsaAy sorma valla tek atışta böyle bişey nasıl oldu anlamadımbiraz kafamızda güzeldi saldık gitti . Ama tam hazır miyim onu da bilmiyirumicimi bir korku saldı . Nisan 2018 doğumlu bı kızım var . Hem ona hem ona yetebilir miyim diye kara kara düşünüyorum . Korkuyorum valla tam sevinemedim bile . Zaten bu yaz yapalım çocuk diyoduk da böyle pat diye olunca bı garip oldum
kuzu varlığımdan tiksiniyorum şu an bırak bişey yemek istemeyi aksdjaDeğer minnak diye sanırım koyu çıkmamış. Erken gebelik değil ovu yapsaydın bak yok dicektin
İlk ne aşerdin söyle bakiimm
kuşburnu ve hibiskus zararı olmacağını sanmıyorum, hormonlar etki eden bitkiler tehlikeli olabiliyo adaçayı gibi. hamilelikten bağımsız olarak bi doktora sormuştum ama yeşil çay ve papatya çayı dışında hiç bi çayı düzenli ya da fazka içmeyi önermem demiştiKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben havalar ısındığından beri sallama kuşburnu ve hibiskus çayı demleyip soğutup içiyorum. Az evvel bir yakınım bitki çayları düşüğü tetikler, tutunmayı zorlaştırır dedi. Kuşburnu çayının bu tarz bir etkisini biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?