bugün mide hizam sırtımda ağrıyorrr ve kasık ağrım çoook ve akıntım çok değişik su gibi ıslaklık ortası beyaz adeta tablo lkadjadjkashkjahdka ben paso burdayım aşko kusturucam sizi ve hepinizden hamile haberi almadan bırakmıcam ajkdhaks son kişi kalana kadar devamkeeee
oha görüyorummm e orda duruyo çizgi işteeeeeeeeeeGörebiliyor musunuz
Yaaaa ben goremiyoruuuummmmmoha görüyorummm e orda duruyo çizgi işteeeeeeeeee
Mouse un durduğu yerde işteeeYaaaa ben goremiyoruuuummmmm
hgdjkgfh peki ağrı nasıl bir ağrı aklında hamilelik olmasa regl ağrısı mı derdin daha mı farklıbugün mide hizam sırtımda ağrıyorrr ve kasık ağrım çoook ve akıntım çok değişik su gibi ıslaklık ortası beyaz adeta tablo lkadjadjkashkjahdka ben paso burdayım aşko kusturucam sizi ve hepinizden hamile haberi almadan bırakmıcam ajkdhaks son kişi kalana kadar devamkeeee
İnşallah gözlük derecem bir numara daha büyümüştür de ondan göremiyorum durMouse un durduğu yerde işteee
şu an pedimle bekliyo olurdum her suda da şükür geldi derdim öyle ağrılar sadece arada böyle bir batma kasılma oluyor o reglde olmuyor ama o da arada geliyo gidiyohgdjkgfh peki ağrı nasıl bir ağrı aklında hamilelik olmasa regl ağrısı mı derdin daha mı farklı
kız valla kendimde gördüğüm çizgiyi görüyorum ıkına ıkına görmüştüm ya ilk akşam yüzde 90 görememişti ondan daha iyi durumda akjgdjahsgdha yarına daha da iyi olur buu. kuruma çizgisi değilse hemen çektin dimiiiİnşallah gözlük derecem bir numara daha büyümüştür de ondan göremiyorum dur
kız valla kendimde gördüğüm çizgiyi görüyorum ıkına ıkına görmüştüm ya ilk akşam yüzde 90 görememişti ondan daha iyi durumda akjgdjahsgdha yarına daha da iyi olur buu. kuruma çizgisi değilse hemen çektin dimiii
aşkım ben bir çizgi görüyorum ipincee ama kuruma mı bebik mi onu inan anlamıyorum hiç5-6 dakika olmuştur bekledim
Sabah yapacağım inşallah galiba aminaşkım ben bir çizgi görüyorum ipincee ama kuruma mı bebik mi onu inan anlamıyorum hiçyeni keşfettim bu çizgi işinii ama var çizgi türünü bilememmm yarın yine yap at gündüzdenn
Tüh
Önce reglm geciktiSeviliyorsun annecik buraya kadar geldin yakındır tekrar olması
kesinlikle predictor aksın sabahh
İnşallah canım içimi rahatlattin birazİşine karışmak gibi olmasın ama bence çok iyi zamanlama hatta daha bile önce olabilirdi bana kalsaartık herkes max1,5-2 yaş bırakıyor birlikte büyütüyor ohh miss bence testler kesinleşince senden de korkular gider tatlı bi heyecan alır yerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?