Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z zahrada semptomun oldukça güncelle bizi
bugün mide hizam sırtımda ağrıyorrr ve kasık ağrım çoook ve akıntım çok değişik su gibi ıslaklık ortası beyaz adeta tablo lkadjadjkashkjahdka ben paso burdayım aşko kusturucam sizi ve hepinizden hamile haberi almadan bırakmıcam ajkdhaks son kişi kalana kadar devamkeeee

hgdjkgfh peki ağrı nasıl bir ağrı aklında hamilelik olmasa regl ağrısı mı derdin daha mı farklı

hgdjkgfh peki ağrı nasıl bir ağrı aklında hamilelik olmasa regl ağrısı mı derdin daha mı farklı
şu an pedimle bekliyo olurdum her suda da şükür geldi derdim öyle ağrılar sadece arada böyle bir batma kasılma oluyor o reglde olmuyor ama o da arada geliyo gidiyo

İnşallah gözlük derecem bir numara daha büyümüştür de ondan göremiyorum dur
kız valla kendimde gördüğüm çizgiyi görüyorum ıkına ıkına görmüştüm ya ilk akşam yüzde 90 görememişti ondan daha iyi durumda akjgdjahsgdha yarına daha da iyi olur buu. kuruma çizgisi değilse hemen çektin dimiii

5-6 dakika olmuştur bekledim

5-6 dakika olmuştur bekledim
aşkım ben bir çizgi görüyorum ipincee ama kuruma mı bebik mi onu inan anlamıyorum hiç yeni keşfettim bu çizgi işinii ama var çizgi türünü bilememmm yarın yine yap at gündüzdenn

aşkım ben bir çizgi görüyorum ipincee ama kuruma mı bebik mi onu inan anlamıyorum hiç yeni keşfettim bu çizgi işinii ama var çizgi türünü bilememmm yarın yine yap at gündüzdenn
Sabah yapacağım inşallah galiba amin inşallah o ipince vardır

İnşallah canım içimi rahatlattin biraz evet gerçekten bende iki yaş arası olsun istiyorum sonra o istek geçti . Yarın ilk idrarla görmeden inanamicam galiba . Ay kimseyede söyleyemedim daha içim çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…