Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tersinden de baktım duzunden de baktım bir umut yalancı çizgi bile göremedim
Canım ben görüyorum sanki ya yakınlaştırıp baksana sende bak işaret koydum o hizaya bak erken gebelik testi yokmu onda kesin çıkar varsa

Eklentiler

• IMG_20210630_203951.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah canım içimi rahatlattin biraz evet gerçekten bende iki yaş arası olsun istiyorum sonra o istek geçti . Yarın ilk idrarla görmeden inanamicam galiba . Ay kimseyede söyleyemedim daha içim çok tuhaf
biz sabah eşimle anlaştık kese görünce söyleriz herkese diye tamam aşko dedim iş yerine gittim baktım iş kitleyecekler lak diye dedim ajskdhakjsdhsahdak sonra en yakın arkadaşlarıma dedim siz zaten 1 numara ilk duyan ailelere heralde keseden sonra söylicez bi de eşimin arkadaşlarına öldürecek beni hiç paylaşma isteği omuyor mu diyorum neden olsun ki diyo kime ne diyo tövbestt

İnşallah canım içimi rahatlattin biraz evet gerçekten bende iki yaş arası olsun istiyorum sonra o istek geçti . Yarın ilk idrarla görmeden inanamicam galiba . Ay kimseyede söyleyemedim daha içim çok tuhaf
Canım relax ol akışına bırak 1 tane büyütmüşsün hem tecrübelisin Benim de kardeşimle aramda 4 yaş var mükemmel anlaşıyoruz o kadar diyim sana daha da rahatla

Hamile olan arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder insAllah canlar ve isteyen herkese nasip eder o duyguyu insAllah

yarın güzel haberler verin sabah erkenden bekliyorum taze testleriiiii

Son düzenleme:
Canım relax ol akışına bırak 1 tane büyütmüşsün hem tecrübelisin Benim de kardeşimle aramda 4 yaş var mükemmel anlaşıyoruz o kadar diyim sana daha da rahatla
Sağol canım ya benim de ablamla ve kardedimle öyle yaş aramız .dediğin gbi alisirim yaparım herhalde

Ayyyyy hayırlı olsun çok sevindim sen ne zamandır istiyordun?
kuzum 2. denememizdi geçen ay yumurtlamayı kaçırmışım 25 günde adet oldum takvime göre takılıyodum. benim döngü çok değişik 49a bile çıktığı oluyor. sonra haziran grubunda ovulayon testi diye bişey öğrenip bu ay onla denediim oldu ama pozisyonları ters denedim bir de avokado yedim bir de folikasit kullanıyodum

kızlar bi de bence ben kuduruk gibi erken öğrendiğimden aranızda test yapmamış kan vermemiş olan bat tarihleri gelmiş olan 4-5 gün kalmış olan tontilerle aynı belirtileri fln yaşıyor olabiliriz istediğiniz gibi soru sorun yaptığım çişe kadar belirti arayan sapık biri için bunlar zevk söylememe gerek yok heralde

Canım ben görüyorum sanki ya yakınlaştırıp baksana sende bak işaret koydum o hizaya bak erken gebelik testi yokmu onda kesin çıkar varsa
Evet var erken gebelik sabah yapaykm diyorum ama pek bir gebe hissiyati da yok uzerimde regl hissiyatı da yok öyle dumduzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…