- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Canım ben görüyorum sanki ya yakınlaştırıp baksana sende bak işaret koydum o hizaya bak erken gebelik testi yokmu onda kesin çıkar varsaTersinden de baktım duzunden de baktım bir umut yalancı çizgi bile göremedim
biz sabah eşimle anlaştık kese görünce söyleriz herkese diye tamam aşko dedim iş yerine gittim baktım iş kitleyecekler lak diye dedim ajskdhakjsdhsahdak sonra en yakın arkadaşlarıma dedim siz zaten 1 numara ilk duyanİnşallah canım içimi rahatlattin birazevet gerçekten bende iki yaş arası olsun istiyorum sonra o istek geçti . Yarın ilk idrarla görmeden inanamicam galiba . Ay kimseyede söyleyemedim daha içim çok tuhaf
Senin ilk çocuğun kaç yaşındaydı ara verince de mi unutuyor vücut hamileliği acabaÖnce reglm gecikti
Şimdi kimyasalresmen yavaş yavaş hamile kalıyor vücudum
Ben regl oldum ikinci günüm canım sende durumlar neKuzularım, canım Mayıs tayfam nasılsınız? Süreciniz ne durumda?Selizay @Gizemsu07 Yusra-61 @HTCNM @Yoncamirr @yeshll @Adelnaz
sizde regl ne kadar sürüyor ya hemen bitsin de temmuzda kudurmaca olsun <3 <3 benim o bile 8 gündü her şeyim uzunBen regl oldum ikinci günüm canım sende durumlar ne
Canım relax ol akışına bırak 1 tane büyütmüşsün hem tecrübelisinİnşallah canım içimi rahatlattin birazevet gerçekten bende iki yaş arası olsun istiyorum sonra o istek geçti . Yarın ilk idrarla görmeden inanamicam galiba . Ay kimseyede söyleyemedim daha içim çok tuhaf
Önce reglm gecikti
Şimdi kimyasalresmen yavaş yavaş hamile kalıyor vücudum
Niye böyle olduk biz yaaBende kan vermesem böyle derdim kuzumbenimde ateş 37 tek değilim tek değilsııınn
Niye böyle olduk biz yaahalbu ki dün karnım ağrıyınca bugün olurum sanmıştm ama ağrı mağrı kalmadı geçti
Benim 25, 26 gün sürer, bat temmuz 28. Yine yetiştim temmuza hadi bakalımsizde regl ne kadar sürüyor ya hemen bitsin de temmuzda kudurmaca olsun <3 <3 benim o bile 8 gündü her şeyim uzun
kuzum kan bile verdim 14 çıktıı 2 günlük falan heraldeZahrada yaptin mi test bi daha
Sağol canım ya benim de ablamla ve kardedimle öyle yaş aramız .dediğin gbi alisirim yaparım herhaldeCanım relax ol akışına bırak 1 tane büyütmüşsün hem tecrübelisinBenim de kardeşimle aramda 4 yaş var mükemmel anlaşıyoruz o kadar diyim sana daha da rahatla
Ayyyyy hayırlı olsun çok sevindimkuzum kan bile verdim 14 çıktıı 2 günlük falan heralde
kuzum 2. denememizdi geçen ay yumurtlamayı kaçırmışım 25 günde adet oldum takvime göre takılıyodum. benim döngü çok değişik 49a bile çıktığı oluyor. sonra haziran grubunda ovulayon testi diye bişey öğrenip bu ay onla denediim oldu ama pozisyonları ters denedim bir de avokado yedim bir de folikasit kullanıyodumAyyyyy hayırlı olsun çok sevindimsen ne zamandır istiyordun?
Sabah yapcam da predictor var ama bir hevesim kaçtı
Evet var erken gebelik sabah yapaykm diyorum ama pek bir gebe hissiyati da yok uzerimde regl hissiyatı da yok öyle dumduzumCanım ben görüyorum sanki ya yakınlaştırıp baksana sende bak işaret koydum o hizaya bak erken gebelik testi yokmu onda kesin çıkar varsa
regl hissiyatı olsa sende daha ümitlenirdimEvet var erken gebelik sabah yapaykm diyorum ama pek bir gebe hissiyati da yok uzerimde regl hissiyatı da yok öyle dumduzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?