Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ya senle 2 dk konussam kendimi gene hamile ilan ederim burda bak

Zaten dün sabah gider ayak yaptıgım erken gebelik testine tam bekleyemeden cıkmıştık yola bi baktım şimdi bildigin pembe çizgi var. Pembe kuruma çizgisi olur mu kii kızlar Z zahrada
olmazzz anam olmazzzz pembe olmuyoo allahım sana gelcem sabah hemen düzgün test yapıp atıyosun benimkinin beklemiş halini atıcam bekle içeri gidiyorum

Z zahrada canım sana bir şey sormak istiyorum. Benim dünden beri göğüslerim inanılmaz sertleşti dokununca ağrıyor bir de kasıklarımda da ani batma şeklinde acı oluyor. Ama belimde çok derin 2 fıtığım var acaba o mu yapıyor o ağrıyı. Kasıyorum kendimi çünkü, dik durabilmek için. Bata 9 gün var. Senin 9,10 gün önce böyle belirtilerin olmuş muydu? Kusura bakmayın sizi de daralıyorum ama 8 aydır çıkmaz sokakta gibi hissediyorum

kız aşkolsun ne demek aynenn benim göğüs hassasiyetim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı bugün yumurtlamanın 12. günüydüü bel ağrım da son hafta çok olduu ben hep regl olcam sandım yani öyle ağrılar hala da devam ediyor. dün dizime kadar uzanıyordu bugün bacak yanı kasık takılıyor

Bak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
Ayyy resmen varr Z zahrada Görüyiiiriimm ben de bugün aynı testten yaptım zerre kadar çizgi yok bak umutlanabilirsin ordan sabahkinin aynısı o yüzden çekip atmadım amaa atarım istersen

bende 37 derece ateş var, beyaz akıntı var, arada hafif bi ağrı girip geçiyo, bel ağrısı var, arada hafif hafif baş ağrısı sinyal veriyo iki gündür.. ama sorun şu ki ateş, akıntı, kasık ağrısı geçen ay da vardı. bel fıtığım olduğu için belim genelde ağrıyo zaten.. baş ağrısı da sıcaktan olabilir.. elde bişey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…