Peki ya akıntı hocam? Bu size biraz ümit verir miregl hissiyatı olsa sende daha ümitlenirdim
ooo vermez mi beyazlıysa hele of of offPeki ya akıntı hocam? Bu size biraz ümit verir mi
Beyazlıooo vermez mi beyazlıysa hele of of off
Ben bı czigi görüyorum canımGörebiliyor musunuz
Heyecan yapıyorum inceden incedenBen bı czigi görüyorum canım
Aşko yakızlar bi de bence ben kuduruk gibi erken öğrendiğimden aranızda test yapmamış kan vermemiş olan bat tarihleri gelmiş olan 4-5 gün kalmış olan tontilerle aynı belirtileri fln yaşıyor olabiliriz istediğiniz gibi soru sorun yaptığım çişe kadar belirti arayan sapık biri için bunlar zevk söylememe gerek yok heralde
ne zaman kan vermek istersin senn gelen giden yok dimi henüüzAşko yasenle 2 dk konussam kendimi gene hamile ilan ederim burda bak
olmazzz anam olmazzzz pembe olmuyoo allahım sana gelcem sabah hemen düzgün test yapıp atıyosun benimkinin beklemiş halini atıcam bekle içeri gidiyorum
Sabah erken gebelik yap bı benceHeyecan yapıyorum inceden inceden
ay maşallah yaaaa
Bak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.Bak böyle şuann
kız aşkolsun ne demek aynenn benim göğüs hassasiyetim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı bugün yumurtlamanın 12. günüydüü bel ağrım da son hafta çok olduu ben hep regl olcam sandım yani öyle ağrılar hala da devam ediyor. dün dizime kadar uzanıyordu bugün bacak yanı kasık takılıyorZ zahrada canım sana bir şey sormak istiyorum. Benim dünden beri göğüslerim inanılmaz sertleşti dokununca ağrıyor bir de kasıklarımda da ani batma şeklinde acı oluyor. Ama belimde çok derin 2 fıtığım var acaba o mu yapıyor o ağrıyı. Kasıyorum kendimi çünkü, dik durabilmek için. Bata 9 gün var. Senin 9,10 gün önce böyle belirtilerin olmuş muydu? Kusura bakmayın sizi de daralıyorum ama 8 aydır çıkmaz sokakta gibi hissediyorum
Ayyy resmen varrBak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?