baya belirgin ya kuruma çizgisi daha silik olmaz mııBak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
aynen aynen hepsine bir bahane bul sabah pozitif görelim de ağla şoktan aminbende 37 derece ateş var, beyaz akıntı var, arada hafif bi ağrı girip geçiyo, bel ağrısı var, arada hafif hafif baş ağrısı sinyal veriyo iki gündür.. ama sorun şu ki ateş, akıntı, kasık ağrısı geçen ay da vardı. bel fıtığım olduğu için belim genelde ağrıyo zaten.. baş ağrısı da sıcaktan olabilir.. elde bişey kalmadı
of keşkeeaynen aynen hepsine bir bahane bul sabah pozitif görelim de ağla şoktan amin
Bunu ne zaman yaptınn kuzum. Ben benımkknı dün sabah 5.30 da yapmlştım
Benim bugün yumurtlamanın 14.günü ve bat günüm. Hiçbir belirti yok, test falan da yapmadım, bu ay kararlıyım yapmıcam birkaç gün geçene kadar yani inşallahBen daha dün yumurtladım cnm bugün değerlendircz benim ki erken gelirse sonra da beklerim artık ki 14 gün geçsin sen ne durumdasın
Bu sabah yaptım bende kuzum sabah attım bembeyazdıBunu ne zaman yaptınn kuzum. Ben benımkknı dün sabah 5.30 da yapmlştım
Ayni olay basima geldi 8gun once kadar sanirim testimizde ayni prodoctor adi yanlis degilsem. Adet oldum ama malesef sonradan cikan cizgiye guvenmeyin derimBak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
Hayirli olsun cnmBat yarın canım .1.5 saat tuvaletimi tuttuttan sonra yaptım .yarın sabah baya koyu çıkar herhalde. Korunmasız ilişki 17 sinde oldu .
Yumurtlamanın 14.günü bugün, yani bat tarihim ama test yapmayı düşünmüyorumBen regl oldum ikinci günüm canım sende durumlar ne
Nasip kısmet kuzumBende negatif yedim adet bekliyorm.
Yeni aya yolculuk yapacağımaylara doymadım ben
Kız bunlar ne filtreledim
sanırııım mııı 6 da kalkıyosun atıyosun kajdsakd bekle bi 5 6 dk başında sallama hemenn düzgün batır ajhdgasBen gene gaza geldim sayenizde
allaaah ben gaza geldimm yarın test yapcam gene sanırım ahsjsjsj
Ama ben sanki senınkınde de cizgi gördüm hayaletBu sabah yaptım bende kuzum sabah attım bembeyazdı
Derken şimdi adet oluyomuşm bidesanırııım mııı 6 da kalkıyosun atıyosun kajdsakd bekle bi 5 6 dk başında sallama hemenn düzgün batır ajhdgas
Bnce de yapma canım en güzeli görüp üzülmek çok daha beterBenim bugün yumurtlamanın 14.günü ve bat günüm. Hiçbir belirti yok, test falan da yapmadım, bu ay kararlıyım yapmıcam birkaç gün geçene kadar yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?