- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Ay ya kör oldum ya da ben burda çizgi görüyorum
kanki biz bu gazlama ekibiyle 3 ayda doğum garantili firma açsak alır götürürüz dkjasŞimdi gaza gelip dün sabah yaptıgım kaset testi de ağzımla açtım ahahahha ve filtreledim buyrunuz
Bi akrabam beni rüyasında görmüş hamileymişimBnce de yapma canım en güzeli görüp üzülmek çok daha beter
vaar anacım varrrrrrrrrAy ya kör oldum ya da ben burda çizgi görüyorum
Kanki sanki uzaktan bişeyler gözüküyo gibi dimikanki biz bu gazlama ekibiyle 3 ayda doğum garantili firma açsak alır götürürüz dkjas
Gerçekten mi gaza geliş yükleniyorrrrrrrAy ya kör oldum ya da ben burda çizgi görüyorum
Kızz attıgım kaset teste de bak bi heleGerçekten mi gaza geliş yükleniyorrrrrrrallaahhhh yarın bi test yapayım
bilgisayarı ters çevirdim baktım yine görünüyo yine görünüyo jasdghkjashdjkaKanki sanki uzaktan bişeyler gözüküyo gibi dimiYada ben kör oldum bakarken
Asksjsjsj sen beni öldürcen yemin ederimbilgisayarı ters çevirdim baktım yine görünüyo yine görünüyo jasdghkjashdjka
Senin ikinci foto da silik çizgi var canım herkesi gördün kendininkini göremedin terzi hesabı
Niye ya yap gitsin varsa çıkar. Boşuna heyecanYumurtlamanın 14.günü bugün, yani bat tarihim ama test yapmayı düşünmüyorum
Canım bu kuruma çizgisi falan değil baya var baksana çok sevindim senin adınaBak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
Kız beni gaza getirdi bu iki deli gece geceCanım bu kuruma çizgisi falan değil baya var baksana çok sevindim senin adına
Yani var bnce Bnm kiz kardeşimin de böyle biseydi testi. Kan verdi 5.95 falan çıkmıştı . Erken gebelik testiydi onundaGerçekten mi gaza geliş yükleniyorrrrrrrallaahhhh yarın bi test yapayım
Ayyy hadi inşallah canım bn de rüyamda hep test yapıyorum pozitif oluyo ama geçen rüyamda test yapıyorum negatif rüyalarımı bile değiştirdim artıkBi akrabam beni rüyasında görmüş hamileymişimkeşke bende çok istiyorum diyemedim. Nasip dedim sadece. İnşallah Rabbim bu ay nasip eder
3yıldır bebek istiyorsun ya doktorlar tüp bebek önermiyor mu onu merak ettim canım..Tam olarak anlayamadım neyi sorduğunu?
Bencede çizgi var
Predictor varsa elinde ondan yap daha net çıkarKız beni gaza getirdi bu iki deli gece geceadette olmadım ya zaten gaza gelmeye hazırım yarın gene patlatıyım bi test
Bu da var canımmm. Ama dün benim testim de sonradan böyle olmuştu o yüzden boşa unutlanmanı da istememBak bu dün sabah 5.30 da yapıp ilk basta cizgi göremeyince bi kenara atıp apar topar yola cıktıgım test bugün eve gelince baktm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?