Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın çok teşekkürler sözüm olsun ben de bebiş haberi alırsam gün gün buraya yazacağım. Çünkü pek çok kişi devam sürecini paylaşamıyor. Oysa başlangıç ve sonraki süreç kol kola ilerliyor. Hadi inşallah diyeyim. Bu ay umutlu değildim aslında ancak yeniden bir umut kapladı içimi

ayy o umut hiç sönmesin lütfenn temmuz güzel geçecek şimdi olmasa bile regl biter bitmezzz tekrar yeşerecek hep beraber güzel şeyler görcezzzzz inanıyorum yaa oturupp ağlıcam şimdi seçim konuşması yapıyo gibi oldum jakhsdka

Çok haklısınız zamanı gelmemiş demek ki. İnşallah sizinde bu ay olur. Aşılama yaptırdınız mı acaba ? Belki aşılama vesile olur

Senin ikinci foto da silik çizgi var canım herkesi gördün kendininkini göremedin terzi hesabı
Yani var bnce Bnm kiz kardeşimin de böyle biseydi testi. Kan verdi 5.95 falan çıkmıştı . Erken gebelik testiydi onunda
Bencede çizgi var

Kızlarrrr acayip gaza geldim bi daha test yapma konusunda 2 gün sonra yapcaktım ama yarın alıyım bi kaset varsa ince mince bi şey çıkar heralde

Gece gece gaza gelip bir sürü sıvı almama ragmen bitane daha yaptım. Cıplak gözle görüyorum ama kameraya yansıdı mı emin degilim

Eklentiler

• 268EC19B-3452-4104-8FD4-32DD7740E5E3.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 6D1A3962-11CF-4EF2-B7EA-40160BA730B3.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 29046D52-5158-413A-BED7-02A744BDAC7D.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 71
KIZLAR HERKESI EKLEDIM DÜZENLEDİM EKSIK VARSA BENI ETIKETLEYEREK BILGILNEDIRINIZ

KIZLAR HERKESI EKLEDIM VE DUZENLEDIM EKSIK VARSA ETİKETLEYİP HABER VERIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…