Ipticim kimyasal yazayım mı sana=/Önce reglm gecikti
Şimdi kimyasalresmen yavaş yavaş hamile kalıyor vücudum
Canımsın çok teşekkürlerkız aşkolsun ne demek aynenn benim göğüs hassasiyetim yumurtlamadan 3-4 gün sonra başladı bugün yumurtlamanın 12. günüydüü bel ağrım da son hafta çok olduu ben hep regl olcam sandım yani öyle ağrılar hala da devam ediyor. dün dizime kadar uzanıyordu bugün bacak yanı kasık takılıyor
ayy o umut hiç sönmesin lütfenn temmuz güzel geçecek şimdi olmasa bile regl biter bitmezzz tekrar yeşerecek hep beraber güzel şeyler görcezzzzz inanıyorum yaa oturupp ağlıcam şimdi seçim konuşması yapıyo gibi oldum jakhsdkaCanımsın çok teşekkürlersözüm olsun ben de bebiş haberi alırsam gün gün buraya yazacağım. Çünkü pek çok kişi devam sürecini paylaşamıyor. Oysa başlangıç ve sonraki süreç kol kola ilerliyor. Hadi inşallah diyeyim. Bu ay umutlu değildim aslında ancak yeniden bir umut kapladı içimi
Çok haklısınız zamanı gelmemiş demek ki. İnşallah sizinde bu ay olur. Aşılama yaptırdınız mı acaba ? Belki aşılama vesile olurÇok güzel düşünmüşsünüz insan bilerek ilerlemesi herzaman iyidir özellikle tüplerinizi daha sonra eşinizi.hiçbir şeyiniz olmasa bile hala var mı göremediler diye düşünme kısmına geçer biraz öyle delirme oluyor :)))
Ben biliyorum rahat mıyım değilim eşimde birşey yok bende de aynı şekilde bir kere tutturdum düşükle sonuçlandı birde kimyasal onu saymıyorum hiç işime gelmiyor saymak sonuçta elim avcum boş tam 3.5 sene oldu 9 doktor buldum değiştim hala birşey mi var diyerek pess ettimyani olana kadar peşini bırakmıyorum da doktora da çok gitmiyorum artık hepsi aynı şeyi diyor sebebsiz infertilitesin kadınların %10 nda olan birşeymiş aşılama yaparız olmazsa tüp bebek deneriz dedi nasıl bu gruba girmeyi başardım soruyorum kendime gereksiz cvplar çıkıyor Takdir ilahi Allah ol demezse birşey olmuyor bana bu kısmından başkası kalmadı düşünecek en sonda kabullendim.
Güzel sonuçlarınızı bekliyorum gönlünüzce olsun dilerim. Asla yinede pes etmeyin 11 ay çok süreç sayılmaz zaman hızlı geçiyor sadce ona çok inanıyorum geçen süreç de bizim gibi elleri boş arkadaşlara Rabbim nasip etsin
Senin ikinci foto da silik çizgi var canım herkesi gördün kendininkini göremedin terzi hesabı
Yani var bnce Bnm kiz kardeşimin de böyle biseydi testi. Kan verdi 5.95 falan çıkmıştı . Erken gebelik testiydi onunda
Bencede çizgi var
snein şuan moralin bozuk regl olma bir test patlat bak neler neler görüyoruz falına bile bakarızzzz kıızAnam sizde nasıl bir göz var ya beynim yandı ben körüm zaar göremiyorum
Canim yaş deneme süresi yazar misinKuzum benim kini 27 Temmuz olarak değiştir istersen
Burda fena belli oluyo kuruma çizgisi mi acaba ya korkuyorum ümitlenmeyeBencede çizgi var
Ben 3. De gördüm kuzuuumGece gece gaza gelip bir sürü sıvı almama ragmen bitane daha yaptım. Cıplak gözle görüyorum ama kameraya yansıdı mı emin degilim
Cıplak gözle ben görüyorum ama kamera gözüm kadar iyi değil kiBen 3. De gördüm kuzuuum
EvetKIZLAR çatlama günü ağrınız oldu mu adet ağrısı gibi bi sancı ????
Bu normal dimi kist falan mı sancı yapıyor diye tereddüt ettim
Bence genelde oluyor ya yazıyorlar foruma:)Bu normal dimi kist falan mı sancı yapıyor diye tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?