- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Valla delirmemişimdir umarım çünkü bende gördüm inan kiCıplak gözle ben görüyorum ama kamera gözüm kadar iyi değil ki
Kız Allah seni çektiğim kartta yazana bakTek Kart Tarot Falı her gün burda kart çekmiştim hamile miyim diye aklınızda bulunsun oyalanmak isterseniz
TemamSabah erken gebelik yap bı bence
ay allahım sana geliyoruuum anlama bakkKız Allah seni çektiğim kartta yazana bakakşam akşam ümit dolduruyorsun bizlere
arya inatla test yapmıyor yumurtlaması 16-20 arası mı neydi batı ötelendi diye düşünüyoor ondannA R Y A , zeynepciginiz , C Cansinn10 , K kizkizakiz , ladymiracle , E Elosaa kızlar durumlar nedir? Bilgi vermeyenler listeden silinecektir kusura bakmayın bazıları cevrimici olup yazmıyor cunku
Onu biliyorum yine sorayim dedimarya inatla test yapmıyor yumurtlaması 16-20 arası mı neydi batı ötelendi diye düşünüyoor ondann
Gördüm gördümmmCıplak gözle ben görüyorum ama kamera gözüm kadar iyi değil ki
Kiz valla depresyondayım isyankar oldum çıktımay sussun bu bi de ruh hali de etkiliyor çekerken bugün depresyondasın ondann böylek ötü çıktı az düzelince yine çek
Bak hali temmuzda gebe olcak mı dedim yoğunlaştım ne çıktı profesöre muayene olman lazım belkide sjdkslslKiz valla depresyondayım isyankar oldum çıktım
Harikasın canım..KIZLAR HERKESI EKLEDIM VE DUZENLEDIM EKSIK VARSA ETİKETLEYİP HABER VERIN
neden test yapmıyorsun bak 2 gündür kduuruyoruuuzzzKızlar durum güncellemesi yapıyorum adet olmam lazımdı 28inde olmadım ( sürekli bir iki gün oynuyor bu yüzden önemsemedim) dün adet sancısı çektim 29’unda , bugün yani 30’u ağrım yok , memelerim acıyor sadece. Normalde ağrım başladımı adet olana kadar sürerdi diye hatırlıyorum, şimdi kesildi sizce normal miii .. olacak mıyım olmucak mıyım tahmininiz var mu
Prof olmasa da ağustosta gudicem şimdi tatil falan girer araya bozmayalım tedaviyi=) sag canims beni de dusunurmusBak hali temmuzda gebe olcak mı dedim yoğunlaştım ne çıktı profesöre muayene olman lazım belkide sjdkslsl
Testleri eşim aldı eksildimi farkediyor Takip edip emin olup yapmak istiyorum sonra oda üzülüyorneden test yapmıyorsun bak 2 gündür kduuruyoruuuzzz
düşünmem mii sen kurucusuuun fındıkımızzz mod düşürmek yokkkkFenomen
Prof olmasa da ağustosta gudicem şimdi tatil falan girer araya bozmayalım tedaviyi=) sag canims beni de dusunurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?