Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün çok moralim bozuktu listeden sildirdim kendimi de şu ovi testine bir bakın
21 haziran regl olmuştum yumurtlama günü mü sizce
çok yakın canım bugünü de değerlendir mutlaka pik gibi bir şey hatta akşam tekrarla istersen

Evet çok harika merak etmeyin sizin gibi böyle çoğunluk olan yerde kimseye sallamıyorum !Kaldı ki bu forumdaki insanlar geyik değil bir şeyler öğrenmek,aynı şeyleri başkalarının da yaşadığını düşünerek morel buluyor,destek alıyor. Yeri geliyor üzüntü ve sevinci paylaşıyor.bilgilerini paylaşıyor. Kendi kafanızda uydurup cevap verdiğim için anca yaran var gocunuyorsun tarzı yorum yaparsın . umarım insanlara saygılı olmayı öğrenirsiniz. İstediğiniz cevabı verseydi harikaydı zaten. Bende daha cevap vermeyeceğim iyi günler

Son düzenleme:
Dün çok moralim bozuktu listeden sildirdim kendimi de şu ovi testine bir bakın
21 haziran regl olmuştum yumurtlama günü mü sizce
3 günü değerlendirin :) morelinizi bozup strese girmeyin inş herşeyin en güzeli ve hayırlısı olacak

Hali canın yazdım ama gördün mü bilemedim. Benim yaş 30 bat 1 haziran deneme ilk ay.
Birde sana birşey sormak istiyorum ben hiç ovülasyon testinde pik ve çatlama görmedim ama belirli günleri değerlendirdik. Şu an döngüme göre 2 günlük bir gecikme var acaba olabilir mi? Pazar günüde tatile geldim hava değişikliği mi etkiledi acaba diye düşünüyorum aslında. Yani olmakta istemiyorum ama sürekli wcde bakıyorum geldi mi gelecek mi diye

Kızlar bata 5 gün kaldı karnım regl olcakmışım gibi ağrıyor, her an wc ye koşuyorum regl oldum zannedip. belim zaten feci kopuyor var mı benim gibi olan
Benim 6 gün kaldı. Dün ara sıra belime sızı giriyordu bugün tek tük oldu. Onun dışında hala gögüslerimde sertleşme ve ağrı yok. Kasıklarımda da bir şey yok. Normalde gögüslerim şimdiden şişerdi senin ne durumda gögüslerin?

Benim zaten normal döngümde de hiçbir zaman göğüs hassasiyetim olmazdı o yüzden şimdi de yok. Hamile olsam olurdu kesin dimi benim bugün belim dünyanın yükünü taşımışım gibi ağrıyor, akıntım varmış gibi ama yok yani çamaşıra gelen bi şey yok ben de o yüzden her dk wc ye gidiyorum regl mi oldum diye ama yok. anlamadım ne oluyo

ben de bu ay ovulasyon testinde hiç pik ve çatlama görmedim ama hamile olduğumu öğrendim :) mümkün yani sizin de olabilir

Benimde her ay mutlaka gögüs ve karın ağrısı oluyor ara ara yine bel ağrısı da oluyor. Bunlar genelde regl 8 gün kala başlıyor. Bu ay pek bir şey yok ama regl olurum gibi geliyor

Benimde her ay mutlaka gögüs ve karın ağrısı oluyor ara ara yine bel ağrısı da oluyor. Bunlar genelde regl 8 gün kala başlıyor. Bu ay pek bir şey yok ama regl olurum gibi geliyor
Benim asla ve asla gününden önce başlamazdı kanamayla birlikte ağrılarım başlardı benim o yüzden bana garip geliyor ama kendimi umutlandırmak da istemiyorum ama şu regller gelicekse de bi an önce gelse sonuna kadar bekletmese ya dimi inşallah güzel şeyler oluur

Bilemiyorum ki canım inşallah vardir=)
Bat 1 Temmuz mu demek istedin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…