Ya Yusra yok Z zahrada da ban yemiş..Kızlar @Yusra30 a ne oldu
Ne oldu senin durumlar canım?Ya çok tatlısınızzorlaya zorlaya hamile çıkcam hadi bakalım
Bana çok iyi geliyor.. Seviyorum bu kürüHahaj bende daha önce kullandım . Bende adet olursam başlamayı düşünüyorum
Ayy evde var bugün ona da başlayayım en iyisi.. Combo yapacağım umarım sağlam yerlerimde bozulmazAslanpençesi iç gör nasıl büyüyor yumurta
Olur. Doktor ilaç başlıyor düşmesi için. İlacı kullandığı ay gebe kalanlar varKızlar prolaktin hormonum referans değerinin bayağı üstünde bu gebeliği engeller mi bilen var mı ?
Prolaktin gebeliği engellemiyormuş sadece zorlaştırıyor diye biliyorum.. yuksekken bile hamile kalanlar var. Hayıt deneyebilirsin hormonları dengeliyo yükseği azaltıp az olanı normal seviyeye getiriyorKızlar prolaktin hormonum referans değerinin bayağı üstünde bu gebeliği engeller mi bilen var mı ?
Ayyyy bendede öyle desemBenim 6 gün kaldı. Dün ara sıra belime sızı giriyordu bugün tek tük oldu. Onun dışında hala gögüslerimde sertleşme ve ağrı yok. Kasıklarımda da bir şey yok. Normalde gögüslerim şimdiden şişerdi senin ne durumda gögüslerin?
Hayır göğüs hassasiyeti ilk gebeliğimde olmadı benim midem çok yandı hatta hamile olduğumu bilmşyordum geri çekilme ile korunuyorduk adet 1 hafta geçince testle öğrendim 5+2 ydi gram göğüs ağrım bel ağrım akıntım hiçbiri yoktuBenim zaten normal döngümde de hiçbir zaman göğüs hassasiyetim olmazdı o yüzden şimdi de yok. Hamile olsam olurdu kesin dimibenim bugün belim dünyanın yükünü taşımışım gibi ağrıyor, akıntım varmış gibi ama yok yani çamaşıra gelen bi şey yok ben de o yüzden her dk wc ye gidiyorum regl mi oldum diye ama yok. anlamadım ne oluyo
Hiç mi koyulaşma yakalamadın kuzumben de bu ay ovulasyon testinde hiç pik ve çatlama görmedim ama hamile olduğumu öğrendim :) mümkün yani sizin de olabilir
Umutlanma yükleniyorrrHayır göğüs hassasiyeti ilk gebeliğimde olmadı benim midem çok yandı hatta hamile olduğumu bilmşyordum geri çekilme ile korunuyorduk adet 1 hafta geçince testle öğrendim 5+2 ydi gram göğüs ağrım bel ağrım akıntım hiçbiri yoktu
Benimde öyle sağdan ağrı hissetmiştim ve ben hissettiklerimin psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aman aman olsun diye kendimi kaptırıp öyle bir istek halinde değilim ve 4 ayımız olduğu için belirti aramak gibi hata yapmıyorum. Olursa olur olmazsa öteki aylar olur diye düşünüyorum. Ama son birkaç gündür belime ara sıra ağrılar giriyor. Havadan mıdır nedir devamlı ateş basması ve iştahsızlık ve üşengeçlik var. Bir de sanki midemi elime alıp büzmüşüm gibi tuhaf bir şey hissediyorumAyyyy bendede öyle desemkafamdan kuruyorum diye korkuyorum göğüslerim 10 gün bi hafta gibi adet öncesinde şişerdi şuan asla yok amasanki göğüslerim dolgun gibi emin olamasamda sağdan yumurtladığımı düşünüyorum yumurtlama dönemide sağ taraf acıdıhassastı şimdide sanki sağda bi haller ver batma gibi ama korkuyorum kafamdan mı uyduruyorum diye
Evet doktor bununla ilgili bir şey demedi miKızlar prolaktin hormonum referans değerinin bayağı üstünde bu gebeliği engeller mi bilen var mı ?
Daha da heyecanlandım şimdiben de bu ay ovulasyon testinde hiç pik ve çatlama görmedim ama hamile olduğumu öğrendim :) mümkün yani sizin de olabilir
İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz hatta ben şuan göğsümde ağrı yok diye bir ihtimal vardır diyorumUmutlanma yükleniyorrrşu hayatta hiçbi şeyi beklemeyi sevmem hep hemen olsun isterim ama bu işte yapıcak bi şey yok işte mecburen beklemek zorundayız İnşallah sonucunda güzel haberler alırız da beklemeye değer
Mide varsa bence vardır ya inşallahBenimde öyle sağdan ağrı hissetmiştim ve ben hissettiklerimin psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aman aman olsun diye kendimi kaptırıp öyle bir istek halinde değilim ve 4 ayımız olduğu için belirti aramak gibi hata yapmıyorum. Olursa olur olmazsa öteki aylar olur diye düşünüyorum. Ama son birkaç gündür belime ara sıra ağrılar giriyor. Havadan mıdır nedir devamlı ateş basması ve iştahsızlık ve üşengeçlik var. Bir de sanki midemi elime alıp büzmüşüm gibi tuhaf bir şey hissediyorum
Ama mutlaka tedaviyle düşmesi takip edilmesi gerekiyor. Ona göre neyden kaynaklandığına bağlı tedavi uygulanıyor. Adet düzensizliği yapabiliyorKızlar prolaktin hormonum referans değerinin bayağı üstünde bu gebeliği engeller mi bilen var mı ?
Aynen canım benim inşallahhİnşallah umutlarımız boşa çıkmaz hatta ben şuan göğsümde ağrı yok diye bir ihtimal vardır diyorummüdahale edemediğiöiz nadir şeylerden biri Allah aratmasın hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin
Evet yaa 1-2 gün gecikse umutlanıyoruzBenim asla ve asla gününden önce başlamazdı kanamayla birlikte ağrılarım başlardı benim o yüzden bana garip geliyor ama kendimi umutlandırmak da istemiyorumama şu regller gelicekse de bi an önce gelse sonuna kadar bekletmese ya dimi inşallah güzel şeyler oluur
Öyle düşünme canım belirti şart değil ilk gebeligimde adetim gecikince anlamıştım hiç belirtim yoktu mesela sen regl ağrım var deyince ben bı umutlandim aslında çünkü daha adetine var böyle ağrı olması gebelikten olabilir inşallahBenim zaten normal döngümde de hiçbir zaman göğüs hassasiyetim olmazdı o yüzden şimdi de yok. Hamile olsam olurdu kesin dimibenim bugün belim dünyanın yükünü taşımışım gibi ağrıyor, akıntım varmış gibi ama yok yani çamaşıra gelen bi şey yok ben de o yüzden her dk wc ye gidiyorum regl mi oldum diye ama yok. anlamadım ne oluyo
Hahahaha bu midenin yanması mı oluyor pek emin değilim benim de 6 günüm kalmışşMide varsa bence vardır ya inşallahhenüz bende midede birşey yok ama tez vakitte yanar cayır cayır kavrulurda 8 gün bat a nasıl bekliceksem
Şikayet edicek bir durum yoktu banlıkta keza bir durum yoktu bu benim görüşüm tabi. Hastanede gördüğü muameleden hoşlanmamış bunu dile getirdi şahsi algılanılmasını gerektiricek bi durum yoktu. Burda herkes incecik bir çizginin hayaliyle yaşıyo dalga geçer gibi davranılmasından duyduğu rahatsızlığı belirtti kim olsa hoşlanmazdı bu tavırdan zaten. Bir meslek grubuna karşı garezim yok ama olay çok saçma grubun neşesiydi yani herkes goygoy yapıyo cımbızla laf seçilmesine ne gerek vardı. Saçma sapan hareketler isterlerse benide banlasınlar. Herkes birşeye takıyor biri emojiye takar biri başka bişeye herkes zaten stresli gülelim diye giriyoruz şuraya herkesin tadı kaçıyor yani.Ban mı yedi zahrada??? 24 saat yok sanırım
hiç koyulaşma yakalamadımHiç mi koyulaşma yakalamadın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?