Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç koyulaşma yakalamadım adetin 11. günü ufaktan bi artış başlamıştı ertesi gün birden silindi ama ne pik ne de pike benzer bişeydi heralde o zaman yumurtlama oldu ben anlamadım
Kaçıncı gün bıraktın ki ovu yu kuzum birkaç ile beraber 21-22 de pik gördük bu ay biz mesela

inşallah senin de bebek vardır benim bu ay ikinci denemem oldu adet düzenim benim de 28-30 gün aralığında oluyor eğer pik göremediysen normal takvim dönemini boş geçmemeye çalışırsan iyi olur bence

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum

Kaçıncı gün bıraktın ki ovu yu kuzum birkaç ile beraber 21-22 de pik gördük bu ay biz mesela
ben 28. güne kadar ovulasyonla takip ettim canım hatta 21. günden itibaren T çizgisi koyulaşmaya başladı ve günden güne arttı, pik de olmadı çatlamadı da öyle olunca gebelik olabileceği aklıma geldi test yaptım pozitif çıktı

Beyaz uzayan akintim var bata 4 var neden olabilir yumurtlama zamani gelen akintinin seffaf degilde beyaz olani

Ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fortest marka iliskiden 1 hafta sonra çıkardığını iddia ediyor çıkmadı ben değilim galiba neyse umut etmeyi bırakırım artık

Eklentiler

• IMG_20210701_160254.webp
    12 KB · Görüntüleme: 79
Aman yarabbim
Yalnız hiç ihtimal vermezdim cidden çok süprizli bi şekilde geçmiş

Ama ultra hassas bir test diyor ne kadar doğru bilmiyorum bence bunu almak daha mantıklı kizlar doğru ise daha az bekleyerek fikir sahibi olunur

%100 katılıyorum hatta yazıcaktım herkesin fikir ayrılıkları olabilir tartışma dahi olabilir normaldir kaç farklı kişiyiz burda ama şikayet etmek nedir? Hadi dedim olay uzamasın ortalık sakinken tekrar alevlenmesin. Ama senin yazdığını görünce dayanamadım. Tartışıp müdüre şikayet etmekten bi farkı yok.. herkes çok çok gergin bugün nedense

Bende yumurtlamada da o dediğinizden geldi şuan 0 bekliyorum aksın etsin yok kader bize güler mi bee demek istiyorum
Bende yumurtlamada seffaf geliyor ama bu bembeyaz kivam olarak aynı

Kesinlikle öyle benim hamilelik planladığımı şuan ne ailem ne arkadaşlarım hiçkimse bilmiyor. Sadece eşim ve ben çünkü sorucaklar stres olucaz ne bileyim bi de olmadıkça üzülürler vs vs. O yüzden burda her şeyi konuşabilmek beni de rahatlatıyor inşallahhh isteyen herkese güzel haberler gitsin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…