- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Kaçıncı gün bıraktın ki ovu yu kuzumhiç koyulaşma yakalamadımadetin 11. günü ufaktan bi artış başlamıştı ertesi gün birden silindi ama ne pik ne de pike benzer bişeydi heralde o zaman yumurtlama oldu ben anlamadım
inşallah senin de bebek vardırDaha da heyecanlandım şimdiönceden hiç takip etmezdim bir düzensizlik yok 28-30 gün aralığında olurdum ama bebek isteyince insan ne kadarda hassas düşünmeye başlıyor saat hesabı yapıyoruz direk peki canım senin kaçıncı denemendi? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle katılıyorumŞikayet edicek bir durum yoktu banlıkta keza bir durum yoktu bu benim görüşüm tabi. Hastanede gördüğü muameleden hoşlanmamış bunu dile getirdi şahsi algılanılmasını gerektiricek bi durum yoktu. Burda herkes incecik bir çizginin hayaliyle yaşıyo dalga geçer gibi davranılmasından duyduğu rahatsızlığı belirtti kim olsa hoşlanmazdı bu tavırdan zaten. Bir meslek grubuna karşı garezim yok ama olay çok saçma grubun neşesiydi yani herkes goygoy yapıyo cımbızla laf seçilmesine ne gerek vardı. Saçma sapan hareketler isterlerse benide banlasınlar. Herkes birşeye takıyor biri emojiye takar biri başka bişeye herkes zaten stresli gülelim diye giriyoruz şuraya herkesin tadı kaçıyor yani.
ben 28. güne kadar ovulasyonla takip ettim canım hatta 21. günden itibaren T çizgisi koyulaşmaya başladı ve günden güne arttı, pik de olmadı çatlamadı daKaçıncı gün bıraktın ki ovu yu kuzumbirkaç ile beraber 21-22 de pik gördük bu ay biz mesela
Aman yarabbimben 28. güne kadar ovulasyonla takip ettim canım hatta 21. günden itibaren T çizgisi koyulaşmaya başladı ve günden güne arttı, pik de olmadı çatlamadı daöyle olunca gebelik olabileceği aklıma geldi test yaptım pozitif çıktı
Bende yumurtlamada da o dediğinizden geldiBeyaz uzayan akintim var bata 4 var neden olabilir yumurtlama zamani gelen akintinin seffaf degilde beyaz olani
Yarın şenlenir buralar okuyodur kesintam da özelden bana moral veriyordu kuzusum bi baktım yok oldumoral deposuydu cidden bir gün nasıl gececek simdi
%100 katılıyorum hatta yazıcaktım herkesin fikir ayrılıkları olabilir tartışma dahi olabilir normaldir kaç farklı kişiyiz burda ama şikayet etmek nedir? Hadi dedim olay uzamasın ortalık sakinken tekrar alevlenmesin. Ama senin yazdığını görünce dayanamadım. Tartışıp müdüre şikayet etmekten bi farkı yok.. herkes çok çok gergin bugün nedenseŞikayet edicek bir durum yoktu banlıkta keza bir durum yoktu bu benim görüşüm tabi. Hastanede gördüğü muameleden hoşlanmamış bunu dile getirdi şahsi algılanılmasını gerektiricek bi durum yoktu. Burda herkes incecik bir çizginin hayaliyle yaşıyo dalga geçer gibi davranılmasından duyduğu rahatsızlığı belirtti kim olsa hoşlanmazdı bu tavırdan zaten. Bir meslek grubuna karşı garezim yok ama olay çok saçma grubun neşesiydi yani herkes goygoy yapıyo cımbızla laf seçilmesine ne gerek vardı. Saçma sapan hareketler isterlerse benide banlasınlar. Herkes birşeye takıyor biri emojiye takar biri başka bişeye herkes zaten stresli gülelim diye giriyoruz şuraya herkesin tadı kaçıyor yani.
Ben kafayı yemedıysem sanki ince bir çızgı gördümBen dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fortest marka iliskiden 1 hafta sonra çıkardığını iddia ediyor çıkmadı ben değilim galiba neyse umut etmeyi bırakırım artık
Şurda bi şey var gibiBen dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fortest marka iliskiden 1 hafta sonra çıkardığını iddia ediyor çıkmadı ben değilim galiba neyse umut etmeyi bırakırım artık
Bende tam onu gördümŞurda bi şey var gibi
Bende yumurtlamada seffaf geliyor ama bu bembeyaz kivam olarak aynıBende yumurtlamada da o dediğinizden geldişuan 0 bekliyorum aksın etsin yok kader bize güler mi bee demek istiyorum
Bende gördümŞurda bi şey var gibi
ben de ihtimal vermiyodumAman yarabbim
Yalnız hiç ihtimal vermezdim cidden çok süprizli bi şekilde geçmiş
Kesinlikle öyle benim hamilelik planladığımı şuan ne ailem ne arkadaşlarım hiçkimse bilmiyor. Sadece eşim ve benEvet yaa 1-2 gün gecikse umutlanıyoruzama sonra gelince ee niye erken gelmedi madem böyleydi diyoruz ama psikolojiyi iyi tutmak lazım burası gerçekten iyi bir paltform bence insanlar birbirine destek veriyor, motive ediyor. Çünkü daha birşey netleşmeden ailenle arkadaşlarınla bile birçok şeyi paylaşamıyorsunuz. İsteyen uğraşan herkese Allahım en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyorŞurda bi şey var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?