Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bat günün geçti mi? Benim dün battı, belimde ağrıyor biraz ama henüz adet olmadım.

Valla umutlanıyorum yaa

Bende tam onu gördüm
kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyor bu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Ooo reis geldi dağılın kesin vardır

kızlarrr kızlarrr testi gözünüzün içine sokucaksınız gerekirse büyüteçle bakarız asla bi çizgi kaçırmayız bence bu Z zahrada nın çizgisinin aynısıı ya kaç gün var bata canım sunandstars

kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyor bu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Canım geçen ay 29 günde olmuştu ona göre hesaplayınca, takvime göre 5 gün en az olması lazım.
Zaten ovulasyon takip etmeyince böyle çok zor oluyor. Bu ay olmazsa takip etmeyi düşünüyorum bu tembellikle her gün nasıl yapacaksam

Olur. Doktor ilaç başlıyor düşmesi için. İlacı kullandığı ay gebe kalanlar var

Prolaktin gebeliği engellemiyormuş sadece zorlaştırıyor diye biliyorum.. yuksekken bile hamile kalanlar var. Hayıt deneyebilirsin hormonları dengeliyo yükseği azaltıp az olanı normal seviyeye getiriyor

Evet doktor bununla ilgili bir şey demedi mi

Ama mutlaka tedaviyle düşmesi takip edilmesi gerekiyor. Ona göre neyden kaynaklandığına bağlı tedavi uygulanıyor. Adet düzensizliği yapabiliyor

Sıradayken yazmıştım. Moralim çok bozuk. 6 ey ilaç tedavisine başladık. Aynı zamanda pko da varmış. Bebek istediğimiz için ona bir şey yapmayız dedi. Keşke bu kadar beklemeseydim

inşallah senin de bebek vardır benim bu ay ikinci denemem oldu adet düzenim benim de 28-30 gün aralığında oluyor eğer pik göremediysen normal takvim dönemini boş geçmemeye çalışırsan iyi olur bence
Aynen öyle denedik bizdeama kontrolüm vardı tam ovülasyon gününde daha 14 mm çatlama yok dedi ama bende adet bitimi 11 gün 12 gün kasık ağrısı çoktu dedim heralde çatlayacak sonra doktor öyle dedi ovülasyon testiyle takip et dedi ettim ama hiç pik görmedim bat a 3-4 gün kala bıraktım dahada olmaz diye. Bir umut beklemedeyim işte

eğer bat günü geçtiyse bi gebelik testi yapsana canım varsa çıkabilir İnşallah vardır

Canım fotografini atıyorum. Eczacıya da sordum predictor istedim yokmus. Ama bu da biliniyor dedi. İlişkiden 1 hafta sonra iddialı ama bence

Eklentiler

• IMG_20210701_163518.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar forumda gezerken denk geldim bunu deneyen var mı

Eklentiler

• D6976CF9-4129-411D-ACE7-EAC09E69B157.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…