- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Ooo reis geldi dağılın kesin vardırŞurda bi şey var gibi
Canım bat günün geçti mi? Benim dün battı, belimde ağrıyor biraz ama henüz adet olmadım.ben 28. güne kadar ovulasyonla takip ettim canım hatta 21. günden itibaren T çizgisi koyulaşmaya başladı ve günden güne arttı, pik de olmadı çatlamadı daöyle olunca gebelik olabileceği aklıma geldi test yaptım pozitif çıktı
Valla umutlanıyorum yaaÖyle düşünme canım belirti şart değil ilk gebeligimde adetim gecikince anlamıştım hiç belirtim yoktu mesela sen regl ağrım var deyince ben bı umutlandim aslında çünkü daha adetine var böyle ağrı olması gebelikten olabilir inşallah
Şu an oturdum ağladım valla. Bu hassas testmis ya olsa çıkardı diyorum. Takıyoruz kafaya elde değil. Bugün genel bir gerginlik var kizlarda da ondan gerginlik oldu herhalde cnmŞurda bi şey var
Bende tam onu gördüm
Bende gördüm
kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyorbu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Ooo reis geldi dağılın kesin vardır
Yarin sabaha bende bekliyorum
Belki o kadar yeni ki çıkmıyo bide böyle düşününŞu an oturdum ağladım valla. Bu hassas testmis ya olsa çıkardı diyorum. Takıyoruz kafaya elde değil. Bugün genel bir gerginlik var kizlarda da ondan gerginlik oldu herhalde cnm
Test yaptınız mııııııııCanım bat günün geçti mi? Benim dün battı, belimde ağrıyor biraz ama henüz adet olmadım.
Canım geçen ay 29 günde olmuştu ona göre hesaplayınca, takvime göre 5 gün en az olması lazım.kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyorbu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Olur. Doktor ilaç başlıyor düşmesi için. İlacı kullandığı ay gebe kalanlar var
Prolaktin gebeliği engellemiyormuş sadece zorlaştırıyor diye biliyorum.. yuksekken bile hamile kalanlar var. Hayıt deneyebilirsin hormonları dengeliyo yükseği azaltıp az olanı normal seviyeye getiriyor
Evet doktor bununla ilgili bir şey demedi mi
Ama mutlaka tedaviyle düşmesi takip edilmesi gerekiyor. Ona göre neyden kaynaklandığına bağlı tedavi uygulanıyor. Adet düzensizliği yapabiliyor
Evet bende net gördümŞurda bi şey var gibi
Aynen öyle denedik bizdeinşallah senin de bebek vardırbenim bu ay ikinci denemem oldu adet düzenim benim de 28-30 gün aralığında oluyor eğer pik göremediysen normal takvim dönemini boş geçmemeye çalışırsan iyi olur bence
eğer bat günü geçtiyse bi gebelik testi yapsana canımAynen öyle denedik bizdeama kontrolüm vardı tam ovülasyon gününde daha 14 mm çatlama yok dedi ama bende adet bitimi 11 gün 12 gün kasık ağrısı çoktu dedim heralde çatlayacak sonra doktor öyle dedi ovülasyon testiyle takip et dedi ettim ama hiç pik görmedim bat a 3-4 gün kala bıraktım dahada olmaz diye. Bir umut beklemedeyim işte
Yarin sabaha bende bekliyorum
Ya topluca delirdik ya da gerçekten bu ara silik çizgi çokEvet bende net gördüm
Silik çizgi gorenler kan verse hepimiz emin olucazlarissa bacınıza gönderin arkanıza yaslanın kızlarım
Ya topluca delirdik ya da gerçekten bu ara silik çizgi çok
kız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyorbu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Canım fotografini atıyorum. Eczacıya da sordum predictor istedim yokmus. Ama bu da biliniyor dedi. İlişkiden 1 hafta sonra iddialı ama bencekız sen nasıl gördün bunu cidden var ayy nasıl test bu 1 haftaya cıkartıyorbu testi bulmalıyım :) hayırlı olsun sunandstars
Sağolasın cnm bende stok yapıyım bundanCanım fotografini atıyorum. Eczacıya da sordum predictor istedim yokmus. Ama bu da biliniyor dedi. İlişkiden 1 hafta sonra iddialı ama bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?