Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin gebeliği engellemiyormuş sadece zorlaştırıyor diye biliyorum.. yuksekken bile hamile kalanlar var. Hayıt deneyebilirsin hormonları dengeliyo yükseği azaltıp az olanı normal seviyeye getiriyor
Doktor ilaç verdi prolaktin için. Pko içinde hayıt denesem olur mu acaba

İnşallah canım benim Ama çok farklı bir duyguymuş, anne olma fikri bile insanı heyecanlandırıyor, ben 3 yıllık evliyim bu aya kadar hiç ciddi düşünmedim hep korktum şimdi de öyle istiyorum ki ben bile kendime inanamıyorum

düşünsenize hepimiz hamileymişiz bu hayali çizgiler gerçekmiş, çok güzel olurdu, dua niyetine diyelim bakalım

eğer bat günü geçtiyse bi gebelik testi yapsana canım varsa çıkabilir İnşallah vardır
Tatiledeyim canım pazar günü geldim, etrafımda da yakında eczane yok annemlerle geldim yazlığa. Alınacak bir yer olsa hemen alacağım. İşte hava değişimi filan diye belki gecikmiştir diye düşündüm. Bir yanım acaba hamilemiyim geciktim diyorum bir yanımda hava değişimidir 3-4 gün ileri atmıştır diyorum. Kendime oyunlar oynuyorum açıkçası

inşallah senin de bebek vardır benim bu ay ikinci denemem oldu adet düzenim benim de 28-30 gün aralığında oluyor eğer pik göremediysen normal takvim dönemini boş geçmemeye çalışırsan iyi olur bence
Ovulasyon dönemi dışında birliktelik oldumu vallahi ben yumurtlama oldu çatladı birkaç gün sonra bıraktım 5 kaldı bata sanki olmayacak gibi

Yumurtlamanızı ovu ile takip ettimiz mi veya biliyomusunuz? Üstüne 14 sayardık

Kızlar forumda gezerken denk geldim bunu deneyen var mı
Gerçekten gebe kalmaya çalışanlardan korkmaya başladım Çok mantıklı... Ama Lanset yada iğne batırarak parmak ucundan az idrar ile yapmak lazım o zaman. Bir de bir süre beklemek gerekir ki kan hemoliz olup parçalansın. Doğru mu düşündüm

L Larissa bir erken gebelik tespit yönetimi olarak test yerine mesela sen
Hahahahaahha artık teste bakmadan görücem kırmızı çizgileri işi ilerletiyorum
ay bende öyle bende hatta bazı aylar kaza oldu mu acaba falan diye korkarak bekliyodum regl günümü. Ama şimdi günler geçmek bilmiyor ya aslında testin yoksa internette bazı şeyler yazıyo karbonatla hamilelik testi falan filan onu mu desen acaba
düşünsenize hepimiz hamileymişiz bu hayali çizgiler gerçekmiş, çok güzel olurdu, dua niyetine diyelim bakalım
ahhh o kadar güzel olur kii topluca anneler grubuna geçeriz

Yumurtlamanızı ovu ile takip ettimiz mi veya biliyomusunuz? Üstüne 14 sayardık
Takip ettim canım resimleri bile var çektim ekleyim bir bakın siz. Ya ben sıvı alımınada dikkat ettim ama belki ondan mı göremedim. Ayın 23-24-25 artık T çizgisi hiç yoktu diyebilirim. Birde siz bakın, siz maşallah çok iyisiniz bu konuda bende sizleri okuyarak öğrendim bazı şeyleri

Eklentiler

• 81D40857-6EA5-4B3D-9476-AB905A15F61F.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
  • FA70EABE-4142-4AA8-AD11-49EDC844729A.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 48
Ben 3-4 gün daha bekleyeyim canım, inşallah olur olmazsada sağlıkla olsun İnşallah burada isteyen kim varsa dileği hemen kabul olsun eğer olmazsa olmayan arkadaşlarla ağustosta da beraber oluruz

Ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fortest marka iliskiden 1 hafta sonra çıkardığını iddia ediyor çıkmadı ben değilim galiba neyse umut etmeyi bırakırım artık
Hic bir test iliskiden 1 hafta sonra cikartmaz bebgjnbyetlesmesi zatenn 1haftayi buluyor sonra kana gecer betahcg sonra idrara gecer yani co erken yaomissin adet tarihinden 1 hafta önce olabilir

Hic bir test iliskiden 1 hafta sonra cikartmaz bebgjnbyetlesmesi zatenn 1haftayi buluyor sonra kana gecer betahcg sonra idrara gecer yani co erken yaomissin adet tarihinden 1 hafta önce olabilir
Adet tarihinden 1 hafta oncesi iliskiden 1 hafta sonrasi olmazmi zaten yumurtalamadan sonra 14. Gun adet gunumuz oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…