Şurda bi şey var gibi
Kuzum ben hala aynı adet de olmadım hamile de değilim herhalde bilmiyorum
Ya o testleri canım eltim denemişti evi laboratuvara çevirdi heryeri çişleyip falan diye gülüyodu eşi hattaHahahahaahha artık teste bakmadan görücem kırmızı çizgileri işi ilerletiyorum
ay bende öyle bende hatta bazı aylar kaza oldu mu acaba falan diye korkarak bekliyodum regl günümü. Ama şimdi günler geçmek bilmiyorya aslında testin yoksa internette bazı şeyler yazıyo karbonatla hamilelik testi falan filan onu mu desen acaba
ahhh o kadar güzel olur kii topluca anneler grubuna geçeriz
Benim doktorum verdi hayıtı ben biraz doğalcıyım öyle bir doktora gittim araştırıp. Ilaç vermedi 3 ay hayıt iç dedi 2 ay oldu bence faydası olur ki forumda çok konu var bununla ilgili sende bakabilirsin.. Inşallah bir an önce kavuşursun bebeğineDoktor ilaç verdi prolaktin için. Pko içinde hayıt denesem olur mu acaba
Hamilelik kesin yoksa adet söktürücü masaj işe yarıyor geçen ay test ettim önerebilirim ama inşallah bebiş vardırrrrrrKuzum ben hala aynı adet de olmadım hamile de değilim herhalde bilmiyorum
Ay ben kendime güvenip yapamam ki 3 gün önce negatifti amaHamilelik kesin yoksa adet söktürücü masaj işe yarıyor geçen ay test ettim önerebilirim ama inşallah bebiş vardırrrrrr
Degisirki o bazen beim adetm 5 gun suruyor bazen 7 gün 28 30 gunde bir bazende 24 gunde bir adet oluyorum yani belli olmaz gülüm kadindan kadina degisirAdet tarihinden 1 hafta oncesi iliskiden 1 hafta sonrasi olmazmi zaten yumurtalamadan sonra 14. Gun adet gunumuz oluyorsa
Ooooo oldum bitmek üzere canisiCanım adet mi oldun?
Bence yapicam o masajı yaa yumurtaları cogaltiyomus heraldeHamilelik kesin yoksa adet söktürücü masaj işe yarıyor geçen ay test ettim önerebilirim ama inşallah bebiş vardırrrrrr
Siteden girmen gerek uygulamadan olmuyo maalesefGoruntuyu nasil yükluyorsunuz buraya telefondan
Mesaj yazdığın yerın alt kısmında dosya ekle var oradan yapabılırsınıGoruntuyu nasil yükluyorsunuz buraya telefondan
Hayır yapmadım canım. Aslında şu olayı da anlayamıyorum. Benim bat tarihim 27 Haziran'dı ama 16 Haziran'da yumurtladım diye buradaki arkadaşlar bat tarihin 30 Haziran'a sarktı dediler. Bekliyorum, negatif görüp üzülmemek için ciddi gecikme olursa test yapıcam çünkü önceki aylar bara bir hafta kaladan başlıyordum testlereTest yaptınız mıııııııı
Ya o testleri canım eltim denemişti evi laboratuvara çevirdi heryeri çişleyip falan diye gülüyodu eşi hattaama çıkmıyomuş ya
Ay tatlisYıllardır forumun takipçisiyim tek satır yazmadım, 2019 şubat annelerini 9 ay takip ettim ne çok şey öğrendim, şimdi 2.yi planlıyordum bu kadar pozitif bu kadar enerjik bi topic görmedim, neredeyse sayfa sayfa her yazdığınızı okudum, zahrada, hali, larissa, yusra ve diğerleri ne kadar tatlıydı muhabbetleriniz, zahrada nın az önce ban yediğini görünce inanamadım ban yemesi gereken kişi o değildi, orda cımbızla iki kelimeyi seçip gözümüze sokan burdaki popüler kişilere zerre tahammülü olmayan arka planda kalmış silik karakterlerin popüler kişiyi rencide etmesinden başka hiçbir şey değildir, evet kelimeler yanlıştı ciddiyetle dahi söylediğini düşünmüyorum o derece batmadı gözümüze, yazık çok yazık iki tatlı muhabbete dahi tahammülü kalmamış kişiler bi bitseler yazahrada okuyorsan bil ki çekemedikleri için yazamıyorsun inş hepiniz sağlıklı hamilelikler yaşarsınız (etiketlemeyi bilmediğimden olduğu gibi yazdım )
Yok aslında testin üzerinde öyle yazıyor. Benim daha uzun geçti cnm. Adete 5 gün fln var bnm ama test oyle yazınca yok fiye düşündümHic bir test iliskiden 1 hafta sonra cikartmaz bebgjnbyetlesmesi zatenn 1haftayi buluyor sonra kana gecer betahcg sonra idrara gecer yani co erken yaomissin adet tarihinden 1 hafta önce olabilir
Hayır hayır adet söktürücü ayrı yumurtlama ayrıBence yapicam o masajı yaa yumurtaları cogaltiyomus heralde
Çok çok teşekkürler güzel sözleriniz için ben Z zahrada yerine de teşekkür ediyim ayrıcaYıllardır forumun takipçisiyim tek satır yazmadım, 2019 şubat annelerini 9 ay takip ettim ne çok şey öğrendim, şimdi 2.yi planlıyordum bu kadar pozitif bu kadar enerjik bi topic görmedim, neredeyse sayfa sayfa her yazdığınızı okudum, zahrada, hali, larissa, yusra ve diğerleri ne kadar tatlıydı muhabbetleriniz, zahrada nın az önce ban yediğini görünce inanamadım ban yemesi gereken kişi o değildi, orda cımbızla iki kelimeyi seçip gözümüze sokan burdaki popüler kişilere zerre tahammülü olmayan arka planda kalmış silik karakterlerin popüler kişiyi rencide etmesinden başka hiçbir şey değildir, evet kelimeler yanlıştı ciddiyetle dahi söylediğini düşünmüyorum o derece batmadı gözümüze, yazık çok yazık iki tatlı muhabbete dahi tahammülü kalmamış kişiler bi bitseler yazahrada okuyorsan bil ki çekemedikleri için yazamıyorsun inş hepiniz sağlıklı hamilelikler yaşarsınız (etiketlemeyi bilmediğimden olduğu gibi yazdım )
Aaa süper bunu ebru ablanın takipçilerinde daha okumuştum doktor 1 tane yumurtan var demiş ve yumurtlama masajı yapıp tekrar gittiğinde 6 tane yumurtan olmuş demiş çok etkili sanırım denemeye değerHayır hayır adet söktürücü ayrı yumurtlama ayrıbu ay yumurtlayınca malum 21-22 leri gördüm denedim 19 unda yapmaya başladım 21 de falan yumurtladım etkisi varmı bilmiyorum sanırım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?