Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hali hala gelen giden yok ama gelicek bence umutlanmıyorum bu ay beklemeye devam. bilgi vereyim dedim

Kendinize popüler diyip, bana silik karakter. Ve gerçek hayatta görmediğim kişileri popüler yerine koyup tahammülsüzlük yapmıyorum öyle olsa sürekli olumsuz şeyler derdim. Herkese bir şey yazardım. Burda hakaret kelimelerini okumaya gelmiyoruz. Kime dese aynı tepkiyi gösterirdim bir meslek grubu yada kişisel bir şey değil. Size göre demekki başkalarına hakaret etmek çok normal.

On kere ayrı ayrı yorum attım ama benim su gibi akıntım gelmeye başladı ya umutlanmak istemiyorum ama çığ gibi bir ımut büyüyo içimde kafayı yicam meraktann bi kaç saat önce ilk geldi böyle minicik tırnak kadar valla altıma işedim sandım şimdi böyle maden suyunun kapağı kadar gelmiş ama yine su gibi el atın ay bii
L Larissa online test please

Hemen bi kanlı idrar yap sende

Yaa biliyo musun aynısı hatta o yüzden regl oldum sanıp wc ye gidiyorum offf delirrmemişizdir umarım

Hadi benm testimdede birseyler bulun

Eklentiler

• IMG_20210701_183323_9.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20210701_183305_0.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…