Ben bugün rahatsızlandim hastanede tedaviden önce beta baktilar 0.12 çıktı adete 3 gün kala
Kendinize popüler diyip, bana silik karakter. Ve gerçek hayatta görmediğim kişileri popüler yerine koyup tahammülsüzlük yapmıyorum öyle olsa sürekli olumsuz şeyler derdim. Herkese bir şey yazardım. Burda hakaret kelimelerini okumaya gelmiyoruz. Kime dese aynı tepkiyi gösterirdim bir meslek grubu yada kişisel bir şey değil. Size göre demekki başkalarına hakaret etmek çok normal.Yıllardır forumun takipçisiyim tek satır yazmadım, 2019 şubat annelerini 9 ay takip ettim ne çok şey öğrendim, şimdi 2.yi planlıyordum bu kadar pozitif bu kadar enerjik bi topic görmedim, neredeyse sayfa sayfa her yazdığınızı okudum, zahrada, hali, larissa, yusra ve diğerleri ne kadar tatlıydı muhabbetleriniz, zahrada nın az önce ban yediğini görünce inanamadım ban yemesi gereken kişi o değildi, orda cımbızla iki kelimeyi seçip gözümüze sokan burdaki popüler kişilere zerre tahammülü olmayan arka planda kalmış silik karakterlerin popüler kişiyi rencide etmesinden başka hiçbir şey değildir, evet kelimeler yanlıştı ciddiyetle dahi söylediğini düşünmüyorum o derece batmadı gözümüze, yazık çok yazık iki tatlı muhabbete dahi tahammülü kalmamış kişiler bi bitseler yazahrada okuyorsan bil ki çekemedikleri için yazamıyorsun inş hepiniz sağlıklı hamilelikler yaşarsınız (etiketlemeyi bilmediğimden olduğu gibi yazdım )
hahahaha çok iyi banlı ve kanlıKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Hahahahah kız canını yerim onun anladım bennnKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Hahahahahh allahım şu yorumlarınızı okuyunca çok gülüyorum yahahahaha çok iyi banlı ve kanlı
Ayy alttaki mi kanlıKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Hemen bi kanlı idrar yap sendeOn kere ayrı ayrı yorum attım ama benim su gibi akıntım gelmeye başladı ya umutlanmak istemiyorum ama çığ gibi bir ımut büyüyo içimde kafayı yicam meraktannbi kaç saat önce ilk geldi böyle minicik tırnak kadar valla altıma işedim sandım şimdi böyle maden suyunun kapağı kadar gelmiş ama yine su gibi el atın ay bii
L Larissa online test please
Bata 8 gün var kızHemen bi kanlı idrar yap sende
Hahahaahhaah o kadar güldümki bu yoruma allahımhahahaha çok iyi banlı ve kanlı
denemedi mi sanıyosunHahahahah kız canını yerim onun anladım bennnmanyak yaaa yarına kadar başka ğyelik açsın hihihihihi
Yaa biliyo musun aynısı hatta o yüzden regl oldum sanıp wc ye gidiyorumOn kere ayrı ayrı yorum attım ama benim su gibi akıntım gelmeye başladı ya umutlanmak istemiyorum ama çığ gibi bir ımut büyüyo içimde kafayı yicam meraktannbi kaç saat önce ilk geldi böyle minicik tırnak kadar valla altıma işedim sandım şimdi böyle maden suyunun kapağı kadar gelmiş ama yine su gibi el atın ay bii
L Larissa online test please
En rahatı ovulasyon dönemiymiş :) Hem bir sonuç görüyorsun hem de test yapıyorsunYaa biliyo musun aynısı hatta o yüzden regl oldum sanıp wc ye gidiyorumofff delirrmemişizdir umarım
Akıl sağlığımız hiç iyiye gitmiyo hahahahYaa biliyo musun aynısı hatta o yüzden regl oldum sanıp wc ye gidiyorumofff delirrmemişizdir umarım
Yok bende oda gerilimliydi 21 de görünceEn rahatı ovulasyon dönemiymiş :) Hem bir sonuç görüyorsun hem de test yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?