Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana bu pik günleri ates bastı mı ya, vücudum yanıyor resmen, çatlama sıkıntısı mıdır nedir yedim havucları, vücut ısım yükseldi. Bari yumurta dölleniyor falan olsa da

Canım sana bu pik günleri ates bastı mı ya, vücudum yanıyor resmen, çatlama sıkıntısı mıdır nedir yedim havucları, vücut ısım yükseldi. Bari yumurta dölleniyor falan olsa da
Yok be hiç ateş olmadı hava sıcak zaten yanıyorum ama öyle özellikle artış olmadı kasıkta sancı oldu benim çatlama günü o kadar şimdide bisey yok 14 gün beklemeye girdim.. keşke döllense bende bekliyorum ne zaman dollenicek diye

Evet doğru söylemişler çünkü yumurtlama gördükten 14 gün sonra adet geliyor 16+14 hesaplaması yapmışlar . Ama geçmiş 1 gün bugün 1 Temmuz bence test yapmalısın

Ayy bana bastı ates oğlum bana dokunuyor sanki yanıyorum alev almisim
İnşallah döllenme sıkıntılarıdır

Şu an oturdum ağladım valla. Bu hassas testmis ya olsa çıkardı diyorum. Takıyoruz kafaya elde değil. Bugün genel bir gerginlik var kizlarda da ondan gerginlik oldu herhalde cnm
Aynısı sabah bana da oldu yarı ağlamaklı yarı sinirli kendimi rahatlatmak için telefonu bıraktım temizlik felan yaptım ama şimdi iyiyim kendime geldim rahatım

Buda icini acmis hali

Eklentiler

• IMG_20210701_190516_4.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet gebeliği başlıyor. Tiroid rahatsızlığı biz var mı?
Yok sanırım, onunla ilgili bir şey söylemedi pko var dedi. doğum kontrol hapı vermedi bebek düşündüğümüz için. kendim hayıt tohumu almayı düşünüyorum, buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile.

Kusura bakmayın otomatik duzeltmeden dolayı yanlış yazılmış baskılayabiliyor ama imkansız değil. Tiroid hormonu da prolaktin etkileyebiliyor ondan yazmak istedim. İnşallah hayıt tohumu güzel degerlere getirir değerinizi

beni de yazar mısın canım, beklenen adet tarihi 21 temmuz yaşım 24 1 ay :)

Canım göremedim ( o kdar inceledim ama erken mi yaptın acaba? Kasette regl gününü geçirdikten sonra çıkıyor
Valla ilk yaptigimda bi pembelik olustu sonra dagildi bizde anlamadik alistik yine yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…