Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy inşallah hamilesindir sonucunu merakla bekliyorum

Ovulasyon dönemi dışında birliktelik oldumu vallahi ben yumurtlama oldu çatladı birkaç gün sonra bıraktım 5 kaldı bata sanki olmayacak gibi
Benim adet dönemi bittikten sonra 3 günde 1 ilişki oldu 21. Günden sonra da ovulasyon çizgisi koyulaşmaya başladığı için 2 günde 1 şeklinde devam etmeye çalıştım ama meğer bebek varmış da ondan koyulaşmış çizgi sen zaten önemli günleri değerlendirmişsin inşallah bol bol pozitif görürsün

Bence yarın oldu oldu olmadı test yap Ben catlamadan 15 gün sonra oldum geçen ay yarın benimkine göre regl olman gerekiyor canım =)

Canım bat günün geçti mi? Benim dün battı, belimde ağrıyor biraz ama henüz adet olmadım.
Benim bat salı günüydü testte de pazartesi günü gördüm canım bendeki en önemli belirti kasık bel bacak ağrısıydı adet ağrısı gibi. Aslında günün geçmiş bi test yapsan çünkü adet belirtilerine o kadar benziyor ki ben hala arada gidip kontrol ediyorum gelmiş olabilir mi diye

Tarih olarak nasıldı yani şöyle haziranın kaçında pik oldu ve kaçında tekrar koyulaştı ve değerlendirmeye başladın tekrar balım olmadı bi ovu patlatırım bakim ne durumda diye

5 in üstü pozitif miş ama kesin olması için 2 gün sonra yine kan ver dedi hastanedeki kadın 10 un üstünü kesin pozitif kabule ediyorlarmış
Ayyy bak heycanlandım ya o zaman bi acile ayılıp bayılıp gidemde kan mı verem 3 gün sonra bata şuan 8 gün var

Kızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Eminim değeriniz artmaya devam edecektir. Şimdiden hayırlı olsun. Daha bata 5 gün olduğu için o kadar az bence. 2 veya 4 günde bir takip ettirin umarım sağlıklı bir şekilde ilerler

Eminim değeriniz artmaya devam edecektir. Şimdiden hayırlı olsun. Daha bata 5 gün olduğu için o kadar az bence. 2 veya 4 günde bir takip ettirin umarım sağlıklı bir şekilde ilerler
İnşş değerse yorum yapamıyorum ilk gebeliğim olucak inş sağlıcakla artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…