Tartışti biriyle =( geçmiş olsun canım silerimBen bugün rahatsızlandim hastanede tedaviden önce beta baktilar 0.12 çıktı adete 3 gün kalabeni listeden sil veya yeni bat belli değil .. bu arada ZAHRADA noldi neden pasif
Ayyyy inşallah hamilesindirTatiledeyim canım pazar günü geldim, etrafımda da yakında eczane yok annemlerle geldim yazlığa. Alınacak bir yer olsa hemen alacağım. İşte hava değişimi filan diye belki gecikmiştir diye düşündüm. Bir yanım acaba hamilemiyim geciktim diyorum bir yanımda hava değişimidir 3-4 gün ileri atmıştır diyorum. Kendime oyunlar oynuyorum açıkçası
SürpriseKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Benim adet dönemi bittikten sonra 3 günde 1 ilişki oldu 21. Günden sonra da ovulasyon çizgisi koyulaşmaya başladığı için 2 günde 1 şeklinde devam etmeye çalıştım ama meğer bebek varmış da ondan koyulaşmış çizgiOvulasyon dönemi dışında birliktelik oldumu vallahi ben yumurtlama oldu çatladı birkaç gün sonra bıraktım 5 kaldı bata sanki olmayacak gibi
Bence yarın oldu oldu olmadı test yap Ben catlamadan 15 gün sonra oldum geçen ay yarın benimkine göre regl olman gerekiyor canım =)Hayır yapmadım canım. Aslında şu olayı da anlayamıyorum. Benim bat tarihim 27 Haziran'dı ama 16 Haziran'da yumurtladım diye buradaki arkadaşlar bat tarihin 30 Haziran'a sarktı dediler. Bekliyorum, negatif görüp üzülmemek için ciddi gecikme olursa test yapıcam çünkü önceki aylar bara bir hafta kaladan başlıyordum testlere
Pozitif degilmiKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Benim bat salı günüydü testte de pazartesi günü gördüm canım bendeki en önemli belirti kasık bel bacak ağrısıydı adet ağrısı gibi. Aslında günün geçmiş bi test yapsanCanım bat günün geçti mi? Benim dün battı, belimde ağrıyor biraz ama henüz adet olmadım.
5 in üstü pozitif miş ama kesin olması için 2 gün sonra yine kan ver dedi hastanedeki kadınKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Tarih olarak nasıldı yani şöyle haziranın kaçında pik oldu ve kaçında tekrar koyulaştı ve değerlendirmeye başladın tekrar balımBenim adet dönemi bittikten sonra 3 günde 1 ilişki oldu 21. Günden sonra da ovulasyon çizgisi koyulaşmaya başladığı için 2 günde 1 şeklinde devam etmeye çalıştım ama meğer bebek varmış da ondan koyulaşmış çizgisen zaten önemli günleri değerlendirmişsin inşallah bol bol pozitif görürsün
Ayyy bak heycanlandım ya o zaman bi acile ayılıp bayılıp gidemde kan mı verem 3 gün sonra5 in üstü pozitif miş ama kesin olması için 2 gün sonra yine kan ver dedi hastanedeki kadın10 un üstünü kesin pozitif kabule ediyorlarmış
İnş zamanla yükselir :)Kızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Insallah yukselir canım daha da baya varmış amaKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Eminim değeriniz artmaya devam edecektir. Şimdiden hayırlı olsun. Daha bata 5 gün olduğu için o kadar az bence. 2 veya 4 günde bir takip ettirin umarım sağlıklı bir şekilde ilerlerKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Git gittt ama sonra yükseldimi yükselmedimi için içini yemeyecekseAyyy bak heycanlandım ya o zaman bi acile ayılıp bayılıp gidemde kan mı verem 3 gün sonrabata şuan 8 gün var
İnşşEminim değeriniz artmaya devam edecektir. Şimdiden hayırlı olsun. Daha bata 5 gün olduğu için o kadar az bence. 2 veya 4 günde bir takip ettirin umarım sağlıklı bir şekilde ilerler
Güya söz vermiştim kendi kendime bat geçmeden yapmıcam diyeGit gittt ama sonra yükseldimi yükselmedimi için içini yemeyecekseburalarda şenlensin biz kan verelim ki
Yap yap yapGüya söz vermiştim kendi kendime bat geçmeden yapmıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?