İnşallah canım benimAyyyy inşallah hamilesindirsonucunu merakla bekliyorum
Kız sen burdamiydın bende geldim aranizaHahahahaahha artık teste bakmadan görücem kırmızı çizgileri işi ilerletiyorum
ay bende öyle bende hatta bazı aylar kaza oldu mu acaba falan diye korkarak bekliyodum regl günümü. Ama şimdi günler geçmek bilmiyorya aslında testin yoksa internette bazı şeyler yazıyo karbonatla hamilelik testi falan filan onu mu desen acaba
ahhh o kadar güzel olur kii topluca anneler grubuna geçeriz
İnşallah sağlıkla artar değerinKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Yerleşme kanamasıdır bellkiiiKızlar galiba adetim baslıyorpeçeteyle silince kahverengi leke geldi. Birkaç saate elenirim muhtemelen..
Belimde ağrıyor bugün, olucam yarın galibaBence yarın oldu oldu olmadı test yap Ben catlamadan 15 gün sonra oldum geçen ay yarın benimkine göre regl olman gerekiyor canım =)
Stres yapma moralini yüksek tut. Eminim her şey çok güzel olur .İnşşdeğerse yorum yapamıyorum ilk gebeliğim olucak inş sağlıcakla artar
Ya bende sürekli gidip kontrol ediyorum, belimde ağrıyor bugün adet olcakmışım gibi. ÜzülüyorumBenim bat salı günüydü testte de pazartesi günü gördüm canım bendeki en önemli belirti kasık bel bacak ağrısıydı adet ağrısı gibi. Aslında günün geçmiş bi test yapsançünkü adet belirtilerine o kadar benziyor ki ben hala arada gidip kontrol ediyorum gelmiş olabilir mi diye
İnş yerleşmedir. Önceki gebeliğimde regl günümde regl ağrısı gibi oldu dedim regl oluyorum kesin ve kahverengi leke geldi yerleşmeymiş. Umarım gebeliktirKızlar galiba adetim baslıyorpeçeteyle silince kahverengi leke geldi. Birkaç saate elenirim muhtemelen..
Hala devamı gelmedi agrıda yok bakalım görecegizYerleşme kanamasıdır bellkiii
İnsallah öyledir ama bilmiyorum geç döllenme oldu o zaman eğer suan yerlesiyorsaİnş yerleşmedir. Önceki gebeliğimde regl günümde regl ağrısı gibi oldu dedim regl oluyorum kesin ve kahverengi leke geldi yerleşmeymiş. Umarım gebeliktir
Benim de geçen ay gelmişti öyle damla damla kan bir iki gün. Sonra kesildi yerleşme kanamasıydı. İnşallah devam etmez canım bir iki gün bekleİnsallah öyledir ama bilmiyorum geç döllenme oldu o zaman eğer suan yerlesiyorsa
İnsallah öyledirr canım geçen ayda böyle heveslendim ama sonra fos oldu insallah gene öyle olmazBenim de geçen ay gelmişti öyle damla damla kan bir iki gün. Sonra kesildi yerleşme kanamasıydı. İnşallah devam etmez canım bir iki gün bekle
Güzel düşün nolur hiç stres yapma lütfenİnsallah öyledirr canım geçen ayda böyle heveslendim ama sonra fos oldu insallah gene öyle olmaz
Benim sat 1 haziran canım biter bitmez ovulasyon testine başladım ufaktan artmaya başlamıştı ki 12. Gün silikleşti geri ama 11. Gün ovulasyon testimde T çizgisi ufaktan belirgindi pik olması imkansız hiç ihtimal vermedim devam ettim sonra 20 21 22 haziranda artmaya başladı geri 28. Güne kadar öyle devam etti pik de olmadı silinmedi de. Öyle olunca gebelik testi denedim canımTarih olarak nasıldı yani şöyle haziranın kaçında pik oldu ve kaçında tekrar koyulaştı ve değerlendirmeye başladın tekrar balımolmadı bi ovu patlatırım bakim ne durumda diye
Stres yapma moralini yüksek tut. Eminim her şey çok güzel olur .
İnş öyledirİnsallah öyledir ama bilmiyorum geç döllenme oldu o zaman eğer suan yerlesiyorsa
Ben yumurta takibi yaptım ama pik göremedim canım battan 1 gün önce test yaptım pozitif çıktı inşallah senin de öyle olur canım adet filan olmazsın da bebiş vardırYa bende sürekli gidip kontrol ediyorum, belimde ağrıyor bugün adet olcakmışım gibi. Üzülüyorumyazlık evdeyim, cumartesi dönünce test yapıp bakıcam tabi olmazsam. Allahım inşallah olmam ya
Sen yumurta takibi yapmış mıydın, yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın kuzum?
İnşallah canım inşallahBen yumurta takibi yaptım ama pik göremedim canım battan 1 gün önce test yaptım pozitif çıktı inşallah senin de öyle olur canım adet filan olmazsın da bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?