Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen burdamiydın bende geldim araniza

Ya bende sürekli gidip kontrol ediyorum, belimde ağrıyor bugün adet olcakmışım gibi. Üzülüyorum yazlık evdeyim, cumartesi dönünce test yapıp bakıcam tabi olmazsam. Allahım inşallah olmam ya

Sen yumurta takibi yapmış mıydın, yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptın kuzum?

Kızlar galiba adetim baslıyor peçeteyle silince kahverengi leke geldi. Birkaç saate elenirim muhtemelen..
İnş yerleşmedir. Önceki gebeliğimde regl günümde regl ağrısı gibi oldu dedim regl oluyorum kesin ve kahverengi leke geldi yerleşmeymiş. Umarım gebeliktir

İnş yerleşmedir. Önceki gebeliğimde regl günümde regl ağrısı gibi oldu dedim regl oluyorum kesin ve kahverengi leke geldi yerleşmeymiş. Umarım gebeliktir
İnsallah öyledir ama bilmiyorum geç döllenme oldu o zaman eğer suan yerlesiyorsa

Benim de geçen ay gelmişti öyle damla damla kan bir iki gün. Sonra kesildi yerleşme kanamasıydı. İnşallah devam etmez canım bir iki gün bekle
İnsallah öyledirr canım geçen ayda böyle heveslendim ama sonra fos oldu insallah gene öyle olmaz

Tarih olarak nasıldı yani şöyle haziranın kaçında pik oldu ve kaçında tekrar koyulaştı ve değerlendirmeye başladın tekrar balım olmadı bi ovu patlatırım bakim ne durumda diye
Benim sat 1 haziran canım biter bitmez ovulasyon testine başladım ufaktan artmaya başlamıştı ki 12. Gün silikleşti geri ama 11. Gün ovulasyon testimde T çizgisi ufaktan belirgindi pik olması imkansız hiç ihtimal vermedim devam ettim sonra 20 21 22 haziranda artmaya başladı geri 28. Güne kadar öyle devam etti pik de olmadı silinmedi de. Öyle olunca gebelik testi denedim canım ben ovuda gördüm yani inşallah herkes de görsün pozitifi

Son düzenleme:
Ben yumurta takibi yaptım ama pik göremedim canım battan 1 gün önce test yaptım pozitif çıktı inşallah senin de öyle olur canım adet filan olmazsın da bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…