Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işte en iyisi ovulasyon yapsan bile gün aşırı devam etmen kaçırma şansın olmuyo silinsede sen kaçırmamışsın. Sağlıkla gelsin bebiş

5 in üstü pozitif miş ama kesin olması için 2 gün sonra yine kan ver dedi hastanedeki kadın 10 un üstünü kesin pozitif kabule ediyorlarmış
Ovu testiyle takip etmiş miydinnn erken mi yumurtladın acaba çok net çıkmış çizgi. benim de 5 günüm var yarın test yapıcam

Işte en iyisi ovulasyon yapsan bile gün aşırı devam etmen kaçırma şansın olmuyo silinsede sen kaçırmamışsın. Sağlıkla gelsin bebiş
Ben de gün aşırı devam etmenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum canım teşekkür ederim inşallah senin de güzel haberini alalım

Bata 3 kala kaset test negatif c tesi tatile cikiyorum adet geciktirici kullanssm sorun olurmu

Ovu testiyle takip etmiş miydinnn erken mi yumurtladın acaba çok net çıkmış çizgi. benim de 5 günüm var yarın test yapıcam
takip etmiştim canım ,bugün yumurtlamanın 1.gününden itibaren 13.gün,çatlamanında 1.günümden itibaren 10.gün. Benim yumurtlama 3 gün sürdü

takip etmiştim canım ,bugün yumurtlamanın 1.gününden itibaren 13.gün,çatlamanında 1.günümden itibaren 10.gün. Benim yumurtlama 3 gün sürdü
Bu ay herkesin 3 gün sürüyor yaa senin ilk mı böyle 3 gün sürdü yoksa genelde böyle mi oluyor??

erken gebelik testi belki daha net sonuç verebilir. bir koyuluk var t çizgisinin orada sanki :)
Bende emin olamadim sonradan kayboldu gibi oldu o koyuluk yada ben cok baktigim icin goremiyorum bat bekleyeyim de adet olmazsam tekrar yaparım artık

Kızlarr lavaboya bi gittim böyle ip gibi bir akıntı geliyo beyazımsı ama şeffaf değil sildim bakiyim bidaha gelcek mi ay çatlıyorum ya bu ay yoksa çok üzülücem sanırım

Ben
Bata 3 kala kaset test negatif c tesi tatile cikiyorum adet geciktirici kullanssm sorun olurmu
Bence kullanmayın. Battan 2 gün önce dahi negatif olup bat günü geçince gebe olduğunu öğrenenler oluyor .

Sıcak basması kasıklarım mi yumurtalıklar mi ağrıyor bugün ikinci test bu

Eklentiler

• IMG_20210701_221150.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…