Işte en iyisi ovulasyon yapsan bile gün aşırı devam etmen kaçırma şansın olmuyo silinsede sen kaçırmamışsın. Sağlıkla gelsin bebişBenim sat 1 haziran canım biter bitmez ovulasyon testine başladım ufaktan artmaya başlamıştı ki 12. Gün silikleşti geri ama 11. Gün ovulasyon testimde T çizgisi ufaktan belirgindi pik olması imkansız hiç ihtimal vermedim devam ettim sonra 20 21 22 haziranda artmaya başladı geri 28. Güne kadar öyle devam etti pik de olmadı silinmedi de. Öyle olunca gebelik testi denedim canımben ovuda gördüm yani inşallah herkes de görsün pozitifi
Ovu testiyle takip etmiş miydinnn erken mi yumurtladın acaba çok net çıkmış çizgi. benim de 5 günüm var yarın test yapıcam5 in üstü pozitif miş ama kesin olması için 2 gün sonra yine kan ver dedi hastanedeki kadın10 un üstünü kesin pozitif kabule ediyorlarmış
Hahahaahah beni de benii deeeeHAHAHAHHAHA ay bu kız benı öldürcek gülmekten cidden yaptı mı bunu
Aynen kuzum leke geldii insallah suan devamı gelmezHahahaahah beni de benii deeeeKuzuu leke mi geldi ya devamı gelmesin inşşşş yerleşme olsunn
Ben de gün aşırı devam etmenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum canım teşekkür ederimIşte en iyisi ovulasyon yapsan bile gün aşırı devam etmen kaçırma şansın olmuyo silinsede sen kaçırmamışsın. Sağlıkla gelsin bebiş
takip etmiştim canım ,bugün yumurtlamanın 1.gününden itibaren 13.gün,çatlamanında 1.günümden itibaren 10.gün. Benim yumurtlama 3 gün sürdüOvu testiyle takip etmiş miydinnn erken mi yumurtladın acaba çok net çıkmış çizgi. benim de 5 günüm var yarın test yapıcam
bence kullanmamak lazım daha belli olmaz kaset test 3 gün kala negatif gösterebilirBata 3 kala kaset test negatif c tesi tatile cikiyorum adet geciktirici kullanssm sorun olurmu
Tesekkur ederimbence kullanmamak lazım daha belli olmaz kaset test 3 gün kala negatif gösterebilir
Bende kist yapmıştı 1 keresinde folikül basit kistBata 3 kala kaset test negatif c tesi tatile cikiyorum adet geciktirici kullanssm sorun olurmu
Bu ay herkesin 3 gün sürüyor yaatakip etmiştim canım ,bugün yumurtlamanın 1.gününden itibaren 13.gün,çatlamanında 1.günümden itibaren 10.gün. Benim yumurtlama 3 gün sürdü
Bilmiyorum ki ben günü gününe regl olurum 2. Denememiz bu ayda zate. ovulasyonla oyalanırım diye yaptım ,25 günde bir oluyorum .reglim bitti 6.gün pik oldu ovulasyonBu ay herkesin 3 gün sürüyor yaasenin ilk mı böyle 3 gün sürdü yoksa genelde böyle mi oluyor??
erken gebelik testi belki daha net sonuç verebilir. bir koyuluk var t çizgisinin orada sanki :)
Bende emin olamadim sonradan kayboldu gibi oldu o koyuluk yada ben cok baktigim icin goremiyorum bat bekleyeyim de adet olmazsam tekrar yaparım artıkerken gebelik testi belki daha net sonuç verebilir. bir koyuluk var t çizgisinin orada sanki :)
Bence kullanmayın. Battan 2 gün önce dahi negatif olup bat günü geçince gebe olduğunu öğrenenler oluyor .Bata 3 kala kaset test negatif c tesi tatile cikiyorum adet geciktirici kullanssm sorun olurmu
Hala pik .Havucunu yeSıcak basması kasıklarım mi yumurtalıklar mi ağrıyor bugün ikinci test bu
TamamHala pik .Havucunu yeyarın akşam yaparsın sabahta yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?