Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekledim herkesi kızlar gözden kaçırdığım olduysa etiketleyip uyarın beni düzenleyim

Demekki yarın baksaydım senin gibi az da olsa değer görebilirim varsa demekki dunki tahlilim çok erken olmuş kişiye göre değişiyor ya zahrada da daha erken 14 çıktı hmm o zaman pazartesi gorcez bakalm nolcak umut kalmadı da işte bakalm

ben de bu ay ovulasyon testinde hiç pik ve çatlama görmedim ama hamile olduğumu öğrendim :) mümkün yani sizin de olabilir
Hangi marka ovulasyon testi kullanıyordun canım? Allah bağışlasın, hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallahDualarında bana da yer ver lütfen

Hala pik .Havucunu ye yarın akşam yaparsın sabahta yapma canım
Ben hemen hemen her ay bu ağrıyı duyarim hatta gecen ay ilk denememiz eşimle birlikte olmadım ağrım var usuttum ben dedim sogan suyu içtim ağrı geçti 2 yada 3 gün sonra birlikte olduk ben şansı kaçırdım bu ovulasyon testini alın hanımlar bunları birilerine fikir olsun diye özellikle yazdım

Canim bisi sorcam şimdi ben de 3 gun once beyaz süt kesiği akinti vardı şimdi sarı sarı oldu sende de akinti var mi
Benimde sarı şuan anlamadım neden ama en net belirti bende normalde ilişkiden sonra tuvalete gittiğinde yada ertesi günü sabah idrarda tortu olurdu. Bu sefer farklı ilişki olmadığı günlerde de tortu çok belirgindi birde idrar kokusu ağır bi koku hiç bunları yaşamadım ben

Hm hiç bakmıyorum hava çok sıcak kaçarak klimaya kosuyorum

H hypatia7 akintin var mı canım rengi sarı mı çünkü zahrada da sorduğumda beyaz mı dedim ona ilk beyazdı sarıya döndü dedi benimki de öyle oldu sen de durum nedir?

Kızlar bu akıntı meselesi benim kafamı karıştırıyor. Krem gibi sarımsı beyazımsı bir akıntı oluyor bende. Süt kesiği dediğiniz akıntı bu şekilde mi oluyor

Kızlar bu akıntı meselesi benim kafamı karıştırıyor. Krem gibi sarımsı beyazımsı bir akıntı oluyor bende. Süt kesiği dediğiniz akıntı bu şekilde mi oluyor
Yok ben de 2 3 gün önce eksimis gbi mat bembeyaz akinti vardı şimdi bi garip sarı renk ama enfeksiyon deil çünkü yanma falan yok kültür de yaptım negatif yani üreme de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…