Var gibi gördüm sabaha bi daha yaparsin
Aa o zaman ben de umut edebilirim halatakip etmiştim canım ,bugün yumurtlamanın 1.gününden itibaren 13.gün,çatlamanında 1.günümden itibaren 10.gün. Benim yumurtlama 3 gün sürdü
Evde test yapmışmıydınız acebaKızlar Kan testim çıktı bata 5 gün var değerimde 8.3
Hangi marka ovulasyon testi kullanıyordun canım? Allah bağışlasın, hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallahben de bu ay ovulasyon testinde hiç pik ve çatlama görmedim ama hamile olduğumu öğrendim :) mümkün yani sizin de olabilir
Ben hemen hemen her ay bu ağrıyı duyarim hatta gecen ay ilk denememiz eşimle birlikte olmadım ağrım var usuttum ben dedim sogan suyu içtim ağrı geçti 2 yada 3 gün sonra birlikte olduk ben şansı kaçırdım bu ovulasyon testini alın hanımlar bunları birilerine fikir olsun diye özellikle yazdımHala pik .Havucunu yeyarın akşam yaparsın sabahta yapma canım
Canim bisi sorcam şimdi ben de 3 gun once beyaz süt kesiği akinti vardı şimdi sarı sarı oldu sende de akinti var miEt canımm o regl olana kadar hep umut var
Yaptım canım bugün çokkk silik 2.hayalet çizgi varıEvde test yapmışmıydınız aceba
Şimdi test yaptım, benimki de catlamış, geri sayım basladıIşte en iyisi ovulasyon yapsan bile gün aşırı devam etmen kaçırma şansın olmuyo silinsede sen kaçırmamışsın. Sağlıkla gelsin bebiş
Benimde sarı şuan anlamadım nedenCanim bisi sorcam şimdi ben de 3 gun once beyaz süt kesiği akinti vardı şimdi sarı sarı oldu sende de akinti var mi
Aha benimkide öyleGünlük pedde gördüğüm sarı peçeteye gelen beyaz şeffaf karışık
Hm hiç bakmıyorum hava çok sıcak kaçarak klimaya kosuyorumBenimde sarı şuan anlamadım nedenama en net belirti bende normalde ilişkiden sonra tuvalete gittiğinde yada ertesi günü sabah idrarda tortu olurdu. Bu sefer farklı ilişki olmadığı günlerde de tortu çok belirgindi birde idrar kokusu ağır bi koku hiç bunları yaşamadım ben
Yok ben de 2 3 gün önce eksimis gbi mat bembeyaz akinti vardı şimdi bi garip sarı renk ama enfeksiyon deil çünkü yanma falan yok kültür de yaptım negatif yani üreme de yokKızlar bu akıntı meselesi benim kafamı karıştırıyor. Krem gibi sarımsı beyazımsı bir akıntı oluyor bende. Süt kesiği dediğiniz akıntı bu şekilde mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?