Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mesaj var size alttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Yok artık önümüzde ki ay kesinlikle bu yöntemle test yapacağım yada direk kan mı damlatsak

Hiç açıklama yapmayın bile bence. Bende sabah negatif test atmıştım bilerek ya da bilmeyerek muhteşem emojisi koydu bir arkadaş bende sordum testimde muhteşem olan nedir diye bu kadar. Yani şunu sordum diye neler dendi başkaları bile biri emojiye takar vs diye yazılar yazıyor hayret verici. Bu grubun negatif testlerle ilgilendiği falanda yok. Kadının düşmanı yine kadın.

Kiz ben hamile değilim ama =/ ben soruyorum sadece beni baz alma ha=)
Ya ben bu ay hamile falan gördüm defalarca kendimi testler yapıyodum koyu koyu çift çizgiler görüyorum annem arası hamileydin rüyamda gördüm dedi yok biri fal bakar bebek gçrüyorum der fal değil ultrason mübarek kırdım iyice kafayı

Hadi.insallah=)

Şimdi test yaptım, benimki de catlamış, geri sayım basladıhemen hemen es zamanlı ilerliycez seninle
Evet benimde dün çatladı değerlendirdik bitti ay nolucaz bakalım asıl şimdi başlıyo günler geçmez artık ben test yapmıyorum ya kızlar çok heveslide benim tek çizgi görmeye pek niyetim yok artık

Devlette mi ozelde mi oldun canim bnimde yarin olacak hayirlisiyla nasil gecti Hayirli olsun insallah pozitifi görürsün
İnşallah görürüm İzmir irenbe tüp bebekde yaptırdık çipli aşılama bugün oldum işlem yapılırken hafif bir sızım oldu şuan doktor istirahat etmemi istedi pazartesiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…