Klimaya koşuyorum diycektim
Yok artık önümüzde ki ay kesinlikle bu yöntemle test yapacağım yada direk kan mı damlatsakKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Acaba 1 testim var kanli bi denesem miKızlar mesaj var sizealttaki kanlı olanmış bunu kim yapmış olabilr tahmin ediyosunuzdur
Hiç açıklama yapmayın bile bence. Bende sabah negatif test atmıştım bilerek ya da bilmeyerek muhteşem emojisi koydu bir arkadaş bende sordum testimde muhteşem olan nedir diye bu kadar. Yani şunu sordum diye neler dendi başkaları bile biri emojiye takar vs diye yazılar yazıyor hayret verici. Bu grubun negatif testlerle ilgilendiği falanda yok. Kadının düşmanı yine kadın.Kendinize popüler diyip, bana silik karakter. Ve gerçek hayatta görmediğim kişileri popüler yerine koyup tahammülsüzlük yapmıyorum öyle olsa sürekli olumsuz şeyler derdim. Herkese bir şey yazardım. Burda hakaret kelimelerini okumaya gelmiyoruz. Kime dese aynı tepkiyi gösterirdim bir meslek grubu yada kişisel bir şey değil. Size göre demekki başkalarına hakaret etmek çok normal.
Süt kesiği dediğin peynir parçası gibi mi balım ? Yoksa uzayan hafif beyaz bi akıntı mıCanim bisi sorcam şimdi ben de 3 gun once beyaz süt kesiği akinti vardı şimdi sarı sarı oldu sende de akinti var mi
Peynir gibiSüt kesiği dediğin peynir parçası gibi mi balım ? Yoksa uzayan hafif beyaz bi akıntı mı
Ama ben dün sabah kan verdim negatif nerdeyse 2 gün olacak belki değişmiştir bilemeyiz=)Süt kesiği dediğin peynir parçası gibi mi balım ? Yoksa uzayan hafif beyaz bi akıntı mı
Iste dun sabah verdim ama yarın sabaha az kaldı 2 gün olacak vereliSeninde 5 Temmuzmuş canım bence yarın bi test mi yapsan yada kan mı versen
Kiz ben hamile değilim ama =/ ben soruyorum sadece beni baz alma ha=)Kafam çorba oldu yinemuhteşem
Ben senin yerinde olsam saat başı yaparımAma ben dün sabah kan verdim negatif nerdeyse 2 gün olacak belki değişmiştir bilemeyiz=)
Kolum acıyor damarlarım ince=/Ben senin yerinde olsam saat başı yaparım
Ya ben bu ay hamile falan gördüm defalarca kendimi testler yapıyodum koyu koyu çift çizgiler görüyorum annem arası hamileydin rüyamda gördüm dedi yok biri fal bakar bebek gçrüyorum der fal değil ultrason mübarekKiz ben hamile değilim ama =/ ben soruyorum sadece beni baz alma ha=)
Hadi.insallah=)Ya ben bu ay hamile falan gördüm defalarca kendimi testler yapıyodum koyu koyu çift çizgiler görüyorum annem arası hamileydin rüyamda gördüm dedi yok biri fal bakar bebek gçrüyorum der fal değil ultrason mübarekkırdım iyice kafayı
Bat aslında şöyleydiKolum acıyor damarlarım ince=/
E senin ne zaman bat?
Sen sabret daha varmis=)Bat aslında şöyleydi
Eki Görüntüle 2880939
gri olan 4 temmuz bat ama geç yuumrtlayınca kaydı 22 si yumurtlama giriyorum flo ya 23 ü ovulasyon gösteriyo anlamadım nedenseNeyse işte daha 8 gün var
Evet benimde dün çatladı değerlendirdik bitti ay nolucaz bakalım asıl şimdi başlıyo günler geçmez artık ben test yapmıyorum yaŞimdi test yaptım, benimki de catlamış, geri sayım basladıhemen hemen es zamanlı ilerliycez seninle
İnşallah görürüm İzmir irenbe tüp bebekde yaptırdık çipli aşılama bugün oldum işlem yapılırken hafif bir sızım oldu şuan doktor istirahat etmemi istedi pazartesiye kadarDevlette mi ozelde mi oldun canim bnimde yarin olacak hayirlisiyla nasil gecti Hayirli olsun insallah pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?